אני בעד משעל עם....

אני בעד משעל עם....

אני לא כל כך מבין למה סיעת שינוי מתנגדת למשעל עם?! מה כבר יקרה אם זה יעלה לנו עוד כ 300 מיליון שקל או הו גם ככה המדינה הזאת מבזבזת על סתם שטיות כסף אז לא יקרה כלום אם היא תפריש לנושא הזה עוד כמה מיליונים וגם אני יודע שזה ייאכב את ההיתנתקות בעוד בערך חצי שנה נו גם ככה כל התהליך הזה לוקח כל כך הרבה זמן אז לא יקרה כלום הם זה יקח לאט ומסודר וכן הוא גם יתאכב בעוד חצי שנה מי שם לב חצי שנה יותר חצי שנה פחות ככה אם סיעת שינוי תתמוך במשעל עם יש סיכויים גבוהיים ששרון יעיף את החרדים מהקואליציה ויחזיר את שינוי לממשלה וגם מרכז הליכוד יהיה מרוצה כאז יכול להיות כזה מין הסדר שבגלל שיש משעל עם אז המפדל והאחוד הלאומי יחזרו יפה יפה לממשלה ישבו בשקט ויישתקו וככה מה טוב ומה נעים כל המדינה המשוגעת הזאת תרגע יותר ואגב אבטחת שרון עולה הרבה יותר ממשעל עם

tapr

New member
אכן

אני גם בעד משעל עם, אבל נגד משאל עם... ממתי זה אינטרס של שינוי שהמפד"ל והאיחוד הלאומי יחזרו לממשלה? ממתי זה אינטרס של כולנו לפגוע בדמוקרטיה הפרלמנטרית? אני לא צריך לרצות את מרכז הליכוד. ושרון לא תומך במשאל עם, לידיעתך...

מצידי שעהבודה והליכוד יחד

אם שינוי יהיו באותה ממשלה אבל ברגע ששרון יודע שהוא הולך למשעל עם העבודה בחוץ! למה שזה יפגע בדמוקרטיה הפלרמנטרית?! וחוץ מזה יש אנשים שיגידו שאולי צריך להוריד מכוחה של הכנסת! תראה איך זה הולך בשוויץ על המון דברים עושים משעל עם! ולא נראה לי שזה פגע בדמוקרטיה הפרלמנטרית אולי יותר טוב לחזק את הדמוקרטייה של העם "שלטון העם למען העם" רספובליקה= שלטון העם

דם הבן

New member
הו לא. משאל עם זה גרוע מאד.

למרות שזה יכול לתת לגיטימציה למשאלי עם בנושאים אחרים, שגם עליהם אין צורך לעשות, למרות שזה יהיה טוב. עכ"פ, יש לנו כנסת והיא תנצח.

למעלה