../images/Emo32.gif לא אוהבים אותי, אני הולך!
תראו אני מבין שעצבנתי את כולם פה עם התמונות שלי, ואתם כולכם כעסתם עלי, ועוד הכפשתם את שמי כשלא הייתי כאן, בשבת, תנצלו את החולשות שלי. אז בסדר אני אלך ואני אבכה, אתם תישארו פה ותכייפו לכם. רק שלאף אחד פה לא יהיו אשליות שהוא יוזמן לחתונה שלי ושל דניס. שגיא, תודה רבה על העצה, באמת האיקס למעלה משמאל מאד שימושי. אתם נהייתם כזאת קהילה סגורה ולא אוהבת, תאהבו קצת את השונה. מאז שאני קטן תמיד כולם שנאו אותי, אני כבר צריך להיות רגיל. אז הנה, לא פתחתי לכם הודעה חדשה, שלא תצעקו עלי עוד. ונעבור לגירסה הרצינית, הייתי מעדיף להפסיק את ההודעה פה, אבל אני מפחד שלא יבינו שאני צוחק. שגיא - כמובן שהתבדחתי, בטח כבר שמת לב שהיו אפילו כמה תלונות קטנטנות על המנהל המחליף, לא נחליף אותך בשום מחיר. באמת ניצלתם את השבת בשביל הודעות שאני הייתי די הנושא העיקרי שלהם, שזה די טיפשי מצידכם אבל אני לא אחליט בשבילכם. הסיבה היחידה שאני מפסיק לשים תמונות עם ההודעות שלי, היא העובדה שציין רספוטין, שלעמוד לוקח יותר זמן לעלות ככה למחוסרי אינטרנט מהיר. כל השאר לא רלבנטי כמו שציינתי כבר, כי שרשורי התמונות ממילא לא היו חוזרים על עצמם, ובקשר להודעות שלי אני לא מאלץ אף אחד להיכנס. שבוע טוב!