אני בעצם בחור

../images/Emo32.gif לא אוהבים אותי, אני הולך!

תראו אני מבין שעצבנתי את כולם פה עם התמונות שלי, ואתם כולכם כעסתם עלי, ועוד הכפשתם את שמי כשלא הייתי כאן, בשבת, תנצלו את החולשות שלי. אז בסדר אני אלך ואני אבכה, אתם תישארו פה ותכייפו לכם. רק שלאף אחד פה לא יהיו אשליות שהוא יוזמן לחתונה שלי ושל דניס. שגיא, תודה רבה על העצה, באמת האיקס למעלה משמאל מאד שימושי. אתם נהייתם כזאת קהילה סגורה ולא אוהבת, תאהבו קצת את השונה. מאז שאני קטן תמיד כולם שנאו אותי, אני כבר צריך להיות רגיל. אז הנה, לא פתחתי לכם הודעה חדשה, שלא תצעקו עלי עוד. ונעבור לגירסה הרצינית, הייתי מעדיף להפסיק את ההודעה פה, אבל אני מפחד שלא יבינו שאני צוחק. שגיא - כמובן שהתבדחתי, בטח כבר שמת לב שהיו אפילו כמה תלונות קטנטנות על המנהל המחליף, לא נחליף אותך בשום מחיר. באמת ניצלתם את השבת בשביל הודעות שאני הייתי די הנושא העיקרי שלהם, שזה די טיפשי מצידכם אבל אני לא אחליט בשבילכם. הסיבה היחידה שאני מפסיק לשים תמונות עם ההודעות שלי, היא העובדה שציין רספוטין, שלעמוד לוקח יותר זמן לעלות ככה למחוסרי אינטרנט מהיר. כל השאר לא רלבנטי כמו שציינתי כבר, כי שרשורי התמונות ממילא לא היו חוזרים על עצמם, ובקשר להודעות שלי אני לא מאלץ אף אחד להיכנס. שבוע טוב!

יופי אהרון! פשוט נפלא!!!!

אם עדיין לא הבנת-אני נועה,בלונדינית תמימה, ולא מבינה את ההומור שלך (כשמסבירים לי לאט לאט אני מבינה ורק אז צוחקת...) אני מודה-נבהלתי. כבר התחלתי לנסח לי במוח הודעה של-לא אהרון אנחנו אוהבים אותך אל תלך... אני מאוד שמחה שאתה צוחק!!! תשתדל להסביר את עצמך בהודעות הציניות הבאות שלך-כמו עכשיו. אחרת אני אכתוב הודעה ביזארית ואהפוך לבדיחה פורומית. תודה לך.

סנטה

New member
אני חושב שהגזמת ...

לא הייתה לי שום סיבה לפגוע בך, ואם נעשה כך אני מצטער . פשוט אתה באמירה צינית מגעילה ניסית לעקוץ וזה לא היה יפה . הקהילה הזו דווקא מאוד פתוחה אני חושב וחבל שאתה אומר ככה ...

לא נפגעתי

אתה צודק שהאמירה שלי הייתה מגעילה. לא תמיד אני מצליח להתאפק. החשיבה שלי הייתה ועודנה מאד שלילית. הסיבות לכך לא רלבנטיות. לי בכל אופן גם כן לא הייתה כוונה לפגוע. לפחות לא במודע. מה שנמצא מאחוריו אלו דברים שאני מעדיף שלא לגעת בהם, בטח שלא בבמה הזאת. קראת את ההודעה הנ"ל שלי עד הסוף? אני לא באמת עוזב. את הבדיחה הזאת שכחתי להסביר, חשבתי ששינוי הטון יסביר שבכל מקרה לא הייתה לי שום כוונה לעזוב. ההודעה שלי הייתה סטריאוטיפ של הודעת עזיבה שבעצם מבקשת "תנו לי יחס". גם מור הנהדרת ביקשה ממני שלא לעזוב. אם באמת הייתי צריך יחס, זה באמת עוזר. נדבוש, נפתח איזה סדנת הסברה בנושא? כמו שאמרתי אני לא פגוע, בקשר לקהילה הסגורה, הייתה שם איזו ביקורת סמויה, והדעה שלי לגבי מה שקרה פה כשלא היית ידועה.

beenINSANE

New member
../images/Emo9.gif

גאוני. חבל שלא עשו את זה גם בארץ, אולי זה מה שהיה עושה את התכנית הדפוקה הזאת קצת יותר ראויה לצפייה...

Ez sLeeP

New member
ואז זה היה גם אמין יותר,

כאילו עצמות הלחיים, הקול הטסטוסטרוני. הכל היה מוסבר יותר. צביקוש, אייקה? אהרון תמשיך לספק רגעים קטנים של אושר. *נאמר ללא קונוטציה מינית וואטסואבר*

למעלה