אני בעד גולברי

אמיר8881

New member
אני בעד גולברי

אני בעד גולברי. האם בחירתי היא לא לגיטימית? כך אפשר להבין מקריאת חלק מההצהרות שנשמעות כאן בפורום. נקודת מבט שלי: גולברי הוכיח עשייה ביישוב. כן, אני מסכים - היה אפשר אולי יותר, אך אנשים שוכחים שהיה איחוד רשויות ואת המורכבות במדינה לבצע תשתיות, או לבצע שינויים מבניים או פרסונאליים הקשורים למערכת החינוך. אנשים חושבים שלסלול כביש זה משהו שמחליטים בבוקר ואחרי שבוע אפשר להזמין דחפורים. בכל זאת שופרו כבישים, הוקמו כיכרות וגינות (ובית ספר... ואולם ספורט) , שופצו תשתיות ביוב וקיימות מספר גדול של תוכניות לתשתיות נוספות לרבות טיילת המחברת בין קדימה לצורן (ובכל מקרה מי שייבחר למעשה יהיה זו שיבצע את אותם תוכניות) ויהיה נכון לומר שגולברי, אם עשה טעויות במהלך הקדנציה הראשונה שלו, הם בודאי לא טעויות בלתי הפיכות להאשים אותו בנושא של רמת אמיר זה פשוט לא אינטיליגנטי מכיון שתוכניות רמת אמיר אושרו בקדנציה שלפניו דרך אגב: אחד התומכים המשמעותיים של קולמן הוא המתווך כפיר מימון מקדימה בעל מחצית ממניות חב' ש.ל.כ.ם הבונה את רמת אמיר ברור שאין סיבה העיקרית לאותו מתווך לתמוך בגולברי לאחר שהוא הצליח להכפיל את מיסי הפיתוח (היזמים הפעילו לחץ ציבורי כדי לקבל מע' פיתוח ברמה גבוהה תמורת סכום לא ריאלי). ניתן לשפר? כן בהחלט. אני מקווה שהמועצה החדשה לא רק שתיתן לגולברי תמיכה אלא גם תדחף לבצוע פרויקטים נוספים ושיפור הקיים (מה שלא קבלנו כתרומה מהמועצה הקודמת שהשקיעה אנרגיה מיותרת לעכב פרויקטים) התומכים בקולמן מציגים את רצונם בשינוי אך אני חייב לצנן את ההתלהבות - שינוי הוא אפשרי לשני כיוונים דהיינו קולמן בחוסר הניסיון שלו יכול לגרום לנזקים בלתי הפיכים. קולמן לא היה מעורב עד כה, לפחות עד לבחירות בתרומה לקהילה (כמו למשל מיקי אקרמן) - אין לו שום ניסיון בתהליכים מוניציפאלים, שום ניסיון בנושא פיתוח תשתיות, שום קשר למנהל מקרקעי ישראל, שום ניסיון בתחום רגולציה הרלוונטית, שום ניסיון בניהול מערכת בעלת תקציב הדומה ליישוב שלנו. פשוט שום ניסיון! אולי הוא מוכשר, בעברו ניהל סניף במנפאוור, וסניף ישראלי של חב' בינלאומית להשמת כ"א כיום אינו עובד או בעל תפקיד משמעותי. מר קולמן חושב שיש לו כישורים להיות ראש מועצה, בבקשה, שימלא קדנציה כחבר במועצה. ילמד את הצרכים, את הבעיות התקציביות יהיה שותף להחלטות ולדילמות הלא פשוטות, יכיר את הרקמה האנושית של היישוב ייצג את הרשות והמועצה במוסדות השלטון השונים, ואז, לאחר תרומה משמעותית של 4 שנים לקהילה, בהתנדבות, (שוב, כמו מיקי אקרמן) - יציג כבודו את עצמו לבחירת הציבור. זו דעתי. מי שרוצה להתעמת איתי בדעה זו בבקשה. אך תחסכו ממני אמירות לא אינטיליגנטיות בנוסח: היישוב מלוכלך (זה במפורש לא נכון), גולברי היה אסון ליישוב (זה גם במפורש לא נכון) וכד' שיהיה שבוע טוב, אמיר.

