אני בשוק!

eyalush001

New member
אני בשוק!

אתם לא מאמינים מטי בעמוד הראשי של עיתון 7 לילות של ידיעות אחרונות! השוואה מכוערת ומגעילה בין גועל נפש אנושי (בריטני ספירס) לבין קיילי שלנו!!!!!!!!!! אני לא יודע מה איתכם אבל אני הולך ליכתוב כזההההההההה מיכתב לידיעות אחרונות על ההשוןואה המכוערת הזאת שנעשתה. אני פשוט כועס ומחומם! אני פשוט הולך לרדת להם על הצורה במיכתב שלי אני פשוט מאוד הולך לזיי.... אותם!

nerod 72

New member
כן, גם אני הייתי בהלם!

איך אפשר להשוות בכלל? פשוט זה נעשה בגלל עצלנות.. מולדבי ידע שלשתיים יוצא אלבום חדש, אז הוא ניסה להרוג שתי ציפורים במכה אחת ועשה כתבה אחת! איזה שפל!!!!

כן גם אני ראיתי את זה והייתי המומה

אז מה אם קיילי צבעה לבלונד?!!? דומות!?!?! איך אפשר להשוות?!?! אז קיילי סקסית ושתיהן מוכרות סקס אבל להשוות?!!?! יופי גם ג'יי לו מוכרת סקס וגם כריסטינה וגם הרבה זמרות אחרות אבל מה הקשר?!!? טוב אז שתיהן מוציאות אלבום חדש אבל די להיות קמצנים על הדף! עוד לא קראתי רק ראיתי ודפדפדתי כשאמא תסיים עם העיתון היא תביא לי-איך ההשוואה?נורא כמו שאני חושבת??

Noopy

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif השוואה כזו בחיים אסור לעשות!

מה זה?!?!?! איך אפשר להוריד את קיילי לרמה הזו?!
בריטני =
קיילי =
טוב, זה נראה לי מוגזם להשוות ככה....

SacredShadow

New member
כתבה גרועהההההה

מה שמתכוונים סך הכל זה שהדיסק של קיילי זה בדיחה ושהמילים שהיא כותבת גרועות במיוחד.. כי זה לא יכול להיות שהיא כזה אהבלה וחסרת ניסיון בדיסק הזה. על בריטני בכלל הם אמרו שהיא משחקת אותה יותר מדי מנוסה ויותר מדי סקס שהיא לא נשמעת בו טוב... אבל סך הכל זה נשמע הכול קנאה ושרון מולדאבי לא יכול\ה לפרגן.. אפילו על הדיסק של בריטני איך הוא התלהב ממנו
אבל בגלל שזאת בריטני הוא היה חייב להגיד שחבל שזמרת אחרת לא שרה אותו. ואנשים מה אתם נעלבים? בריטני היא אחת הנשים הכי סקסיות בעולם (מראה וזה מה שמתכוונים: סקסיות. לא מי יותר סקסית) והקול שלה ושל קיילי לא כזה רחוק אחד מהשני. למרות שאישית אני מעדיף את של בריטני
אבל גם של קיילי לא גרוע.

Human Nature

New member
שרון מולדובי היא נקבה. |טל| †

והממ.. הן לא יותר מדי דומות. אבל גם לא כל-כך שונות. שתיהן בובות פופ. ההבדל היחידי הוא שקיילי נסתה להתמרד, ובריטני לא. אבל שתיהן מוצר מלוקק עד הסוף. ובכל זאת, אם מגיעים לכשרון- יכולות ההגשה של קיילי הרבה יותר טובות.

בובה?קיילי? ממש לא....

בעבר היא אולי הייתה אבל היום לא אם מישהו זוכר בראיון קיילי אמרה פעם פעם פעם שהיא הייתה בריטני בתחילת דרכה בעיני היא ממש לא דומה לה יום....מה זאת אומרת להתמרד?? אגב ראיתי שטל מתכתבת פה!!!! |אבי| ]חחח |טל| אשכרה מאוהבים....

p i n g o

New member
גם בתחילת דרכה של קיילי

היא הייתה שונה מבריטני - בריטני אימצה את התדמית ה"סקסית" שלה פשוט מפני שזה מה שמוכר יותר טוב. קיילי עשתה את זה בתחילת שנות ה-90 כנסיון להתמרד ב-SAW ששלטו בה בשנים ההן, ובקליפים הייתה לה יד קצת יותר חופשית, והיא ניצלה זאת...

p i n g o

New member
לא קשור

בריטני היא ממש בובה ביד המפיקים. קיילי היא גם בן-אדם ואישיות (בניגוד למה שהמומחית בידיעות כותבת)

כן וגםב קיילי התופעה שהיה ביס

מישהו אמר שהציגו את קיילי כבובה והיא ממש לא ככה...גםב צורת דיבור ובראיון איתה היא מראה שהיא אדם עם אישיות לעומתלב ריטני שאהההמממ קצת קשה לפתח אישיות כשיש לך מפיקים מגיל 16 אין לה ניסיון כמו לקיילי ..........

p i n g o

New member
אוי... הכתבה פשוט כל כך גרועה...

כמה זבל אפשר לדחוס בשני עמודים? אולי אני אסרוק את זה אח"כ אם תרצו...

adamkylie

New member
מה?? עכשיו קראתי את הכתבה

אני בשוק, לסבית זקנה, מכוערת וקנאית שבאמת לא מבינה כלום מהחיים שלה, היא הציגה את האלבום כחסר נגיעה אישית מחייה של קיילי (מה שכולנו יודעים שלא נכון) הציגה אותה כדבר זול והמוני..... אני כל כך זועם עכשיו אין לכם מושג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *זועם ביותר* אני לא מבין למה אנשים שלא מבין כלום בנושא מסויים מרשים לעצם לכתוב כתבות כאלו, עם ציטוטים שאפשר לומר בבירור שהוצאו מהקשרם ("אני לא חכמה כל כך") כלבה מ***נת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מה שבא לי להביא לה לראש:

חחח אדם אחויה עבויה!

אתה כ''כ פאקינג חמוד כשאתה עצבני!!! גםא ניע צבנית המפגרת הזאתיגוןרמתלבריטני להראות טוב בכתבה ולקיילי לא אפילו אם היא לא הייתה עושה את זה להשוות את קיילי לבריטני זה מלוכלך ונמוך לדעתי לפחות......

adamkylie

New member
ככה זה עם לסביות זקנות

להגיד דברים פמיניתים מטומטמים עושה להן את זה ..... פוסטמה-כלבה-טיפשה-הלואי שתשרוף את החזייה בסלון והבית שלה ישרף יחד איתה!!!!!!!!!! *הזעם לא עובר*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה