אני בעצבים!

N a d a v 1 6

New member
אני בעצבים!

למה?=ככה!! הבטיחו לי שהכלוב יגיע היום והוא יגיע רק בשישי!!!!!!! אני מחכה!! ומחכה חח אני מתרגש כאילו זה בשבילי יאללה שידיע כמו ילד קטן שמחכה למתנה..חוץ מזה שזה אותו כלוב כמו של איילת והוא מדהים וענקי ומספיק ל2 חמוסים.=). החמוס הקטן יוצא לי מהמרפסת של הקומה השניה!! אל תשאלו אותי איך....אני כבר צריך לסגור את כל החדר...ואת החלונות אטום ממש מלחמה! אני לא יכול לקנות רשת!! כי זה לא הבית שלנו ואני עובר מפה!!!!!!!!!=\ מה אני אעשהההההההההההההה..............שהכלוב מגיע החמוסים עוברים אליי לחדר אוו משהו כי זה בילתי אפשרי כבר זה הקטן הפושע סוניק..הזה היום שוב אני שומע מישהו מלמטה אומר מזה החיה הזו ישר ידעתי שהוא יצא..למה? אני גר קומה שניה אבל יש עץ כזה מטפס שאפילו אני יכול לרדת והוא יורד ממנו אף ע"פ שהחלון סגור למטה(זה חלון גדול) בקיצור אני פשוט השתגעתי איתווווווווווווווווווו!!!!!!!! הוא לא עוזב לי את הרגליים..חח אבל אני מת עליו ואני לוקח אותו כל הזמן לחדר...כי הוא בא אחריי כמו שולנטינו בא אחרי איילת כמו כ=ל=ב הוא בא אחרייה חלום.=). בכל אופן החדר שלהם סגור סגור....אין מה לעשות עד יום שישי הם יהיו ככה....שיגיע הכלוב..אני אשאיר להם פתוח שאני אהיה נוכח.. אוו שאבא שלי ייקנה רשת אוו שאני אקנה כבר מהכסף שלי הרי זה ברור שזה יוצא מהכסף שלי בסוף!=\. כיבסתי להם את המיטות והכלל לכבוד שישי..=). ואת הכלוב שיש להם אני חושב למכור=). מה כדאי?...אולי אני אשמור..?! חח..אני לא סגור על זה ואגב רעות חשבתי על זה לחבר אבל אני לא יודע הכלוב כ"כ יפה חח..וזה לחדר חח..אז לא נראה לי שאני אעשה זאת....=). את המחילות אני אשמור.

Linimfin

New member
תתחדש על הכלוב.

רעות אמרה לי שהכנת לאחד החמוסים שלך קולר עם פעמון. לוסיל מתגרדת נורא ומוציאה כל מה שאני שם לה. באיזה חוט\רצועה השתמשת?

Sweet Fantasy

New member
לא מומלץ לשים קולר

לדעתי זה נורא מיותר חוצזה למה להכין? יש בכל חנויות חיות המחמד זה קולר לחתולים.

Linimfin

New member
לא כדי לטייל איתה...

רעות אמרה לי שנדב שם לאחד החמוסים פעמון סביב הצוואר וככה הוא מצא אותו כשהוא הלך לא לאיבוד..... והיא אמרה לי שגם לולנטינו יש. אז חשבתי שאולי כדי לשים גם ללוסיל... חוט עם פעמון או משהו כזה...

Sweet Fantasy

New member
אני יודעת למה הכוונה

ואני נגד זה, לחמוס לא אמור להיות קולר, וחמוס לא אמור ללכת לאיבוד אם משגיחים עליו כמו שצריך.. אפשר לשים קולר לטיולים או אם ממש משחררים את החמוס\ה בחדר גדול ורוצים לדעת איפה הוא נמצא, אחרת זה סתם מציק ולא נוח!

Linimfin

New member
גם אני חשבתי ככה.

אבל רעות המליצה על זה בחום אז חשבתי לנסות....

Sweet Fantasy

New member
למה לנסות?

כאילו, באמת? החדר שלך כל כך גדול שהיא הולכת בו לאיבוד? .. זה חמוד ויפה אני יודעת אבל זה כ"כ מיותר.. לכלב ולחתול אפשר להבין.. כלב הולך לטיול צריך קולר + חיסונים ופרטים למקרה שהוא בורח.. חתול כנ"ל לגבי חיסונים ופרטים.. חמוס? אם הוא באמת יברח הסיכוי שהוא יחיה (במידה ולא יימצא) נמוך מאוד ובמידה וכן.. מי יחזיר אותו בכלל?