ע ארד

New member
חברים מהממשלה לא באים בריצה וגם לא מחו"ל

מפריע לי שהמועצה התנהלה עד היום לא בשקיפות שפעילות המתנ"ס בצורן נראית כמו שנראית, שמחלקת החינוך אינה מתפקדת כראוי, ושראש המועצה נאלץ להתעסק בעצמו ביותר מדי דברים. מפריעות לי כמות הפריצות ובעייתיות השימוש בתחבורה הציבורית. מפריעות לי תכניות הבנייה הרבות-איני רוצה לגור בעיר ושהיישוב יאבד את צביונו. בכל השנים שאני גר פה,קיבלתי המון הבטחות ,אך בפועל כל פעם אני נתקל בנסיונות לכבות שריפות. לעניות דעתי אדם אינו משתנה פתאום ואם לא נבחר ראש מועצה חדש ,כל הרכב מועצה שייבחר לא יביא באמת לשינוי שאנחנו כל כך רוצים. ראוי שנצביע לאבי קולמן,מלבד בזכות הרצון העז לשנות שהוא מביא עימו אלא גם בזכות העובדה שהוא מצהיר על רצונו לשמר דברים קיימים לצד טיפוח דברים חדשים. גש אתה וכל אחד אחר שאינו משוכנע לחוג בית עם אבי קולמן ,בכדי שתוכל להתרשם מהאיש ולא רק מניירות עמדה. אני מקווה שביחד ,אתה ועוד אנשים נפלאים רבים, תתנו ידכם ותעזרו לנו להמשיך לגור כאן בתחושת גאווה שבחרנו בחירה נכונה.

שימי1984

New member
תכלס אתה צודק

אנשים שוכחים מה ראש מועצה עושה, אבל את מה שלא עשה זוכרים בגדול... אני חושב שהחינוך מאוד חשובה לגולברי ממה שאני שומע מאנשי צורן שילדיהם לומדים בבתי ספר ביישוב גולברי תמיד בא לכל טקס שיש איפה תיראו ראש מועצה כזה??? לא חושב שאבי קולמן יהיה לו זמן לדברים כאלה, אנשים בשני היישובים חיים באשליה שקולמן יעשה את השינוי... רק גולברי יעשה את השינוי

בלהופיע בטקסים הוא אלוף

הוא לא מפספס שום הזדמנות כדי לגזור קופונים ומסתבר שעל חלק מהאנשים זה עובד. בוא אני אגלה לך שימי, זה לא מה שקובע. יש דברים חשובים הרבה יותר מלעמוד על במה ולנאום. אפשר למשל לעבוד נכון עם מנהלי אגף החינוך על תוכניות חדשות במקום לריב איתם ולפטר אותם. אפשר להקשיב למסקנות והועדות לחטיבות בינים ותיכון ולישם אותם. אפשר להתאמץ. אבל זה הרבה יותר פופולרי לנאום. כן, בתי הספר היסודיים באמת טובים מאוד אבל ממש לא בזכות המועצה אלא בזכות המנהלות שלהן. כשהן מקבלות פירורים מגולברי אז בטח שיזמינו אותו לנאום. חסר להן שלא. תהיה בטוח שהנאום של גולברי לחנוכת בית הכנסת בצורן כבר מוכן. אם אתה רוצה לשמוע את הנאום על איך הוא יבנה אותו ממש ממש תוך שנתיים תצביע גולברי. אם אתה רוצה בית כנסת תצביע קולמן. זה בדיוק ההבדל.

רחל 65

New member
שימי 1984- בכל ישוב נורמלי!

