אני בשוק!!!!!!!!!!!!!

King_E

New member
אני בשוק!!!!!!!!!!!!!

בדרך כלל אין לי בעיה עם הקטע של הצריבה אני קניתי את המקורי ואין לי בעיה עם כאלה שצורבים....... א-ב-ל נכנסתי לרוטר הזה וראיתי שרשור של אשכרה 100 אנשים שהורידו את האלבום של סאב והצל ואני פשוט ב-שוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה כאילו 100 אנשים שלא יקנו את האלבום.......... אני פשוט בשוק אין לי מילים................. אפשר גם להסתכל על זה אחרת....... כל הפרום שם מלא בהודעות על סאב וזה עוד 100 אנשים שאוהבים את המוזיקה שלו שזה דבר טוב אבל לא אם כולם מורידים אותו ולא תומכים בסאב אז לא יקנו אותו....... אני בשוק!! מאה אנשים שהורידו את האלבום אני לא מאמין!!!!!!!!!!!

SAG E

New member
אם אתה באמת אוהב זמר

אנ חושב שאם באמת אתה אוהב מישהו אתה תקנה את הדיסק שלו כדי לפרנס אותו ותת לו סיבה להמשיך, אחרי הכל זו הפרנסה שלו. האנשים ברוטר לא מעריצים אמיתיים ושילכו לעזאזל.

m.n

New member
לא לא לא....

אלה 100 אנשים שהורידו את הדיסק מבן זונה אחד שהעלה אותו לפורום ועוד אמרו על זה ת-ו-ד-ה ר-ב-ה אחי!

SAG E

New member
כי זה פשוט בלתי אפשרי...

זיופי דיסקים זה לא הבעיה העיקרית של המשטרה כרגע.. מה לעשות. אין להם את הזמן לזה וגם לא את הכוח אדם. הם לא יכולים לעבור דלת דלת בכל בית בארץ ולעשות חיפוש, גם מסיבות חוקיות כמובן. הם לא יכולים להיכנס למישהו לבית ללא צו חיפוש והם לא יכולים להוציא צו ללא סיבה מוצדקת. צריך להגיד להם תודה על שהם שומרים עלינו מהמחבלים החארות 24/7.

2PAC4EVER

New member
"עם אחד דיסק אחד"

לא רק שאין להם כוח אדם ובעיות אחרות, העובדות הם שאין אדם בארץ שאין לו משהו לא מקורי לכל אחד יש אם זה דיסק מחשב/ מוזיקה , גם לשוטרים לח"כ , לכולם זה נורמה בארץ ואף חוק לא יעצור את זה, וגם אם כל השוטרים בארץ יעזבו הכל ויצאו למלחמה על הזיופים זה לא יזיז לאף אחד. צרובים שולתים!!!!1 (חוץ מישראלי)!

ברור שלא לזה התכוונתי

אבל מה כן אפשר לעשות?קראת "רייטינג" של השבוע? אפשר לקבוע עונשים מרתיעים בחוק.וכן,אם מישהו מפיץ באינטרנט דיסק בצורה לא חוקית אפשר לעלות עליו.

חוץ מזה שאפשר לחשוב על זה ככה

אם שודד יגנוב כמה עשרות אלפי שקלים מבנק המשטרה שלא תרדוף אחריו? נצא מתוך ההנחה שעל מכירה של דיסק חוקי אחד יש גם מכירה של דיסק צרוב.במקרה של אומנים גדולים כמו שלמה ארצי,ריטה,שרית חדד וכאלה מדובר על יותר ממאה אלף דיסקים ,כלומר גניבה של מיליונים!זה לא מצריך התערבות של המשטרה?

The Real Apple

New member
גם אני בוחר ברוטר

נכון אתם צודקים לא יפה לגנוב (חוץ מגויים כמובן) אני משתמש ותיק וקבוע בפורום רוטר וגם אני חושב כמו רבים אחרים שצריך לתמוך ביוצרים ישראלים על ידי תשלום כולשהו ליוצר. הבעיה בארץ היא שרק חברות התקליטים וחברות הזיוף מרויחים בגדול והיוצר מקבל אגורות במקרה הטוב, בדרך כלל היוצרים מרויחים מחלטורות ולא ממחירת הדיסק (מחירות הדיסק מכסות את שעות ההקלטה, הוצעות פרסום ושווק ואת הפילגש של מנהל חברת התקליטים) כנראה שעד שלא תהיה אפשרות לקניה של מוזיקה ישירות מהיוצר ללא תשלומי תווך ימשיכו "הרובין הודים" של פורום רוטר לבצע את עבודתם. אישית על כול דיסק שאני צורב אני מרים תרומה על סך המחיר של הדיסק "לקרן לעידוד אומנים צעירים" כמו כן אני משלם תשלום קבוע לאמ"י כול שנה לזכויות השמעה של מוזיקה ישראלית (אני תקליטן ארועים). לסיום אבקשכם שלא להשתמש בשפה גסה כלפי כול חברי פורום רוטר יש שם גם אנשים שלא צובים מוזיקה ישראלית לדוגמה http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi?az=show_thread&om=6464&forum=music&omm=0

