אני בשוק, אני המומה..........

odeia

New member
אני בשוק, אני המומה..........

אני מסתובבת בפורום הריון ולידה, יש שם נשים בהריון ונשים שרק ילדו. ההמלצות שם על שימוש בשמנים, רץ שם חופשי, גם לנשים וגם לילודים. כמה שמנסים להסביר שלא כל שמן טוב לכל מצב ובכל גיל, לא כל כך עוזר. אולי מישהו מכם, שיכול לכתוב ולהסביר את העניין בצורה מקצועית, מוכן לערוך מאמר על הנושא ולפרסם שם בפורום, כדי לעזור למנוע מעשים שעלולים להזיק? מודה לכם מראש. אורנה

odeia

New member
שלומי, לא הבנתי את השאלה....

שאלתי מי מוכן לכתוב מאמר שיסביר לאותן נשים ואמהות מה מותר ומה אסור בשמנים וכמובן לכתוב על הזהירות שצריך לנקוט לפני שרצים להשתמש בשמן אתרי כי ככה הדודה/האמא/השכנה אמרו.

אולי את מוכנה לכתוב?

אולי את מוכנה לכתוב? אני שואל ברצינות, אני בטוח שזה יעזור ויתרום לכולם ובטוחני כי את תלמדי משהו חשוב מהנושא. מה שלומכן הבוקר? מה עם הילדה? שלומי.

odeia

New member
שלומי, אני רוצה שארומתראפיסט יכתוב

מישהו בעל ידע. אני לא יכולה לכתוב. הידע שיש לי נוגע רק לי ולמשפחתי, וגם הוא לא שלם. שלומנו? הילדה בסדר גמור, אני מנסה להתאושש, דבר שלא כל כך מצליח לי. מלווה בהרבה בחילות והקאות, חולשה, שיעול נוראי, וכלאו. מקווה שזה רק ספיחים של המחלה והם יעלמו בימים הקרובים.

אורנה ידידתי,

זה טיבעו של עולם, אנשים רוציפ פתרונות ובחינם ורצים אל הספרים ללא הבנה של ממש.. הייתי שמחה לכתוב מס´ מילים אבל האמיני שזה לא ישנה , חברה תספר למי מהם שהיא שמעה ממטפלת מהוללה ששמן אקליפטוס מצויין לילד מצונן - וזהו לא יעזור שום כלום..אני רואה את זה אצל מטופלים שלי , אצל שכנים ומשפחה .. מה גם שמכיוון שבארומתרפיה יש הרבה מאוד גישות , תמצאי גם מטפלים שממליצים על שמן אקליפטוס , כמו כאלה שימליצו על שמנים בהריון או לתינוק בן יומו.. מי שאינו מעוניין להזיק יותר ממוזמן לפורום לשאול שאלה ספציפית ולציין שהיא מעוניינת בשמנים , אני מבטיחה לענות לה במיטב המקצועיות.. את ההודעה את מוזמנת לפרסם היכן שנראה לך לנכון..

odeia

New member
תודה יעל, אני בהחלט אומרת שם

לכולם ששמן גם יכול להזיק והכי טוב לפנות למטפל מוסמך ולא להסתמך על רוקח או על חברים. נקווה שלפחות חלק יישמו. יום טוב.

למעלה