אני בצרות....

pumiki11

New member
אני בצרות....../images/Emo122.gif

בוקר טוב לכולם, אתמול התחלתי בשעה טובה את הפאזל של התינוק עם הדלעת. זו הפעם הראשונה שאני מרכיבה פאזל מינאטורי, אך אבוי!!!! אפילו את המסגרת לא הצלחתי לעשות כמו שצריך, הרכבתי את כל החלקים ונשארו לי כ- 8 חתיכות מן המסגרת בחוץ, מה גם שהצדדים לא שווים. פירקתי כל מיני חתיכות וגיליתי שיש כמה חתיכות שמתאימות לכמה מקומות, ועדיין נשארתי עם 4 חתיכות מחוץ למסגרת, פשוט שברתי את הראש ואני לא מצליחה, זו הפעם הראשונה שאני מסתבכת עם הרכבת המסגרת, האם מישהו מכיר את התופעה ואם כן (או שאני משהו מיוחד???) מהו פתרונה? תודה והמשך יום נעים לכולם. הצילו!!!!

Puzzluna

New member
אני הרכבתי אותו....../images/Emo6.gif

אל דאגה הכל יסתדר. אולי כדאי להניח למסגרת ולהרכיב את פנים הפאזל קודם? צריך סבלנות בפאזלים המיניאטוריים... בסוף הוא יוצא מדהים!!!

pumiki11

New member
פאזל מיניאטורי

זהו פאזל שהחתיכות בו ממש קטנות, אני לא ליד הפאזל אבל אני חושבת שגודל חתיכה הוא 1.5 ס"מ מכל כיוון, די נחמד לגיוון מהפאזלים הרגילים

Miss CBR

New member
../images/Emo45.gif מאוד קשה....

אני גם מרכיבה פאזל מינאטורי...כל כך מוכרות לי התופעות שעלו בי ספקות אם אוכל לסיים אותו... בנתיים אני לא מתיאשת
.

liors91

New member
התופעה מוכרת

כאשר אני נתקל בתופעה זו אני עובר על המסגרת ואם יש חלק שיש לי ספק קל שהוא לא מתאים בודאות אני לא מחבר אותו וממשיך בהרכבה . כמו כן אני סופר את מס' החלקים באורך וברוחב ורואה שיש התאמה בין הצדדים ושהמכפלה מתאימה (או בקירוב) לכמות החלקים הרשומה על גבי הקופסה. הרכבתי פאזל שהיה סימטרי כפול 5 כלומר אותו חלק בדיוק התאים ב 5 מקומות (אפשר לראות אותו בגלריה שלי - התמונה של מנהטן ניו יורק 7500 חלקים)

pumiki11

New member
יש התקדמות ../images/Emo45.gif

בוקר טוב לכולם, קיבלתי את ההמלצה והנחתי למסגרת לבינתיים, התחלתי להרכיב את התינוק וטיפה את הדלעת...

למעלה