אני בן אדם רע!

אני בן אדם רע!../images/Emo7.gif

שלום..אני חדשה פה בפורום אבל יש לי שאלה קשה וחשובה שאולי רק אתם תבינו... לפני כמה ימים גיליתי מה זה בלוג בעקבות כתבה בעיתון (עליכם! כל הכבוד!) והחלטתי לראות מה זה כי זה נשמע לי ממש מגניב... בקיצור, נכנסתי לישראבלוג וקראתי כמה בלוגים ומאוד אהבתי בלוג של מישהי שקראה לעצמה באלי. בכל מקרה, קראתי קצת והגעתי למסקנה שהילדה הזאת היא בשכבה שלי... אני לא בן אדם מגעיל או משהו ולא ידעתי את ההשלכות אז אמרתי לה בתיבת המסרים שאני יודעת מי היא והיא התחילה להתעצבן עלי ולקלל אותי (והיא חושבת שהיא יודעת מי אני אבל היא טועה כי השתמשתי בשם בדוי שאני תמיד משתמשת בו: הדר) היא התחילה לכתוב כל מיני דברים מגעילים וילדותיים על ילדה שקוראים לה הדר שהיא גם מהשכבה שלי כדי להתגונן ואמרה שהרסתי לה את החיים... עכשיו, לדעתי היא די הגזימה כי אני נשבעעתי שאני לא אגיד שום דבר לאף אחד ואני באמת לא אגיד שום דבר כי אני מכבדת את הפרטיות שלה... אבל אני מודה, עשיתי טעות שמהתחלה אמרתי לה שאני יודעת מי היא... או אולי לא?? מה דעתכם? אתם חושבים שהיא הגזימה בתגובתה? אני כרגע מרגישה ממש רע עם עצמי אבל זה נעשה ואין שום דבר שאני יכולה לעשות! התנצלתי וכתבתי לה שאני לא אומר כלום אבל היא לא הגיבה והמשיכה להתנהג בילדותיות... אני אשמח לשמוע את דעתכם קופידונית-הדר (ושלפחות אתם תדעו שזה שם בדוי!!!)

איה@

New member
קופידונית - את מעלה בעיה רצינית

אני באמת ובתמים מתחבטת עם התשובה. אני מתארת לעצמי שזו תחושה קשה להחשף במיוחד כאשר כותבים בשם בדוי. הסיבה שכותבים בניק ניים היא כדי להרגיש חופשי לכתוב על הכל ועל כולם מבלי להזדהות. מצד אחד אני מבינה את הכעס של חברתך. מצד שני יתכן ותגובתה קיצונית מדי - לא יודעת לא קראתי...... וזוהי שאלה עקרונית לכולם: האם הייתם אומרים לבעל בלוג שאתם יודעים את זהותו האמיתית? או ממשיכים לקרוא - ולא אומרים דבר? איך נוהגים בעצם? זה בערך כמו: האם הייתם מספרים לאישה/בעל שבן זוגו/ה בוגד/ת בו....... כן? לא?
איה.

Jenkins

New member
לדעתי

את צריכה להפסיק לדאוג. אם זה כ"כ מפריע לך, תזכירי לה שהיא העלתה את האתר שלה והייתה צריכה לקבל על עצמה את האפשרות שמישהו שמכיר אותה יראה את האתר. בלי קשר, תספרי להדר (האמיתית) את זה, אם הילדה הזאת יוצאת בהאשמות נגדה. נראה לי שלכותבת יש קצת בעיות אם היא התקיפה אותך ככה. היא לא רוצה להאמין לך שאת לא באמת הדר? הממ.

טוב...היא די פסיכופטית!

והיא באמת הייתה צריכה לקחת את זה בחשבון מהתחלה שהיא פרסמה אתר... אבל כנראה שהיא לא חשבה מספיק (שכל זה לא אחד הדברים שהיא ניחנה בהם)

Jenkins

New member
נו זהו !

אז אין בשביל מה להשתגע! ואם היא תעשה לך בעיות אז תאמיני לי שאנשים ילכו לצד שלך (הצד הלוגי מייבי?), ואין מה לדאוג.

איה@

New member
נו קדימה../images/Emo70.gif כולנו מחכים../images/Emo50.gif../images/Emo39.gif

:)

יש לי שאלה... אני רוצה להשתמש באמוטיקונים של האתר (הסמיילים הקטנים)... אתם יודעים אם אני יכולה? ואם לא-איפה אני יכולה למצוא אמוטיקונים?
(כאלה?)

אופס...

שמתי לב שיש להם עלה של תפוז בראש... אז לא חשוב... איפה אני יכולה למצוא אמוטיקונים חמודים אחרים?

לכולם!!!

אשמח אם תחוו דעתכם על הבלוג שלי... השנייה סיימתי אותו אז בטח יהיו עוד בעיות... זה האתר הראשון שאני פותחת אז תהיו עדינים בתגובות על העיצוב וכו´ אבל אשמח לקבל הערות בונות!
קופידונית (cupid-girl)

Jenkins

New member
את לא העלת את האתר כולו

חלקו עדיין מקושר למחשב שלך.
את צריכה להעלות את *כל* הקבצים. את לא יכולה לקשר שום דבר לדרייברים במחשב שלך (C, D וכו) כי לנו אין אותם אצלנו. בכ"מ אהבתי את הרעיון הבסיסי וזה אכן שימוש חביב בוורוד ומאוד נחמד יחסית לאתר ראשון. אגב, בכניסה (שלדעתי היא טיפה מיותרת, אין לה כ"כ שימוש...), תקשרי את כל התמונה ולא רק את המילה enter, זה יקל קצת. -מעיין

Jenkins

New member
אחח!!

כתבתי "כי אין לנו אותם אצלנו" שמישהו ייתן לי סטירה
כי אין אותם אצלנו. או! כי אין לנו אותם.

בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חיפשתי ומצאתי בשבילך אתר המכיל כמות די רצינית של אייקונים בבקשה ושמחתי לעזור ניר ודרך אגב גם אני משתמש בהם באתר שלי

AYELET1

New member
קופידון- הדר

הצבעים נעימים אמנם, אך כיתוב ורוד על רקע ורוד מקשה מאד את הקריאה.

למעלה