>>>אני בשוק!!!!!!<<<

>>>אני בשוק!!!!!!<<<

המבוקשים לתוכנית הערב: 1 הראל סקעת הנני כאן 2 רוני אדוני 3 פיטר רוט צחוק הגורל 4 מלי לוי מאוהבת 5 שירי מימון השקט שנשאר 6 מירי מסיקה לשם 7 הראל סקעת, הראל מויאל ועדי כהן חלומות מתגשמים 8 דניאל סלומון ודנה עדיני רבות הדרכים 9 שרית חדד סאבלימינל והצל הסוד 10 אייל גולן מלכת היופי שלי זה לא יכול להמשיך ככה!!!!
או שכל התוכנית הזאת מכורה או שפשוט אתם לא טורחים להצביע..
אחת האפשרויות חייבת להיות נכונה!!! אז אני מבקשת
אל תתעצלו ותצביעו ככה שאם האפשרות השניה היא הנכונה הקליפ יעלה ב"ה למקום ה1

Music4Life

New member
צודקת יפעת...

נוווווו חבר'ה מה קורה לכם - תצביעו, זה לוקח רק דקה.. לא אפכת לכם משרית? לא רוצים שהקליפ שאמרת שאתם כל כך אוהבים יהיה במקום 1? נו יאללה, סעוווו סעוווו עם ההצבעות שלכם יפעת, דרל אגב, מאיפה התמונה הזאת?
לא ראיתי אותה בעבר והיא מאד חמודה

ניבה

התמונה הזאת היא תמונה שצילמתי מהקוסמוס בקריית ביאליק ששרית באה להחתמות על הדיסק רק אהבה תביא אהבה..
זה היה ב20.3.03.. הנה עוד תמונה בשבילך

Music4Life

New member
יוווו איזה חיוך מתוק יש לה..../images/Emo2.gif

חחחחחחחחחחחח ח-מ-ו-ד-ה השרה הזאת, הא?
תודה רבהההה, יצא לך תמונה מצוינת, פששש כל הכבוד
לכי תהיי צלמת (ברצינות אני אומרת את זה), אני רואה שאת אוהבת את התחום

חחח רק חמודה?!?

אני מטורפת על האישה הזאתתתתת
ובקשר ללכת להיות צלמת.. זה יכול להיות רעיון.. חחח תחום הצילום נכנס בי חזק בדר"כ כשאני רואה את שרית.. אני מנסה לשלוט בעצמי ולא לצלם הרבה כדי לא לשגע אותה אבל אני לא מסוגלת להפסיק לצלם אותה.. אני פשוט מכורה
..

שיראל מ

New member
יפעת נכון../images/Emo70.gif

ת'אמת גם אני הייתי בהלם.. אני רואה טלויזיה ב-16:30 כי בזמן הזה יש ת'מקום החמישי/הרביעי..(וזה היה המקום של "הסוד" עד לא מזמן!)..ומה מתברר לי שהוא בכלל מקום תשיעי..! בגלל זה פיספסתי אותו..(לא שלא ראיתי אותו פשוט כיף לראות אותו כל יום מחדש)..
בקיצור אנשים להצביעע..ואם זה לא עוזר כנראה שכל העניין שזה מכור יכול להיות נכון..
ד"א..תמונות מדהימות!!

Music4Life

New member
יפעת, לא..שרית יותר מ"חמודה"

אבל תכלס...מההכרות שלך איתי את באמת באמת רוצה שאני יתחיל לכתוב את כלללל התכונות שאני חושבת על שרית??? זה לא יגמרררררר ככה שעדיף להסתפק ב"חמודה" הפעם
אני נסחפת בקלות...
ובקשר לצילום - אני למדתי 3 שנים צילום בבית ספר, וזה היה אחלה ומעניין ככה שזה הצעה נחמדה עבורך. תחשבי על זה...אומנם יש לך עוד זמן אבל אם כבר עכשיו ברור לך שהנושא מושך אותך, זה אחלה עבודה ומקצוע. לכי על זה. ואת שרית מאד מושך לצלם...כי היא כזאת מדהימונת
ואני מקווה מאד שאת נזהרת לא לשגע לה את השכללללל עם התמונות
אני תמיד מבקשת ממנה קודם...כי לא נעים לי...

למעלה