איפה מוצאים ראש מועצה כזה: בכל יישוב נורמלי. ראש המועצה מופיע לטקסים, מתואם מראש עם המזכירה שלו, גם במועצות איזוריות. אולי לא כל אחד מעביר ילדים את הכביש בבוקר, אבל אני מצפה מראש מועצה שיעשה את הרושם על התושבים הבוחרים שלו, ואחר כך יבקר גם בבית הספר, ויראה מה שלא "דופק" שם כמו שצריך, מפני שאין לו תכנית תחזוקה שוטפת, הוא רק מכבה שריפות, בודק מה התקלקל ואז מתקן. מי שסובל מכך זה התושבים והתקציב, שכל פעם צריך לתת מענה לתקלות. עד מתי נתנהל כך? לטעמי עד ה 25 ולא דקה אחת מיותרת!!!

רחל 65

New member
שימי 1984

שימי, אם גולברי היה מנכל של חברה, שמתנהל לפי כיבוי שריפות (צריך להיות לכל היותר 20 אחוזים מהניהול השוטף), ובונה תקציבים כמו שגולברי בונה, בערך, מגיש תכניות שמתוקצבות על שמונה מאות אלף שקלים, ואחר כך מבקש עוד חמישים אחוזים, ובסוף גם זה לא מספיק אז הוא בונה לנו צומת כדי שבעוד כמה שנים יוכל לתלות שם שלט: כאן נהרגו... (אלוהים ישמור), ואז... תגיד לי שהיית משאיר את האיש הזה להנהל חברה שלך? או אפילו רק את משק הבית שלך ואת התקציב שלך בחשבון הבנק? אני לא! תומכת בקולמן לראשות!

אמיר

לגיטימי לתמוך באיזה מועמד שאתה רוצה אבל לפחות תעשה את זה כשאתה מודע לכל העובדות. אף אחד לא חושב שעבודות התשתית יכולות להתבצע כהרף עין או שכולן היו חייבות להסתיים בקדנציה הנוכחית. זה בכלל לא העניין. מה שמפריע זה איך שגולברי עובד. למשל, איך אני ואתה נדע אם הוא עשה הרבה או מעט? ראש מועצה אחראי מכין תוכנית שנתית ורב שנתית של הפרויקטים שצריך לבצע, ביחד עם המועצה מחלקים עדיפויות ומתחילים לעבוד. ככה יש תיכנון ואפשר לבדוק אותו מול הביצוע. יש נושאים שפותרים בימים, יש בחודשים ויש בשנים. אבל מה עושה גולברי? תוכנית עבודה? מה פתאום? להתיעץ עם חברי המועצה? הצחקתם אותו. שנים של עבודה כבר הראו לנו איך הוא עובד: שום תיכנון מסודר, שום עבודה רצינית. הכל בשליפות מן המותן ובהסתרות. ישיבות מועצה הוא עורך רק בשביל הפרוטוקול. זה לא ענין טכני - זה ענין מהותי. הוא מסתיר מאיתנו כוונות ולא יודע לקחת את ההזדמנות לתקן שגיאות. הזכרת את הנושא של רמת אמיר. ברור שלא הוא המציא אותה אבל את אישור התוכניות וההיטלים של רמת אמיר הוא עשה בסודי סודות בלי להגיד לאף אחד ואפילו הסתבך בשקר כשניסה