אני בעצמי חמוס קטן

poochpoocha

New member
אני בעצמי חמוס קטן

בקרוב אני אשלח לכם תמונה שלי כל מי שאוהב אותי קורא לי חמוס

למה???

אתה גר בג'לג'וליה?????????? בגלל זה קוראים לך חמוס?

k o d u

New member
נצל"ש-אני דורש תגובות לתמונות ../images/Emo47.gif

של פאדג' שהעלתי לגלריה! כשיהיה לי כח אני אעלה עוד בלי נדר...

Sweet Fantasy

New member
יכלת לנצל"ש לשירשור

למטה.. חפשו שירשורים שהכי מתאימים אם כבר מנצל"שים ואם אין אז אין

k o d u

New member
זה לא כזה משנה את יודעת...../images/Emo47.gif

קודם כל זה ניצול שירשור, ככה שזה לא ממש משנה איזה שירשור אני מנצל! דבר שני גם ככה השירשור הזה לא היה מי יודע מה איטילגנטי ולא היה לו פוטנציאל לגדול מההודעה הראשונה (שדרך אגב הייתה חסרת כל נושא מובן) ככה שעדיף כבר לנצלש אליו.דבר שלישי-איפה התגובות לתמונות?!

Sweet Fantasy

New member
זה משנה בכללי

אבל כיוון והשירשור הזה באמת חסר תכלית אני סולחת (וגם כי כיפור אוטוטו
) בקשר לתגובות.. הוא מושלם אני לא יכולה להגיב לך אני אתחיל לבכות אמרתי לך היה לי קשה נורא להפרד ממנו אני ממש מתגעגעת.. הוא כזה יפה בונבון שמנמן שלי !!!!!!! דיי

poochpoocha

New member
חחח...אני לא גר בג'לג'וליה

אני חמוס כי אני חמוד כמו חמוס ואני עושה קולות של חמוס, והשיער שלי מסודר כמו של חמוס לכן אני חמוס

skarlet ohara

New member
רוצים לשמוע משהו גנבה?

אצלנו בבית כנסת במעונות אנחנו גם אוכלים ארוחת ערב, ובין יין לחלה צריך לעשות נטילת ידיים ועד שמקבלים את החלה חייבים לשתוק, משהו של הדת. אז כולם ממלמלים ועושים רעשים מטופשים, או משתעלים בכוונה או מדברים בפה סגור שזה נשמע כמו קולות של חמוס... עכשיו... דמיינו לכם שולחן של 30 איש שהדיבור שלהם נשמע כמו הקולות שהחמוסים שלנו עושים. וזה באמת קורה. הם "מדברים" בפה סגור ואני נשפכת מצחוק. חוויה....

k o d u

New member
איפה את גרה?! ../images/Emo47.gif

אצלנו בערב שבת, אחרי שכולם עושים נטילת ידיים ולפני "המוציא" אבא שלי כל הזמן משתגע עם כל מיני קולות מוזרים כמו שתיארת ותמיד הוא מנסה להגיד לאמא שלי שהיא לא הביאה מלח ל"המוציא" או שהוא מתעצבן עליי ועל אחים שלנו שאנחנו מדברים

skarlet ohara

New member
אני לא גרה אצלך בבית זה בטוח...

אני סטודנטית אז יש לנו במעונות איזה בית כנסת סטייל בית חב"ד וכולם שם עושים קולות של חמוסים במטרה "לדבר". וזה משעשע...

למעלה