אני בפנסיה.....

אני בפנסיה.....

זהו, בגילי המופלג, עוד לא 60 אני בפנסיה מהיום זה נראה לי מוזר אך בטוחה שאתרגל לא לקום בבוקר עם צלצול פעמון עוד נוסעת לעבודה להחזיר פריטים ולסגור עניינים אך כבר בתור פנסיונרית לחברים חברות היקרים כאן, יהיה לי אולי יותר זמן וראש פנוי . אפגוש אולי את הבנות בפתח תקווה בימי שני אנצל את הזמן שפסנג עוד כאן לקצת טיולים כי אחר כך כשהיא לא תהיה פה, אני אצטרך לנסוע לאהרון יותר אז יום נפלא לכולם ובע"ה ניפגש בשמחות בלבד אוהבת, טובה

hregev10

New member
טובה'לה - ברכות לרגל היותך גימלאית

הלואי שתדעי לנצל את זמנך הפנוי לדברים שאת רוצה בהם מזה הרבה זמן, שימלאו את זמנך ונפשך בהמון גירויים שאפשר שחיכית להם מזה זמן רב וכמובן קשר עם חברים, אני מקוה שבפעם הבאה בהיפגשנו בקניון בפ"ת אהיה גם אני נוכחת, להתראות ובהצלחה. חני

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifיופי זכית להגיע לכמעט חצי

ימי שנותייך, מאחלת לך המשך בריאות והצלחה ותהני עם חברותייך ילדייך ונכדייך ולעשות יותר חסד של אמת עם בעלך במקום פסנג רק בשורות טובות בהמשך

טילי66

New member
לגימלאית הי

בשעה טובה וצרור ברכות ברכה הבאה למועדון בבריאות טובה.ועכשיו בלי דיבורים עם מעשים תבואי לקחת אותי לטיולים אוהבת תמי

רגינה9

New member
טובה יקירה, ברכות לצאתך ל"חופשי"../images/Emo140.gif

מתרגלים מהר לא לקום בבוקר לצלצול השעון ולהנות מהעובדה שלא צריך למהר לצאת לעבודה. אני בטוחה שתדעי למלא את יומך בדברים מעניינים שתורמים לך ומשמחים אותך. מאחלת לך בריאות טובה ורק טוב לך ולמשפחתך היקרה. טובה.

../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

וכל מה שאפשר , אני שולחת לך , מקווה שתדעי להנות מכל רגע!!! וכמובן מחכה לך ... ניצה.

zs1957

New member
לטובה'לה ברכות בהכנסך לגימלאות

תהני, תטיילי תלמדי, ותעשי חיים.עכשיו יש לך פנאי לכ מה שרצית לעשות אז קדימה לעשיה !. מאחלת לך אושר ,שמחה ,והרבה הנאה כגימלאית צעירה. אוהבת זהבה

מקווה שתמשיכי להיות פעילה

בדברים אחרים ולהנות מהם. אולי לא לקום בבוקר ממש מוקדם, אבל שתהיינה סיבות טובות לקום בשבילם בבוקר:) מזל טוב!!!

ענתי44

New member
הזמנה לאשדוד

יש לך הזמנה פתוחה לאשדוד אחרי הטיולים וההנאות הקטנות. מזל טוב וכמו כולם גם אני מאחלת לך שיהיה לך קצת זמן טובה, למען ורק בשבילך .

למעלה