אני בן 27 ובתול.

• פותח הנושא shy6
  • פורסם בתאריך
תשמע תראה(או תשמעי תראי)

ככה סתם להחזיר את השמש,לא שאי אפשר -אני אגיד לך מה הבעיה. שיש לך כוכבית ליד השם אנחנו לא יודעים מי הכותב\ת. יפה שזה גרם לך לחייך התשובה,בכיף וזו הייתה המטרה,ועכשיו אחזור שוב לבקשתך,מכיון שהמצב הוא שהכינוי שלך מוצמד לכוכבית עדיין,תצטרך להגיש בקשה בארבעה העתקים כפולים,עם ההסבר והנימוק הנדרשים . ולא לשכוח לציין איזה אביזר הוא האהוב עלייך,כולל תמונות להדגמה(עדיין פורום עם נושא כלשהו,מבין\ה). ולאחר מכן יש להמתין 3 חודשים עד חודשיים לתשובה,וזה הכל

shy6

New member
אני בן 27 ובתול.

מעוניין לקנות בובת מין מתנפחת בשביל להרגיש איך זה לזיין מישהי. אשמח להמלצות

קודם כל מזל טוב

אף פעם לא מאוחר להתחיל חחח
כמה טוב שיש טרולים,חחחחחחחחחחחח
עכשיו תשמע אם אתה כבר מתחיל,אז קודם כל למה דווקא בובת מין בשביל להרגיש איך זה ל^%$&%^&*%^ מישהי? אולי תתחיל בשימוש בסבון קודם(רק פשוט חבל שתבהל ולא תדע מה לעשות,בכל זאת פעם ראשונה) אחר כך וזה רק אחרי שצברת ניסיון של שנה לפחות,אתה רשאי לעבור לעוגות,עדיף עוגות תפוחים,באיזה סרט סיפרו והדגימו שזה עובד מצויין.
לאחר מכן תוכל לעבור לואזלין,שזה כמו לעבור מאופניים למרצדס-הנאה מובטחת. ועכשיו נעבוד קצת על אוראלי,עדיין אתה צריך לדעת לספק ת"אישה"שלך (גם אם היא מתנפחת) לוקחים תפוז או קלמנטינה-תלוי בטעם האישי שלך(אני ממליץ שתנסה את שניהם ככה תדע מה יותר מתאים לך-מלאה או רזה ומה אתה אוהב משניהם)מושכים החוצה פלח אחד ומתחילים ללקק בעדינות,שהפלח נהיה חם ורך,אתה יכול להוציא ולהכניס אותו מהפה בתנועות נמרצות הלוך ושוב עד שיצא קצת מיץ-בשלב זה עבור לפלח הבא ותחזור שוב על התהליך(מומלץ להזדרז עם השלב הזה,אתה יודע פשוט חבל שתגמר העונה) עוד דבר חשוב שצריך לדעת זה להתייחס לכל החלקים בגוף האישה,עכשיו נעבוד על איזור החזה והפיטמות. מצא בבית שני פומלות יפות או תפוזים או קלמנטינות או שולחן גיהוץ(עכשיו שאתה כבר יודע מה טעמך לא תהיה לך בעיה לעשות תבחירה הנכונה,נכון?) אם בחרת להתשמש בשולחן גיהוץ,קח עיפרון או עט וצייר עליו שני עיגולים קטנים להמחשה! עכשיו תקח את העט (אתה יכול להשתמש באותה האחת שציירת בה על השולחן גיהוץ,ועשה חור קטן במרכז הפרי שבחרת.) הנח את הפרי על השולחן הקרוב או על הספה והתחל לעסות אותו באיטיות,תוך מתן יחס לכל חלקי הפרי. אתה יכול לגוון מדי פעם בליקוקים קלים של הפרי,ולשלב את המגע בליקוקים לסירוגין.(במקרה של שולחן הגיהוץ תוותר על הקטע של הליקוקים) וזהו עכשיו אתה כבר מוכן,מומלץ אגב לחזור על השלבים האלה מספר רב של שנים,אבל לא מעבר לגיל 40,כי בתור"בתול בן 40"כבר תהיה לך בעיה להשיג אפילו בובת מין. ושיהיה בוקר מצוין לך ולכולם,ועימך הסליחה שלא קיבלת מענה קודם לכן,פשוט כולם היו עסוקים בסקס ואהבה,שימוש באביזרי מין,והכנת התשובה על ידי מיטב מוחות הפורום,במיוחד בשבילך

Cגלית

New member
../images/Emo6.gif

התגעגעתי לחזרות שלך
תמיד חוזר בגדול. שלומך עולמוני?