snoop doggy dog

New member
לא אלה שצורבים רק אלה

שצורבים ישראלי לא ממש אכפת לי עם עוד מישהו יוריד בריטני או אפילו ראפ או כל דבר כזה כל עוד זה לא ישראלי זה פשוט הורג אותי כל מי שצורב ישראלי

RunNGun

New member
יצא לי גם לבדוק את הפורום

א´, אני לא כ"כ מתפלא כי תעשיית הצרובים (לדאבוני) היא תעשייה ענקית. המצב כ"כ עצוב בקטע הזה, שכל ראיון שמראיינים מישהו לגבי דיסק שמכר המון, אז הם מוסיפים את המשפט "לא כולל צרובים".... גם מבחינה פיננסית, אני מתקשה להבין אותם. אתה מקבל דיסק עם שרשרת, שעולה 60 שקל!!! בוא נניח שהשרשרת זה 5-10 ש"ח, זה יוצא שהדיסק נטו עולה 50 ש"ח!!! איפה הקטע של לחסוך פה? אתה רוצה דיסק ב-30 שקל??? ב-20 שקל?? מה זה הקטע של "תורידו מחירים" - בכל זאת, זה הכסף שמגיע לאמן רבאק!!! הוא צריך לקבל משהו על השנתיים (אני מניח) שהוא עובד על הדיסק!!!! אמנים אחרים על דיסק כזה מושקע היו דופקים את הקהל עם 90 שקל, כי דיסק כזה שווה 90 שקל, אבל סאב התחשב - נתן את זה ב60. אז מה, עוד יותר? אני מתקשה להבין אותם. לכתוב אלבום היפ-הופ לדעתי זה הרבה יותר קשה מלכתוב אלבום מוזיקה רגיל. כי באלבום מוזיקה רגיל, אתה יכול למחזר חרוזים - בראפ הכל חשוב. החרוזים, הביט, האיכות. סאבלימינל והצל עבדו על דיסק שניכר שעבדו בו וצריך להעריך את זה. לקנות צרוב זה חוסר התחשבות באמן שמנסה לעשות מוזיקה טובה ב-2002, ולא משנה אם זה ראפ או מטאל או מזרחית. דיסקים אמריקאים אין לי בעיה לקנות צרוב, כי זה לא מגיע ישירות, אבל דיסקים ישראלים אני אישית קונה רק מקורי. למה? כי זה הולך ישירות לבנאדם שעושה דיסק כדי שאנשים יהנו ממנו. שווה לשלם על דיסק כזה 60 ש"ח, אבל אתם יודעים מה? כל וואחד וראסו. כל אחד שיעשה מה הוא רוצה, אבל זאת גניבה מפורשת מבנאדם שעבד שנתיים על דיסק. זהו אבישי

Ghost-Buster

New member
לכל האנשים האלו יש בעיה אחת...

הם עדין לא הבינו שאם הם אוהבים אמן מסוים והם צורבים דיסקים שלו אז האמן הזה מפסיד כסף ובסוף הוא יפסיק לעשות מוזיקה ואז לא היה להם מה לשמוע... וכל אלה שאמרו שלא אכפת להם שהאמן עבד קשה על הדיסק וכל אלה שצחקו על אלה שאמרו שהם קנו מקורי, הם ילדים מפגרים בני12 שמסתתרים מאחורי המחשב שלהם אבל הם לא יגידו את זה למישהו שנגד הצריבה בפנים...

Queen Y

New member
יש לי שאלה.

עד עכשיו לא המציאו איזה משהו ששמים בדיסק ומונע את האפשרות לצרוב אותו? אגב, מישהו יכול לתת לי קישור לפורום באתר ההוא? .

ציונים תפסיקו לריב אתם צריכים

פשרה. אולי הציונים שצורבים יכנסו למשא ומתן עם הציונים שלא צורבים ותגיעו להסכם ? ואם לא אז הציונים שצורבים יוכלו לעשות טרנספר מרצון לציונים שלא צורבים,או להרוס להם את הבתים,או להוריד להם (בטעות) פצצה על הצורב(של 1400 מגה בייט). דיסק הציונות לא יוותר.

למעלה