אני בשוק. אשכרה.

הילה301

New member
אני בשוק. אשכרה.

הבת שלי בת שלוש שואלת אותי עכשיו: "אמא, למה את ואבא התגאשתם?" .חשבתי שאני לא שומעת טוב ואמרתי לה, התלבשנו? היא אומרת:" לא, התגאשתם, פעם גאנו ביחד". הייתי בהלם. מאיפה היא יודעת את המילה להתגרש ולהטות אותה להתגאשתם . מרוב הלם גמגמתי תשובה אינפנטילית של :"כל אחד רצה לגור בבית אחר". פשוט לא הייתי מוכנה לזה כבר בגיל שלוש. היא גם רואה מערכת יחסים נפלאה. מי שרואה אותנו ביחד ולא יודע, חושב שאנחנו זוג מאושר. צוחקים, נהנים. אז כשהיא שואלת למה התגרשתם, יש לי תשובה, אבל ממש לא מתאימה לילדה בגילה ובכלל. אני לא חושבת שאני רוצה לספר לה את הסיבה האמיתית גם כשתהיה בת 30.

Bubble Girl 27

New member
בובה יפה שלי

יש לך ילדה מיוחדת ואמרתי לך את זה מזמן, היא חכמה בצורה בלתי רגילה והיא תופסת הכל! מרגש שהיא מבינה כבר וגם יכול להיות שהיא שמעה מישהו מדבר בסביבה שלה, אולי אפילו אנשים לידה "ריכלו" והזכירו שהתגרשתם והיא לא ממש יודעת מה זה אומר אבל חוזרת על מילים של גדולים. יכול להיות שבגן הגננות הביעו פליאה למה התגרשתם כשראו אתכם כמו שאת מתארת פה (ואני מכירה אותך ויודעת שאת יכולה לתת לו תחושה של ביחד ואף אחד לא ידע בכלל מה קורה) אז אולי הן דיברו והיא שמעה. נשמתי לדעתי פשוט את מגדלת גאונה קטנה ואם היא תעלה את זה שוב תנסי להיות מוכנה יותר ולענות לה בצורה בוגרת כי נראה לי שהיא רוצה לדעת. אוהבת אותך ומתגעגעת למוזס|ל-שבור|

הילה301

New member
ממושה. בואי פשוט נקבע וזהו!

לגבי שירה, היא פשוט מפליאה אותי בשאלות ובתובנות שלה. אנחנו אשכרה מוצאים את עצמנו כל הזמן עם פה פתוח מולה. פשוט בהלם. נראה לי שאני אעשה לה יחד איתו שיחונת שבה נגיד לה כמה שאוהבים אותה ושנפרדנו כי ביחד לא הסתדרנו יפה וזהו. פפפפפפפפ

הילה301

New member
לא טוב מחר. אני כל היום באודישנים

ובערב שירה חוזרת. מה עם היום אולי?

Bubble Girl 27

New member
הערב סגור לי בהתחייבות קודמת

פפפ איתך ביום חמישי מארגנת ערב בנות אולי תבואי גם

felka

New member
הם שומעים את זה בכל מקום

לא פלא, כי השנה יותר מחצי זוגות נפרדו. מילה "להתגאש" נמצאת בכל מקום. ילדה שלך יודעת לעשות אנאליזה לנאמר וזה מצוין. רק אל תשכחי שגם אינטואיציה שלה מאוד מפותחת. אם את מסבירה לה שאתם רוצים לגור בניפרד אתם מבלבלים אותה וחבל. ילדים לא מבינים מזה פרידה. בישבילהם זה כמו להגיד שלום לגננת. תפיסת זמן שלהם שונה: את חושבת שחיים שלך השתנו להרבה זמן בשבילה זה רק אולי לשבוע הקרוב. עדיף לספר לה את האמת בלי סיבות למה בינתיים.

הילה301

New member
הילדה לא זוכרת דבר אחר

נפרדנו כשהיתה בת שנה וארבע וזאת המציאות שלה. בכל מקרה, ברור לי שהתשובה שנתתי לה באוטו היתה לא נכונה ואני ואביה נסביר לה ביחד. אנחנו הזוג הראשון בגן שגרוש. כל ההורים חיים ביחד (כמה שזה מוזר) אבל יכול להיות שהיא שומעת אותי מדברת עם חברות

אני קוראת ונדהמת...../images/Emo141.gif

קודם כל - היכולת הבנה והבעה באמת מהממת! אני גאה לאמר שיש לי נסיכה כזאת משלי- וגם היא מפתיה בלי סוף... הסיפור ממש דומה - היא היחדיה בגן עם הורים פרודים (כמעט כמעט גרושים...) והיא ממש בשבועות אחרונים אומרת לי המון המון..."אמא ואבא, אמא ואבא," "אמא אוהבת את יובל ואבא אוהבת את יובל." כלומר - אני לךא מתייחסת להתנסחויות - אלא לזה שהיא ממשמתעסקת עם הנושא.. בודקת ובוחנת. האמת שמה שהגבת עד עכישו זה "אמא ואבא אוהבים אותך מאוד! מאוד!" ואבא שלה ואמר לה את אואתו בר בנוסחים שלו. זה עולה סביב העניין שיש ימים שהיא הולכת אליו - והנושא עולה בדרך לגן ביום שהוא יאסוף אותה למשל.כי אני מכינה אותה שאבא יבוא היום. יצא שהרחבתי מעט " אבא לקוח אותך לבית שלו..." "ואח"כ את באה לבית עם אמא..." וכדומה היא בת שנתיים וארבעה חודשים אני לא חושבת שיש מקום להרחיב מדי בנושא עדיין. ...מה דעתכם?אשמח לשמוע...אני יודעת שלהרבה מכם יש ילדים בגיל קרוב ואנייודעת שחלקכם היו ביעוצים שוניפ אשמח מאוד להחכים - כי לי זה קשה ומפחדת לשגות ולבלבל אותה.

המקרה שלי

התאומים שלי היו בני שנתיים וחצי כשנפרדנו היו שאלות כבר אז וגם היום הם שואלים בצורה יותר בוגרת גם אני התלבטתי מה לומר ואיך להסביר אני התייעצתי עם פסיכולוגית ילדים ושאמר לי שהדרך הכי טובה היא להסביר בצורה שלהם תחילה בזמנו רק הסברתי אבא גר לבד ואמא חיה לבד ואנחנו אוהבים אותם, ויש שני בתים והרבה כייפ ופינוק היום הם כבר מבינים הרבה יותר שאנחנו גרושים כי אנחנו לא מסתדרים לגור ביחד היתרון אצלי שיש בגן שלהם עוד הורים גרושים והם מדברים עם החברים שלהם ולכן זה לא נראה להם כדבר יוצא דופן אני חושבת שאם שני ההורים מעניקים חום לילדים ובסהכ מדברים איתם בגובה העיניים שלהם ילדים מסתגלים מהר למרות שאין כמו שלמות של משפחה להתפתחות תקינה כשבאמת קיימת זוגיות בריאה ותקינה

שחR

New member
וואו איזו ילדה מיוחדת

שלי בנות 11 ועד היום לא שאלו...7 שנים אחרי. הייתי עונה לה, כדי שכל אחד יהיה יותר מאושר ויותר שמח. מה שהכי חשוב להדגיש בפניה, שהיא היתה ונשארה הדבר היקר ביותר בעולם וגם אבא וגם אמא אוהבים וימשיכו לאהוב אותה הכי בעולם. לא מקנא בך הילה, אבל סומך עלייך. בהצלחה

למעלה