להכחיש את זה. שקרים הם לפעמים בעיה נפשית של מי שלא מסוגל להתמודד עם תגובות של אנשים. הסתרה היא הכלי של מי שלא רוצה לעמוד לביקורת על אי עשיה. אז הכריחו אותו להציג את התוכניות והתברר שבתוכנית שלו הוא עשה טעות ויוצא שבמקום להרוויח המועצה מפסידה לקבלנים משהו כמו 40 מליון שקל. סכום עצום. אז חברי המועצה באמת עיכבו את התוכנית כדי לשפר אותה כי באמת היה הרבה מה לעשות שם ועכשיו הוא משוויץ שהוא בעצמו הכפיל את מיסי הפיתוח. ניחא שהוא לא יודע לפרגן אבל הוא גם מציג את כולם כמי ששמים מקלות בגלגלים ומפריעים לצדיק היחידי בסדום מלעשות את מלאכתו. זה סתם מקרה אחד, יש עוד המון כאלה ויש להם מכנה משותף: 1. חוסר תיכנון 2. הסתרת מהלכים (בלשון נקיה קוראים לזה חוסר שקיפות) 3. חוסר יכולת לקבל ביקורת 4. חוסר יכולת לעבוד עם אנשים ולא, אני לא חושב שגולברי רוצה את רעת הישוב. אני מניח שהכוונות שלו טובות אבל אתה יודע מה אומרים על הדרך לגהינום... גולברי מאמין גדול בקבלת הכנסות למועצה, כל כך הוא מאמין עד שיש לו כוונות רציניות לפיתוח מוגזם של הישוב מעבר לכל פרופורציה. אין לו שום בעיה לבנות כבישים ללא כל צורך או לאשר בנינים של 8 קומות באמצע צורן. מה זה חשוב? זה מכניס כסף אז נבנה. תחנות דלק - כמה שיותר. הרי תחנת דלק מכניסה הרבה כסף אז למה לא? זהו שלא. את תחנות הדלק (שידועות בכך שהדלק שבהן דולף תדיר) תכנן גולברי לבנות מטרים ספורים מבאר שאיבת המים לישוב. טוב, קורה, גם לקולמן יהיו טעויות. אבל מה עושה גולברי - נלחם בכולם - ושהבג"צים יגידו לו להפסיק. הרי עוד תחנת דלק בצומת הדסים זה נורא חשוב.. (ואז הוא יהיה כזה מסכן... מקלות בגלגלים וכאלה..). אז זה לגיטימי גם להצביע לגולברי הבחירות הן דמוקרטיות. אם אתה מעונין לגור בעיר קדימה-צורן עם ראש העיר גולברי אז בבקשה - תשלשל את הפתק. לקולמן אין נסיון מונוציפלי. זה לא עומד לו לזכותו, אבל נראה שהוא יבצע את הדברים הרבה יותר נכון ובהרבה יותר כישרון. ביננו, גם גולברי לא כזה אשף במסדרונות משרד הפנים אבל אבי קולמן לעומתו אחד שלומד מהר ולא מתבייש להתיעץ. אני בטוח למשל שלא תהיה לו בעיה לפנות אל אקרמן בשאלה על נושא שהוא טיפל בו (ומאקרמן הוא גם יקבל תשובה מפורטת!) גולברי לעומתו - יעדיף להתחיל מהתחלה ולעשות טעויות - העיקר לא להתיעץ.

