אני בן 24

היי דז'ה וו

קודם כל - ברוך הבא... למה לא היה לך קשר עד עכשיו? יש איזו סיבה? אתה מנסה להכיר חבר'ה?

yosef 30

New member
ברוך הבא דז'ה וו

ברוך הבא למשפחת זוגיות גאה תמיד כייף שמגיעים אנשים חדשים.... אני בטוח שזה לא הכי נעים לחשוב "וואי לא היה לי קשר עד עכשיו". הדבר החשוב הוא לזכור שהיום אתה נמצא במודעות שלא היית עד היום, ולכן מעכשיו תמיד הולכים להשתנות בגלל הבחירות החדשות שאתה הולך לעשות בחייך כמו לכתוב בפורומים שמאוד מאוד עוזרים להכיר אנשים חדשים, וללמוד עוד דברים חדשים על החיים, וכמובן ללמד אחרים. אז בוא שפוך קצת את ליבך, תן לנו לחבק
אותך בחום ובאהבה ויחד נלמד לזמן את אשר חיפשה נפשך. מה אתה אומר.?

deja vu 23

New member
אממ

אני כבר 6 שנים "בקטע". כשאני כותב קטע אני מתכוון בעיקר קשרים חד פעמיים, סטוצים. אני נפגש עם גברים בעיקר דרך צ'טים, אטרף. לפעמים אני רואה בחור חמוד (בעבודה, בתי קפה וכו') ואין לי אומץ ליזום כלום ואז אני עם תחושת החמצה. ואלה שכן מעוניינים בקשר איתי, זה לא הדדי. סתם מבאס, מרגיש ממש בודד ולבד. והנה חורף עכשיו ואין עם מי להתכרבל. המקסימום שהגעתי איתו ב"קשר" זה 4 פגישות, וגם זה היה בעיקר יזיזות. לצאת אני לא יוצא למקומות של, הייתי 3 פעמים באוויטה ופעם אחת בתיאטרון אבל לא נכנסתי (חטפתי רגליים קרות). הייתי פעם בקבוצה של איגי ולא ממש מצאתי את עצמי. לא יודע מה להגיד לכם.

איפה הבעיה?

היי דז'ה, אני חושב שאולי הבעיה היא המקומות בהם אתה מחפש בחורים שאתה רוצה שיהיו חברים פוטנציאליים שלך. אין לי שום דבר נגד אטרף, אבל זה ידוע שיש בו אחוז די גבוה של סוטים/סטוציונרים ודי קשה למצוא את המחט בערימת השחת שאתה מחפש. אני לא פוסל את האתר הזה ככלי להכיר חבר'ה, אבל ברור שאם משתמשים בו צריכים להיות מאוד סבלניים וגם לסנן בקפידה. לגבי צ'טים, זו פשוט מאורה של "נייד42בשעיר" וכאלה... אני אישית לא כל כך מוצא את עצמי שם ומתרחק מהמקומות האלה... איפה אפשר למצוא בחורים איכותיים עם כוונות רציניות יותר? אני חושב שלמשל בבלוגים (של תפוז, של ישראבלוג) כותבים בחורים מאוד רגישים ובעלי כושר ביטוי. תוכל לשוטט בכל מיני בלוגים, לקרוא מה אנשים מספרים על עצמם, ואם תחליט לפנות אל אחד מהם, זה יהיה כבר אחרי שלמדת עליו דבר או שניים. גם בפורומים יש לך הזדמנות להכיר אנשים ולהתרשם מי הם והאם הם מסוגלים לשמור על מסגרות קבועות. אני יכול להזדהות איתך לגבי הבדידות וה"אין עם מי להתכרבל"... אין לי הרבה מה לומר בקשר לזה, חוץ מלהגיד שאני חושב שזו תחושה מאוד טבעית ומאוד הגיונית - ואני מקווה שהיא תיעלם, עוד בחורף הקרוב... :) שולח לך חיבוק
המשך שבוע נעים!

v o d a

New member
היי דה-ז'ה וו

הקשר הרציני הראשון שלי קרה בגיל 24 וגם אני תהיתי כל הזמן למה אין לי קשר ומתי יגיע האביר. בסוף זה קרה ובעיתוי הכי לא צפוי
זה לא תמיד קל למצוא בן זוג וחווית החיפוש יכולה להיות מייגעת אבל, אני מאמין שעם קצת אמונה,מזל,וקצת חיפוש בסוף תמצא. יש הרבה אנשים בגיל שלך שמחפשים קשרים רציניים ולדעתי זה רק עיניין של זמן עד שתכיר. אל תתייאש! שבוע טוב ונפלא ממני

sidoni

New member
הקשר הראשון שלי ......

התחיל כשהיתי בן 30 היום 7 שנים אחרי אני עדין בהתמודדות עם הקשר הזה , עם טיפוח עצמי בקשר הזה עם טיפוח זוגי בקשר הזה , המון עבודה ולפעמים אין לי כח להיות ביחד כמו שלך אין כח להיות לבד לא יודע כמה זה נורמלי היתי שמח לקבל תגובות ......

עצוב ../images/Emo35.gif לא! ממש ממש לא../images/Emo70.gif

היי דה ז'ה ווה, למה עצוב? קודם כל אני חושב שלזוגיות צריך לבוא "מבושלים". אם לא עברת חוויות, אז לפעמים יהיה לך צורך להשלים ואז בן הזוג שלך עשוי להפגע. אבל היי - החיים שלנו הם מה שאנחנו עושים מהם ושום דבר לא מאוחר אף פעם
בהצלחה

למעלה