Linimfin

New member
לא החדר שלי לא עד כדי כך גדול.

מה גם שאני כבר מכיר את כל מקומות המחבוא בזכות הגרבילים שלי. והאמת דאני לא חושב זה חמוד... אבל אם זה לא מזיק ואפילו באופן תאורטי זה יכול לעזור במקרה הצורך למה לא לנסות? אם היא תיברח ואני אוכל מצוא אותה בגל הרעש שהפעמון יעשה? אבל אמרת מספיק כדי לשכנע אותי לא לשים לה את זה. האמת שזה גם נראה לי קצת מסוכן עם החיבה הזאת שלה להדחף למקומות צרים...

Sweet Fantasy

New member
מה שבאתי לרשום,

שדווקא זה יכול להזיק, במקרה של נדב, הוא הצליח לשמוע אותה עם זה, במקרה אחר ,היא יכלה להתקע במקום אחד ואז הקולר היה מסתבך במשהו, ..היא לא הייתה יכולה לצאת ולא תמיד בטוח שיכולה לזוז כדי שתוכל לשמוע את הפעמון, הסיכוי שזה יקרה הוא יותר מדיי לדעתי. ולא כדאי לקחת אותו, עם הנטייה של החמוסים להתסבך הסיכוי שהקולר יתקע במשהו דיי גבוהה, במקרה של נדב זה נגמר טוב והוא שמע את הפעמון.

The Reuty

New member
זה לא נכון.

זהו קולר מיוחד שיש בו גומי, במידה והחיה מסתבכת או הקולר נפתס - הוא פשוט נשלף, ככה שאין מצב שהחמוס ייתלה, או ייחנק או וואטאבר. ונכון, החמוס לא יילך לאיבוד אם נשמור עליו במליון עיניים, אבל תמיד יש את הסיכוי הקטן. יכול להיות שלא שמנו לב או היינו עסוקים במשהו אחר, לא מתוך רוע, פשוט מתוך חוסר ריכוז. זה לא מזיק לולנטינו בכלל, ואם הוא נעלם לי פתאום מהעיניים אני שומעת אותו.

למזל יש קולר כזה, והיא לא אוהבת

אותו, כל הזמן מנסה להוציא אותו ומצליחה, סתם אני שמה לה כדי שתתרגל לרצועה בבוא היום

Linimfin

New member
אני לפעמים שם ללסיל את הרתמה

בתוך הבית כדי שהיא תתרגל אליה... בדרך כלל היא מנסה להוציא אותה אלא אם כן אני מסתובב איתה בתוך הבית בכאילו טיול...

Twinsen2005

New member
נדב...

סבלנות היא מעלה, אני חיכית יום שלם מהרגע הראשון שדיברתי איתך עד שרצתי להביא לי חמוס חחחחחחחח גם ליצ'י חגיגית למדה לקפוץ לגובה... אין לה כבר כמעט מיגבלות... עכשיו החתיכה האחרונה בפאזל התודעתי שלה היא הריצפה. היא כבר יודעת שכשהיא על הריצפה זה הזמן לברוח כי אי אפשר לתפוס, היא פשוט מגיעה אליה רק בנפילות, ברגע שהיא תלמד שגם לריצפה אפשר לרדת, זה יהיה הסוף של כל הנוחות...

N a d a v 1 6

New member
חחח

פושעת קטנה אה?? חוצמזה שניתן להשים קולר אני בעד מיכל נגד!! אפשר לקנות קולר שהוא לא יותר מיידי צמוד לגרון שלהם אם ובמקרה הם נתקעים במשהו....שהם יוכלו להשתחרר בגלל זה עדיפות לחגורה....שהיא נמתחת.צריך להרגיל אותם. ומכיל זה רנאה קנוי אבל אחותי הכינה. בכל אופן אני מאוד ממליץ כל אחד ודעתו הוא.=) דווקא מלא מלא אנשים שאני מכיר שמים.

Twinsen2005

New member
בעיקר מכיוון...

והיא אוטוטו עושה חיסון ואני רוצה לרדת איתה למטה, יהיה לה קולר...

למעלה