רחל 65

New member
אמיר, תגובה לגבי בחירותיך

אמיר, קודם כל, מותר ורצוי להצביע מה שאומר לך הלב. אם אתה סגור על זה שגולברי מתאים, לך על זה. אני... לא כל כך סגורה ולא הסתרתי את זה. ההיפך הוא הנכון. למה? לא אמרתי שלא נעשו דברים. אמרתי שכמעט הכל נעשה בשליפות, בלי תכנון מוקדם, בלי הערכות תקציב. מהמותן. עשיה תוך כדי התקדמות. במשך כמעט שנה, משרדי המועצה מתקיימים מתקציב חודשי בלבד. כל חודש, יש להם 1/12 מהתקציב השנתי, עוד מעט נגמרת שנת הכספים. כל תחום שתיגע בו - ההזנחה חוגגת: 1. בטחון - שלושה מאבטחים לראש המועצה וחבלן שבא כל בוקר לבדוק מה קורה, היתה תקופה שגם ניידת נאלצה להגיע לביתו כל משמרת. לשאר התושבים: אין אף ניידת, שלושה מאבטחים בשערים ושני סיירים. התוצאה: עשרים ויותר גניבות בכל חודש. יש בתים שנפרצו כבר כל כך הרבה פעמים, שחבל לתקן את הנזקים. סכומי עתק נגנבים מכספי התושבים, רוב חברות הביטוח לא רוצות לעשות ביטוח מקיף לתושבי קדימה - צורן. 2. חינוך - אין לי מה להגיד בנושא. אין פשוט מה להגיד. הכל קורס. 3. איכות הסביבה - שריפות ניילונים? אנטנות באמצע היישוב, כשיש מסביב אלפי דונמים עם גידולים חקלאיים? 4. ניקיון? אני צריכה להגיד משהו? 5. משלמים כפול על פינוי אשפה ומקבלים חצי שרות. תגיד לי שזה שיפור של משהו? ואני יכולה להמשיך כך עד אחרי הבחירות. תוסיף לזה שקרים, דמיון מפותח שאין לו קשר למציאות (תקרא הודעות קודמות), טיפול לקוי בבעיות רציניות הדורשות פתרון אמיתי ולא מדומה, ניהול לקוי ועוד ועוד ועוד... את כל זה אתה רוצה להבטיח לנו לעוד חמש שנים? לא תודה אני ויתרתי. אני בחרתי מיקי אקרמן כי לא חשבתי שיש מישהו יותר טוב ממנו. אבל עכשיו כשאני צריכה לבחור בין קולמן לגולברי, אני בוחרת בטוב יותר: אני מעדיפה אדם, שעבד בחברות כח אדם, שהתחיל אולי מלמטה, אך התקדם למעלה בקצב רצחני בזכות הכישורים שלו, אני מעדיפה אדם, שיש לו רקורד פיקודי בצבא (כן, תגידו שאין לזה קשר ליכולות, אני רוצה להזכיר לכם שכדי להיות קצין צריכים לעבור מיונים ראשוניים, ואחד משני המועמדים לא עבר אותם... וזה לא קולמן) אני מעדיפה אדם, שאין לו חיוך מלאכותי על הפנים כל שעות היממה. אני מעדיפה אדם, שעושה מה שהוא מדבר, ומדבר על מה שהוא עושה, ולא איש המספר לנו על החלומות שלו, ומגיע עם הסיפורים שלו עד המשטרה. אלו ההעדפות שלי. ושלך?

../images/Emo127.gifאמיר ../images/Emo70.gif

ויש עוד הרבה דברים טובים שנעשו ליישוב. וכולי תקווה שתהיה לגולברי האפשרות לעוד 5 שנים להוכיח את יכולותיו וזאת באם תהיה לו קואליציה אמיתית, שותפה שתרים את היד בעד היישוב ולא תבחר להתנגד לו. ראשית ראני מצפה מאנשי צורן במועצה שיצביעו בעדנו
ושישאירו את האינטריגות והכעסים בצד. יש לגולברי תוכנית ארוכה ויפה עבור קדימה-צורן בכלל וצורן בפרט. שווה לבוא לשמוע. וסתו- אני מצפה שאתה, שמנהל הפורום הזה תשכיל להרגיע את האווירה בו ולא תתן יד להאשמות חסרות בסיס. שיהיה יום טוב,

Master Stav

New member
דגנית ...יקרה ...

להרגעי איזו אווירה ? איפה ראית האשמות חסרות בסיס הלא כול מה שנכתב על גולברי גובה במסמכים .... כאשר אני רואה האשמות חסרות בסיס והיו 2-3 כאלו דרשתי הוחכות אבל כאשר אני ואחרים מביאים הוחכות חד משמעיות ? הטחו עיניך מראות את המציאות ואת האמת ? עצוב

אליה ל

New member
דגנית...... מה העניינים?

