אני בשבת באשקלון

אני בשבת באשקלון

בשבת אני מתארח בבית המלון הולידיי אין.אשקלון אשמח לקבל אינפורמציה מאנשי הלאדינו באשקלון, היכן אוכל להתפלל בבית כנסת עם תפילה ספרדית. בכל מקרה, אשמח להיפגש עם חברי חוג הלאדינו במהלך השבת בבית המלון. אשמח לקבל כל מיידע ישירות כהודעה לחדר שלי במלון. מס' הטלפון במלון הוא: 086748888 . והסלולרי ( עד שבת ) 0522670443 תודה ושבת שלום אה טודוס מוני מורנו אירמוזה

קונעדי

New member
ביקורך באשקלון

מוני שלום קיבלתי את ההודעה אחרי כניסת השבת בכל מקרה בית כנסת ספרדי בנוסח שלנו יש , אך הוא מאד מאד רחוק מהמלון אבל באשקלון כולם נחמדים ובודאי ידריכו אותך לבית כנסת קרוב למלון בילוי נעים בעירי אשקלון. כיוון שאורחים אצלי, לא אוכל לפגוש בך, נקווה להתראות בהזדמנות אחרת קונפורטי עדינה - רכזת החוג ללאדינו אשקלון

תודה

שבוע טוב עדינה. שמחתי לבקר בעירכם היפה, גם מצאתי ( אמנם במרחק רב ) בית כנסת עם תפילה "נורמלית" ( פחות או יותר ). חבל שלא יצא לנו להיפגש, אגב אשמח לעניין אותך במופע שאני מפיק והועלה כבכורה בפסטיבל י-ם בנוכחות מר יצחק נבון...... מופע זה נקרא "אהבה ספניולית" והוא קומדיה בעברית בתוספת מילים ופתגמים בלאדינו ושזורה בשירים בלאדינו ( ולא הסטנדרטים ). במידה ותהיי בירושלים בתאריך 04.05.06 אשמח להזמין אותן כאורחת שלי למופע שעולה בי-ם פעם נוספת ולאחר מכן נשמח להעלות אותו בכל מקום בארץ , בו יש חובבי לאדינו ובידור טוב. אז תהיי בקשר מוני

למעלה