אני בצ'אט
ה הנסיכה פיונה New member 9/7/03 #2 נכנסתי והייתי לבד אני מבינה שעוד אין החלטה לגבי איפה בשבת, אז תעזרו לי רק בזה: צריך או לא צריך להוריד שערות??????????????????????
נכנסתי והייתי לבד אני מבינה שעוד אין החלטה לגבי איפה בשבת, אז תעזרו לי רק בזה: צריך או לא צריך להוריד שערות??????????????????????
ש שמנתולה New member 9/7/03 #3 ../images/Emo46.gif הוא לא נותן לי להכנס! הייתי בצ'אט ויצאתי ועכשו אני לא מצליחה להכנס... אני אנסה שוב מהעבודה ב23:00, אם עוד יהיה שם מישהו.
../images/Emo46.gif הוא לא נותן לי להכנס! הייתי בצ'אט ויצאתי ועכשו אני לא מצליחה להכנס... אני אנסה שוב מהעבודה ב23:00, אם עוד יהיה שם מישהו.
ש שמנתולה New member 9/7/03 #6 אני הצלחתי דרך הכללי למי שלא מכיר, למעלה בשורה האפורה כתוב צ'אט, משם נכנסים לצ'אט מצלמות ולחדר הורות הומולסבית
אני הצלחתי דרך הכללי למי שלא מכיר, למעלה בשורה האפורה כתוב צ'אט, משם נכנסים לצ'אט מצלמות ולחדר הורות הומולסבית
ע ערבהאיןקץ New member 9/7/03 #7 לא עולה.. הצ'אט ../images/Emo7.gif ויש לי דווקא רשמים מאספת הורים לחלוק... הולכת לנסות מהכללי.
ע ערבהאיןקץ New member 9/7/03 #8 משו הסתדר.. ועכשיו הצאט עובד. רק ש- אני לבדי שם.. עם צבעונית שבאיקס...