אני בשוק!

• פותח הנושא Eil
  • פורסם בתאריך

Eil

New member
אני בשוק!../images/Emo2.gif

כרגע ראיתי "אמריקן איידול", פרק ההעפות, ואני כה בשוק! בהופעה שעברה (מוטאון) חטאו כמעט כולם בבינוניות, אבל אין ספק שג'ון סטיבנס זייף נוראות וקאמיל היתה סתמית ומשעממת. לא היה לי ספק ששניהם בבוטום-טרי. ראיין עובר על פני המתמודדים. "קאמיל, את נשארת," הוא אומר לקאמיל, ואני צווחת - "מה?!". במקומה שולף ראיין את איימי וג'ניפר, שתי זמרות מוצלחות ללא עוררין. מה גדל שוקי כשראיין הגיע לשני האחרונים - ג'ון סטיבנס שזייף ולה-טויה שהיתה בין הבודדים שנתנו הופעה מעולה בשבוע שעבר. "ביי ביי, ג'ון," חשבתי בעצב, כי אני באמת מתה על ג'ון אבל מה לעשות שהוא הולך ונעשה גרוע מתכנית לתכנית. "לה-טויה לונדון," אומר ראיין. לה-טויה! לה-טויה! לא רק אני הייתי בהלם. ראו, פשוט ראו על הפנים של ג'ון שהוא לא מאמין למשמע אוזניו. גם הוא היה בטוח שהוא עף, אולי אפילו הבין שמגיע לו לעוף, בטח שלא להישאר על חשבון לה-טויה המוצלחת ממנו. בסופו של דבר לה-טויה וג'ניפר נשארו, איימי עפה, עניין מפתיע מאוד. הרי יש לה את הלוק, את הכריזמה, את רוח הנעורים, היא הכי כל-אמריקאית שיש, קול מתוק והופעה מדוייקת, אולי לא הכי מקורית בעולם אבל זמרת מצויינת. היא עפה וג'ון וקאמיל נשארים?! שוק, שוק, שוק מוחלט בהחלט. ולמרות הכל, אני שמחה בשביל ג'ון. איזה מאמי, עלו לו דמעות בעיניים כשלה-טויה עלתה במקומו לבמת המועפים. מתוק זעיר שכמותו. לבטח יעוף בפרק הבא, אם כי אני מקווה שקאמיל הפוסטמה תעשה זאת לפניו. ושוב (האם אומר זאת בכל פעם?), סליחה שאני םותחת שרשור חדש אחרי שכבר דיברתים על הפרק הזה, פשוט אתם מדברים על הפרקים איזה שבועיים מראש ואני לא מוצאת את ההודעות לשרשר אליהן. אתם מוזמנים לדבר על כל העסק מחדש, ואף רצוי.

maya567

New member
גם אני הייתי בהלם טוטאלי../images/Emo70.gif

האמת שידעתי כבר מראש שאיימי עפה הערב, אבל בחיים שלי לא דמיינתי שבבוטום 3 יהיו ג'ניפר האדסון ולה-טויה לאנדון
העריכה בפרק הראתה שגם המפיקים חושבים שזה לא בסדר - הם כל הזמן הראו את ג'ון סטיבנס, בשביל להראות לנו (או יותר נכון - לאמריקה) - תראו, מה שאתם עושים זה לא בסדר. אני מתחילה גם להבין את כל המאמרים האלו שצצו על כך שהתוכנית מדרדרת ושזמרים בינוניים מינוס כמו JPL וג'ון סטיבנס נשארים בעוד שזמרת מצויינת הולכת הביתה, ושתיים אחרות נמצאות בבוטום 2.

araceli

New member
אני מסכימה...

לגבי ג'ון... הוא חמוד והכל (הוא כמעט בכה כשהיא הלכה!!!גם איימי וגם לה טויה) אבל...הוא לא יהיה כובכ פופ! אבל לדעתי משאירים אותו בגלל שאכן יש בו משהו שאין באף אחד מהמתמודדים שם... בכל מקרה... אפילו השופטים הופתעו מהבוטום 3...