הכל טוב

תשמעי,תראי(חחחחחחח,שוב השימוש במינוח הזה) שיש הודעה כזו יפה ובנאדם שמבקש עצות,למה לא לעזור ? חחחחחחחחחחחחחחחח,שלומי מצויין,המזג אוויר מוציא אותי מדעתי עם החום קור הזה.

shy6

New member
חבל שאתה מלגלג עליי

בסה''כ רציתי המלצה לבובת מין גם כדי שאדע איך זה מרגיש לעשות מישהי וגם כדי להתאמן עליה עד שיגיע רגע האמת. אבל במקום זה החלטתה לצחוק עליי. וגם לזרוע לי מלח על הפצעים בסוף ההודעה. תודה.

DuuGi

New member
ישנן מין נערות כאלה בדרך כלל עם מבטא רוסי

אתה מחפש בגוגל (מכוני ליווי) מזמין אחת לשעה והופ אתה כבר לא בתול , אם אתה גם גר בבית של אמא אז תזמין למלון. בכל מקרה אח שלו , בתול בן 27 נראה לי שיש בעיות ברקע של קשר עם נשים , לך לפסיכולוג טוב שיעזול לך לצאת מזה

תשמע,יש הרבה סוגים

הדור החדש של הבובות כולל את נופר ומיקי ורוני. יש גם בובת גחנון ובובה דובה (כל אחד והטעם שלו) סיגי הגחנון התימני ודנה השמנה הסקסית. הכל כמובן בא בשני מהדורות -שחומי עור ובהירי עור. ניתן לבחור גם את גיל הבובה ומבנה (בהזמנה ללא תוספת מחיר) אם אתה מעדיף חזה קטן או בינוני או גדול יש לך אפשרות לבחור את סוג החדירה -רכה ורטובה או יבשה וצרה. יש בובות שבאות רק עם אנאלי(קצת יותר זול אבל זה רק מה שאתה מקבל) אתה יכול להזמין בובה נמוכה או גבוהה והחידוש האחרון בובות עם רגשות,כאלה שבלי כוס קפה ועוגה והכרות מעמיקה לא נכנסות איתך למיטה.

ועכשיו ברצינות

תחשוב על זה בלי קשר לגיל וכל זה,למה אתה באמת רוצה דווקא בובה? אתה רוצה רגשות,ומגע אמיתי אז למה באמת בובה ועם כל הכבוד לתחליף זה רק תוספת מיותרת במיוחד למי שאינו מנוסה בכלל. מה זה להתאמן?מה אתה הולך לנבחרת ישראל בעשיית סקס וחייב להתאמן לפני זה,אם זה קו המחשבה שלך כבר תרד מזה. סקס לא שם באמת בשביל להיות תותח על,לבוא ולהתפאר שיש לך חבילה שעובדת כמו מרצדס. מדובר ברגשות,באהבה,בתחושות,בפירגון בלהכיר את בת הזוג שלך,להגיב לתגובות שלה ולספק תרצונות שלה. אם עכשיו שאתה קורא את זה עדיין בא לך לרוץ לקנות בובת מין,כנס לחנות אביזרי מין ותתעניין שם,למה לך לנחש,גש למומחים ותקבל את כל הפרטים שאתה צריך שם ובאמת לדעתי אין צורך בזה,וכתבו לך פה לפני שכנראה הבעיה היא קצת הרבה יותר מורכבת מללכת לחנות ולרכוש בובה,הייתי מקבל תעצה שניתנה לך פה ברצינות ורואה איפה באמת הבעיה בעניין. ואני מקווה שאתה לא כועס על החוש הומור שלי,באמת שזה היה בצחוק. (גם אני סוג של טרול)

למעלה