שתוק |חומה|
ד דרדסית בשחור New member 8/10/02 #13 אני במשבר זהות בפעם האחרונה שבדקתי הייתי בת,חכו אני אבדוק שוב,כן,אני בת...
O ooooooofri New member 8/10/02 #27 תיקון בשבילך היא כווווווווווווווסיתתתתתתתתתתתתתתתתת רק שהיא עושה את עצמה יענו כל היום שכולם ידעו שהיא מכוערת אבל היא כוסיייייייייתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
תיקון בשבילך היא כווווווווווווווסיתתתתתתתתתתתתתתתתת רק שהיא עושה את עצמה יענו כל היום שכולם ידעו שהיא מכוערת אבל היא כוסיייייייייתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
S Snitch New member 8/10/02 #33 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ד דיאט יופלה New member 8/10/02 #30 אני בן../images/Emo70.gif ומוררררר../images/Emo26.gif את לא חייזר ועופרי צודק. חוץ מזה גם אם את חייזר צריך להיות לך מין(יוו סוטים לא במובן הזה )
אני בן../images/Emo70.gif ומוררררר../images/Emo26.gif את לא חייזר ועופרי צודק. חוץ מזה גם אם את חייזר צריך להיות לך מין(יוו סוטים לא במובן הזה )
S swirrrly New member 8/10/02 #47 מור את יודעת.. ../images/Emo118.gif להיות כוסית זה לא רק להיות בלונדינית עיני במבי כחולות, אוכלת חסה...
מור את יודעת.. ../images/Emo118.gif להיות כוסית זה לא רק להיות בלונדינית עיני במבי כחולות, אוכלת חסה...
A Angel Girl1 New member 8/10/02 #50 נכון... זה לא רק... ובכללי... בלונדיניות לפי דעתי זה כבר נדוש... יש לי בכלל שער חום מזוויע... עיני במבי? הלוואי! יש לי עיניים ממש קטנות... מכוערות... מגעילות=/
נכון... זה לא רק... ובכללי... בלונדיניות לפי דעתי זה כבר נדוש... יש לי בכלל שער חום מזוויע... עיני במבי? הלוואי! יש לי עיניים ממש קטנות... מכוערות... מגעילות=/
O ooooooofri New member 10/10/02 #79 עיני במבי זה לא הדבר הכי יפה! יש את העיניים האלה שמושכות הם באות בחבילה אחת עם פרצוף יפה וזה יש רק לכוסיותתתתתתתתת ממש ממש כוסיות עיניים כאלה שמושכות וקצת מעופפות
עיני במבי זה לא הדבר הכי יפה! יש את העיניים האלה שמושכות הם באות בחבילה אחת עם פרצוף יפה וזה יש רק לכוסיותתתתתתתתת ממש ממש כוסיות עיניים כאלה שמושכות וקצת מעופפות