אני בצ´אט
א אמנון מרגלית New member 11/8/01 #2 ../images/Emo53.gif כשאני במשרד... לא הולך... להתחבר לצ´ט . יש לנו פרוקסי ולדעתי זו הסיבה... מישהוא יודע ויכול לעזור ?
../images/Emo53.gif כשאני במשרד... לא הולך... להתחבר לצ´ט . יש לנו פרוקסי ולדעתי זו הסיבה... מישהוא יודע ויכול לעזור ?
ע עומר המאירי New member 11/8/01 #4 איזה מערכת הפעלה יש שם ?! אם יש שם WIN 3.111 אז אי-אפשר כי הוא לא תומך בג´אווה.. עומר
א אמנון מרגלית New member 11/8/01 #5 אני עובד ברשת.. לי אישית יש Windows 95 אבל הבעיה היא ברשת הנובל שמחברת את כולנו ל"עולם החיצון" דרך כל מיני FireWall
אני עובד ברשת.. לי אישית יש Windows 95 אבל הבעיה היא ברשת הנובל שמחברת את כולנו ל"עולם החיצון" דרך כל מיני FireWall
ו ולאד New member 11/8/01 #12 זאת בהחלט יכולה להיות הבעיה הפרוקסי בהחלט יכול לחסום ביצוע אפליקציות ג´אווה
א אדם צייט New member 11/8/01 #3 אני לא בצ´אט דיברתי עם שני חבר´ה שנורא אוהבים את הפורום, עשו לי את היום (לילה, ווטאוור) עוד מישהו מתחבר בבוקר לרשת רק כדי לבדוק מה חדש בפורום?
אני לא בצ´אט דיברתי עם שני חבר´ה שנורא אוהבים את הפורום, עשו לי את היום (לילה, ווטאוור) עוד מישהו מתחבר בבוקר לרשת רק כדי לבדוק מה חדש בפורום?
ר רוני יניב New member 11/8/01 #6 וואלה, בכל הזדמנות שיש לי אני בודק מה חדש בפורום. מהעבודה, מהבית - לא משנה - ברגע שיש לי חיבור לרשת - אני בודק מה חדש
וואלה, בכל הזדמנות שיש לי אני בודק מה חדש בפורום. מהעבודה, מהבית - לא משנה - ברגע שיש לי חיבור לרשת - אני בודק מה חדש
ו ולאד New member 11/8/01 #7 וזה אולי המקום להחמיא לפורום ולהצדיע קודם כל לאדם, האיש מאחורי הקלעים, וכמובן לכל אותם מומחי הפורום שכה עוזרים בשעת הצורך המשיכו בעשייה!
וזה אולי המקום להחמיא לפורום ולהצדיע קודם כל לאדם, האיש מאחורי הקלעים, וכמובן לכל אותם מומחי הפורום שכה עוזרים בשעת הצורך המשיכו בעשייה!
א אדם צייט New member 11/8/01 #8 ומה עם אמנון? השם שלו אמנם לא מופיע בכחול, אבל הוא מנהל את הפורום בדיוק כמוני
ו ולאד New member 11/8/01 #10 אם היתי מנסה להזכיר את כל מומחי, משתתפי, וחברי הפורום - ההודעה היתה מתארכת לאינסוף (ואילו את המנהל הפורמאלי אני חייב להזכיר )
אם היתי מנסה להזכיר את כל מומחי, משתתפי, וחברי הפורום - ההודעה היתה מתארכת לאינסוף (ואילו את המנהל הפורמאלי אני חייב להזכיר )