אני בעוונותי משתתף גם בפורום אתאיזם

אנטוליו

New member
אני בעוונותי משתתף גם בפורום אתאיזם

איזה יהודי דתי יצא שם בהודעה איך נראית הנצרות בעיני היהדות. אשמח אם הנוצרים שבפורום ישיבו לטענותיו.

lion 7

New member
חבל על הדיון

אם לא טעיתי , זו אותה הודעה באותו נושא , שכבר הקופי פיסט התעייף מלשכפל אותה כל פעם.. המוזר הוא בפורום אתיאזם , מענין היום מי הם קהל היעד ...

Garth Karunia

New member
אני יודע שבהרבה סמינרים יהודיים

ודתיים מעלים כל מיני טענות בגנות הברית החדשה על מנת להראות שהיא לא נכונה.... אני הייתי מאוד שמח לדעת מה אתם חושבים על הדברים שנרשמו שם... (או אפילו לקבל הפניה(קישור) למקום שכן יש בו תשובות לטענות של מטיפים יהודים)

salt of earth

New member
אוקיי

אז כמו שציינתי דוד1000 הצליח לשכתב את ההודעות שלו בפורומים שאני משתתפת בהם. אם תעשה חיפוש בפורום ערבים על שם המשתמש דוד1000 תמצא דיון שנערך בינו לבין חבר פורום ערבים ונצרות והוא סיפק תשובות לו. כנ"ל בפורום תיאולוגיה תמצא תשובות לטענות של דוד1000 אם תערוך חיפוש על השם שלו. <ודתיים מעלים כל מיני טענות בגנות הברית החדשה על מנת להראות שהיא לא נכונה....> אני מודעת לזה, וזה לא רק אצל סימנרים יהודים
בנצרות יש מה שנקרא اللاهوت الدفاعي או Apologetics. ורבים מאבות הכנסייה כתבו ספרים ותשובות לטענות של רבים נגד הנצרות. למעשה חלק ניכר מהטענות של שאר הדתות נגד הנצרות כבר נענו עליהם במאות המוקדמות ואחד התיאולוגים הבולטים שעסקו בזאת בנצרות המזרחית הוא יוחנא אל דמשקי يوحنا الدمشقي, אנת'אסיוס אל קביר انثاسيوس الكبير. ועוד הרבה שאני לא זוכרת את שמותיהם- שהקדישו את כל זמנם כדי לענות על הטענות. אני יכולה להפנות אותך להרבה אתרים בערבית שעוסקים ב Apologetics או לספרים רבים בערבית שמגיבים על טענות שונות. לצערי לא נראה לי שחומר זה תורגם לעברית. אבל אתה יכול לחפש באנגלית חומר, מכיוון שאני מעולם לא חיפשתי חומר כזה באנגלית.

Garth Karunia

New member
תשובה מאירת פנים. ../images/Emo51.gif

בהזדמנות אני אחפש ואקרא חומר בנושא.

salt of earth

New member
ואו, או שאני מתחילה לראות כפול

או שאותו דוד 1000 הצליח להעתיק את הטקסט הזה לכמעט כל פורום שאני משתתפת בו ועשה זאת כמה פעמים. באמת חבל לדון איתו, מישהו בפורום ערבים (שגם משתתף איתנו) חשב שהוא מוכן לדיון רציני והתחיל לדון איתו אבל כל מה שעשה הבחור הזה זה שחזר על קופי פייסט שנקרא "האבסורד של הנצרות"
לא משנה לאיזה שלב הגיע הדיון ביניהם.

למעלה