אני בשוק של ארטישוק! מה שרון מנגנת על גיטרה??? אכן כך אני מופתעת!
B BABUSHKA17 New member 15/11/04 #1 אני בשוק של ארטישוק! מה שרון מנגנת על גיטרה??? אכן כך אני מופתעת!
Y yehudit b New member 15/11/04 #2 לא שמעתי על זה אבל אם זה נכון- מה כ"כ מפתיע? משפחה כזאת מוזיקלית והכל...איך לא? זה לא כזה מסובך ללמוד אקורדים, יעני דברים בסיסיים...
לא שמעתי על זה אבל אם זה נכון- מה כ"כ מפתיע? משפחה כזאת מוזיקלית והכל...איך לא? זה לא כזה מסובך ללמוד אקורדים, יעני דברים בסיסיים...
D d o g b e r t New member 15/11/04 #3 אני לא אוהב ארטישוק../images/Emo3.gif אכן נכון הדבר לעיתים נדירות היא אפילו מנגנת בהופעות על גיטרה. וגם כולם יודעים לנגן על פסנתר.
אני לא אוהב ארטישוק../images/Emo3.gif אכן נכון הדבר לעיתים נדירות היא אפילו מנגנת בהופעות על גיטרה. וגם כולם יודעים לנגן על פסנתר.
B BABUSHKA17 New member 15/11/04 #4 )../images/Emo24.gifמשמח לדעת תמיד ידעתי שכולם מנגנים על פסנטר אבל לא יודעת חשבתי שדווקה קרוליין תיהייה זאת שתתחבר לגיטרה יותר יאללה מי בא איתי להופעה הבאה?
)../images/Emo24.gifמשמח לדעת תמיד ידעתי שכולם מנגנים על פסנטר אבל לא יודעת חשבתי שדווקה קרוליין תיהייה זאת שתתחבר לגיטרה יותר יאללה מי בא איתי להופעה הבאה?