אני בקריז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני בקריז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בס"ד ובכן כפי שעינכם/ן רואות חזרתי לעוד שבת בבית אבל... ובכן איך שנכנסתי הביתה נכנסתי גם לקריז! ביקשתי מההורים שלי את האוטו לשבת הבאה בכדי לסוע לישיבה יום שישי ולחזור מוצ"ש... הם לא הסכימו לי, שתבינו האוטו לא בשימוש לא ביום שישי ולא ביום שבת והם עדיין לא הסכימו לי! רבאק חצי שנה רישיון, עוד 4 חודשים בן 18 והם לא מסכימים לי? יצאתי למלחמה בעסק... אני לא אפרט אבל אני מקווה לעדכן אותכם בתוצאות! אגב יש למשהו אולי רעיון מה עושים עם הורים כאלו שלא מוכנים לתת לך את האוטו לנסיעות חוץ? יותר נכון לנסיעות חוץ שאתה צריך (שהם צריכים שאסיע אותם לאן שהוא בין אם זה בתוך העיר או מחוץ לעיר הם מבקשים זאת יפה!)

להשתתף בצערך?

גם לי זה קורה למרות שאצלי זה רק העניינים של הביטוח ולא חוסר הביטחון בי. הצעות למיניהן?זה יבוא לאט לאט, גם אני בהתחלה הייתי בלי יכולת תנועה אבל זה השתנה לאט לאט ובכיף, עכשיו אמא שלי מדברת על שותפות חצי חצי על האוטו, אישית, שבת שעברה שהייתי בכפר פינס לקחתי את האוטו, אבא שלי בא איתי כדי להחזיר אותו אבל זה עניין פעוט- אצלי באמת אין מצב להשאיר אותם בלי אוטו שבת כי הם כן נוסעים אבל אצלך זה מובן שזה מעצבן. ילד, תתנחם בזה שהנסיעה עם אבא שלי הייתה אבסורדית? סגרתי שנה לרישיון והוא מרצה לי על מעברי חציה נסתרים, בחייך, רואים שלא נהגתי עם מלווה שניה :)... עזוב, אני אחרי שבוע עמוס מדי

למה את לא עונה לטלפון???

בס"ד לי יש ביטוח ויש הכל, ואפילו ההורים שלי מבקשים ממני להסיע אותם כשהם צריכים... זה המעצבן פה, שכשאני צריך, אז אני לא מקבל!!! אוף!!!

../images/Emo56.gif

מה? כי אתה כ"כ חמוד?. מה לא עונה לטלפון? כי הוא כנראה לא עליי כ"כ קשה לשאול בנחת? חפיף, גם אני הנהגת של כולם, אבל אני כבר הודעתי לשתי הסבתות שלי שאני רוצה רכב, אחת התחמקה והשניה כעבור מאתיים שנה הודיעה לי שבסדר מעניין בעוד כמה שנים היא תיזכר לקנות......

תראה, אריאל...

בס"ד יש לי המון חברים שההורים שלהם נותנים להם את האוטו כמו כלום ויש גם כאלה שאיך שהוציאו רישיון כבר היה להם רכב שלהם בחניה! אוקיי אז אולי זה מוציא לי ריר מהלשון אבל לא עד כדי כך... אני מאמין שאני יצליח בסוף לנצח את המאבק הזה עם הוריי אחת ולתמיד ומאז והלאה יהיה לי הרבה יותר קל!

תשמעו..............

בס"ד דיברתי עם הדסה עכשיו והיה לנו קטע מגנוב כזה... אני לא אפרט עכשיו, אבל..... מי שנרשם לעידכון השבועי יקבל את הקישור ואת העידכון במסר... אם גם אתם רוצים להרשם שלחו ל"ליאור השריף הדסה" מסר אישי ובנושא כיתבו: "הוספה"... חכו למחר לעידכון השבועי...

אגב................................

בס"ד דיברתי היום עם אמא שלי והיא אמרה שהיא תחשוב על זה... אז.... נחכה לבשורות טובות...

ליאור יקר... איך אני שונאת להגיד את

זה....... אבל יש נושאים/דברים/חוויות שעוברים כילדים שנורא קשה להבין אבל כשיום אחד תהפוך להורה....... רק אז תבין. פלצאני מתיימר אבל ר א ב א ק אמיתי! Thats the way life

למעלה