אני בפאניקה

האלילה1

New member
אני בפאניקה

אני כבר פעם שניה שלא עברתי את התיאוריה ואני כולי בפאניקה ? אני חורשת לומדת אבל לא יודעת שאני מגיעה לבחינה אני נכשלת וזה מעצבן אותי...... כל החברים שלי עברו . ומה איתי?))))))) ואני לומדת שוב ומקווה לעבור את הבחינה אנא עזרו לי כי התייאשתי?

funnydog

New member
את לומדת רק מהספר הכחול?

גם אני לא הצלחתי לעבור איתו. הוא פשוט לא ברור.

האלילה1

New member
כן

כן אני לומדת מהבפר את כל החומר ועוברת 10 פעמים אבל מה הבעיה אצלי לא יודעת מקווה שיעבור

yoni162

New member
יכול להיות שזה התמרורים

כידוע, מספיקה טעות אחת בתמרורים כדי לפסול את כל המבחן. תראי שאת יודעת מה כל תמרור אומר.

driver2b

New member
השמועה אינה נכונה!

בניגוד לשמועה (שמסתובבת כבר 20 שנה), טעות אחת בשאלת תמרורים אינה פוסלת את הבחינה! 4 טעויות - עברת, 5 טעויות - נכשלת, ולא משנה אילו טעויות.

pakapaka

New member
אבל יש תמרורים מסויימים שכן

לפחות ככה כתוב בספר (ובעוד מקום) זה מיעוט רציני של תמרורים (אם אני זוכר נכון אז אין-כניסה ו-עצור) מישהו יכול לאשר? או שגם אני נפלתי קורבן לשמועות?

driver2b

New member
זו שמועה

שוב, זו שמועה. אשמח אם תפנה אותי למקומות בהם השמועה כתובה שחור על גבי לבן.

pakapaka

New member
אם אני זוכר נכון...

(וזה היה לפני שנה וכמה חודשים שעשיתי תאוריה) אז יש איזה אתר שמלמד לתאוריה, שם היה כתוב על תמרור אין כניסה ועל עצור שטעות בשאלה שקשורה אליהם תוביל לכישלון בבחינה. יותר מזה קשה לי לזכור

NBGirl

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

אפשר לעשות שרשור הנפצות. יש מלא..

האלילה1

New member
לא בכלל לא.....

זה לא בגלל התמרורים זה בגלל על כל הנושא המנוע ועל עקיפה ועל כל נושאי הרכב כמו מנוע וכל המערכות למינהם הבנתוש? אני מאוד מקווה לעבור ואני רוצה לעבור זאת ולכן התייאשתי נראה עכשיו אני לומדת שוב ? ומה איתך ? אתה חושב שיעבור זאת . כי נכשלתי 2 בתיאוריה פעם אחת הייתה 6 טעיות ופעם שניה 5 טעיות אני עכשיו לומדת ומנסה לעבור ולהצליח מקווה )

funnydog

New member
אני לומד

מהאתר של הפורום DRIVER2B אמנם עולה כסף (70 שקל) אבל שווה כל גרוש. בשבוע הבא אני ניגש ואין סיכוי שאני לא יעבור. פעם קודמת למדתי עם הספר, חרשתי אותו אבל לא הייתי מוכן מספיק ונכשלתי. (יש גם עוד אתר אבל אין בו את כל החומר) הכתובת של DRIVER2B היא

פהpumiky

New member
תשני את צורת הלמידה שלך...

תלמדי מהחוברת ואז תעני על כל המבחנים שיש לך...זה ממש עוזר, זה נותן לך דוגמא של התיאוריה והתשובות לשאאלות..

funnydog

New member
הספר עוזר חלקית

אני למדתי מהספר, קראתי הכל ועשיתי את כל התרגילים בחוברת, ונכשלתי עם 8 טעויות. בדרך כלל אני תלמיד טוב, והסיפור הוא פשוט: הספר זה פשוט לא קריא. זה לא שאי אפשר לעבור איתו (יש לי חבר שלמד רק איתו ועבר), אבל לדעתי מי שלומד איתו זקוק לקצת מזל בבחינה כדי לעבור. הספר פשוט לא מסביר טוב וגם די מדכא.

למעלה