האמת היא יקירתי שאני די המומה ולא מבינה אחדים מתושבי צורן....... לא מבינה איזה דברים טובים נעשו בישוב בתקופה של גולברי? אני לא זוכרת כאלה דברים. אני זוכרת הזנחה ולכלוך שפשו בגנים הציבוריים למשל, אני זוכרת בעיות הסעות לרבין תדיר. אני גם זוכרת כל מני הבטחות של גולברי עוד קודם לבחירתו לתפקידו לראשונה שלא התקיימו. דרך אגב, אין לי ספק שגולברי כאדם הוא אדם מקסים ונפלא, איש חם ותומך ועוזר ובקטע הזה - הוא באמת משהו משהו ואין עליו ועל כך אני פשוט אוהבת אותו כאדם בכל ליבי. כשבאים לבחור אדם לפעילות כל שהיא מן הראוי הוא לעשות הפרדה בין האדם הפרטי שאנחנו מכירים ומוקירים לבין ביצועיו המנהלתיים. חייבת להיות הפרדה תמיד בהתייחסות שלנו בין כובעיו השונים של כל אדם שאנו מכירים במספר כובעים ואת גולברי אנחנו מכירים בין היתר גם כאדם פרטי וגם כראש מועצה. אני כמי שהתגוררה עד לא מכבר בישוב, מנסה באמת להבין מה בדיוק עשה גולברי בשנות כהונתו כראש מועצה למען צורן, למען אותה צ'כונה שנקראת צורן - לא מצליחה למצוא שום דבר שלא היה מתוכנן קודם לכן, אומנם היתה לו אופוזיציה חזקה וזה מאוד מכעיס מבחינתו וסביר להניח שגולברי הרגיש שהוא חסום אך עדיין.......... גם כשאתה חסום אתה יכול לעבוד בשיתוף, קצת יותר קשה אך אפשרי. ובאשר לזה שהיה ר' המועצה שלנו בעבר - ובכן..................... אין מה לומר חוץ מאשר בעצם כבר אמרתי בדיוק מה שאני חושבת עליו בררר חוץ מזה יקירתי, הריני לספר לך שהצפון מדהים למדי. נשיקות וחיבוקים

תותח9

New member
שלום דגנית

שלום דגנית ברוכה הבאה לפורום הצבעה לגולברי היא הצבעה לעוד 5 שנים של חוסר מעש, ומעבר לכך, 5 שנים של חוסר שקיפות משווע. תכניות שנעשות במחשכים, פגיעה באיכות הסביבה וחוסר יכולת לעבוד עם שותפים אני מאמין שזה לא יקרה לקולמן מסיבות לא ברורות לי, 600 מתושבי צורן הצביעו לגולברי. אני מקווה שהם ישנו את דעתם אני שמח שרוב תושבי צורן לא הצביעו לגולברי, כמו גם רוב תושבי קדימה בברכה, דודי הולצמן

shay4442

New member
ואני בעד קולמן

ראשית אני מזמין אותך להכיר את קולמן, היות ונדמה לי שאתה מכיר אותו משמועות ולא ממידע נכון. קולמן הקים את שבט הצופים יחד איתנו, תושבים שעמלו קשה על המהלך הנ"ל ובמשך שש השנים הראשונות למגוריו בקדימה היה בהתנדבות ראש שבט הצופים., בהמשך המשיך להיות בהנהגת הצופים במחוז שרון מה זה אם לא התנדבות!!! בדוק גם אנשי סיעת אופק כולם כאחד תורמים ועושים בהתנדבות מיום שהגיעו לישוב! בשנתיים האחרונות הוא מתנדב בבית החם בקדימה. עד כאן בכמה מילים על פעילותו ההתנדבותית והציבורית. לגבי כפיר התומך בקולמן, לא נראה לי שיש בעיה! הרי השותף של כפיר במשרד רוני לוסטמן היה ברשימתו של מנדי (לא שמעתי אותך אומר על כך משהו בפורום). גם אינך מזכיר באותה נשימה את גולברי ומשפחתו ואדמותיהם! אי אפשר לסנוור את התושבים! בעיני ניהול תקין עם שקיפות ופעילות אינטנסיבית באותם מקומות שאינם מתפקדים כמו למשל אגף החינוך שדוגמא קטנה על חוסר הפעילות שלהם והנזקים ניתן לראות שלא היה גן בספטמבר ל 60 ילדים (שלא נולדו במהלך הקיץ). גולברי אכן עזר, ויש לציין שכל מי שמתקשר אליו עם בעיה אשית הוא מנסה לפתור - אבל זה ראש מועצה של 18 אלף תושבים? איפה התכנון לטווח ארוך, הפעלת עובדים, איוש נכון לתפקידי מפתח! בא לשמוע את קולמן ואז תחליט, היום בשעה 19:30 בבית החם בקדימה מחכים לך

למעלה