Boran

New member
ממ יש סיבה שהעיפו את איימי

שלא תבינו לא נכון אני בעצמי חושב שהיא נהדרת, וההופעה שלה של "איים יור ליידי, אנד יו אר מיי מן" היתה יוצאת מן הכלל. אבל הבעיה היא, שהיא לא עושה שום דבר מיוחד. היא שרה את התוים הנכונים, אבל כל שיר שלה אותו דבר, היא לא מצליחה מאוד לרגש או להביא הופעות פיגוז.

בוביץ

New member
זה כמו בעונה הראשונה

שהעדיפו את ניקי מקבין על טמאירה גרי אם הטופ 3 היה מורכב אז בעונה הראשונה מטמאירה גרי גסטין וקלי לא בטוח שקל היתה זוכה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif לעונה 1 מעליי וגם פה

וואלה זה ממש לא אותו דבר. טמיירה היא ממש לא כמו איימי. איימי נתנה הופעות בינוניות, ומבחינה ווקאלית היא היתה טובה. אבל שומדבר מיוחד. חוצמזה, שאפפעם לא הבנתי מה כ"כ גרוע בניקי מק'קיבין. לדעתי היא היתה די טובה.

maya567

New member
אבל אנחנו בכלל לא מדברים על איימי

אלא על הקטע שבבוטום 3 היו 3 בנות ששרות הרבה יותר טוב מחלק מהחבר'ה האחרים. הבוטום 3 צריך היה להיות: JPL, קמיל ואלסקו וג'ון סטיבנס - כשג'ון סטיבנס היה צריך ללכת הביתה
ה-my girl שלו היה מזעזע
אני כבר שרה יותר טוב ממנו....

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifעונה 1 א"א

טמאירה הייהת גדולה רוב הזמן חות מהופעה שהיא הודחה.ששם היתה בופעה בינונית. לדעתי ניקי מקבין היה פ]וטנצתיאל למשהו מיוחד אבל לדעתי לא היה משהו גפם הושפםטים זכור לי אמרו לה שהם ראו בה משהו מיוחד אבללא מצאה את השיר הנכון. לדעתי טמאירה היא הרבה יותר טובה מניקי(לא שניקי גרועה) לדעתי אם טמאירה היתה בטופ 3 אז הגמר היה קלי מול טמאירה, לגסטין אין ממש קול(אחרי שראיתי שוב את הטופ של 2 פשוט יש לו קול בינוני,. המצב של JPL וגון סטיבנס מזכיר גם את הראשונה שגים(הורים חרשים) ונראה לי איגי( זה עם ההרבה אחים שהוא שר לעזור לאמא שלו להשיג לה כסף) שניהם היו בינונים מאד אבל הגיעו לטופ 10 ואיגי הצליח גם לעלות כמה שלבים.

Eil

New member
נכון, איימי לא מיוחדת כל כך

אבל קאמיל! נו באמת!!!

14מתן

New member
דווקא איימי ממש טובה לדעתי

במיוחד שהיא שרה שבוע שעבר את sin wagon ! ג'ון סטיבנס היה צריך לעוףףףף או לפחות פנטזיייייייה

yoooni

New member
ג'ון היה חייב לעוף

זה לא ייאמן שהוא נשאר מסכנה איימי, כל כך מוכשרת.... לעומת הדחליל הזה...

Eil

New member
לא יפה לדבר ככה על ג'ון!

הוא בחור מתוקי ומוכשר לרוב. אבל. איימי, הסמיילי של קבוצת הבנות, היי שלום. בינתיים נשאר לנו רק הסמיילי של הבנים - ג'ורג' האף. שני אלה, אם היו מחייכים טיפה יותר ממה שהם מחייכים בדרך כלל הפרצוף שלהם היה מתפרק לחתיכות.

yoooni

New member
חחחחח צודקת

אבל איימי הייתה פשוט מוכשרת - מספיק כדי לשרוד עוד כמה פרקים

גלׁ

New member
שונאי ג'ון סטיבנס עם יס כנסו

אתמול קונאן הסביר למה הג'ינג'י עוד שם, זה כי כשמצביעים לו הם בעצם בתת הכרה מצביעים לקונאן! אוף מדברים שם הרבה יותר מדי על אמריקן איידול. כל הראיון עם קוונטין טרנטינו היה על זה וגם בוש קרא לסיימון הומו.. לפחות נגמר השוליה אז מזה יהיה לנו שקט..

למעלה