אני במתח!!

גנימדס

New member
אני במתח!!

היום היה לי חלום בבקר, עליו, על הגבר הראשון שאהבתי. אני טפוס סנטימנטלי, אהבתי הרבה גברים בעבר, וכל אחד קבל מקום מיוחד בלב, יש כאלה שהמקום שלהם מוגדר כפצע שהגליד, יש כאלה שהוא מוגדר צלקת ישנה ויש -כמו בן זוגי הנוכחי-שמוגדר כפנה פורחת.. אז היום חלמתי על הראשון, שאהבתי בנעוריי. כשהייתי בן 12 קלטתי שאני מאוהב עד עמקי נשמתי. התחושה היתה מתוקה מצד אחד ומבהילה מצד שני. לפתע קלטתי מה זה אומר- שאני הומו. פתאם הבנתי שאני גם נמשך לגברים, הכל התחבר לי בבת אחת......... ואני לא הייתי מסוגל לעכל את זה!! זה היה יותר מידי בשבילי, עברתי סוג של תהליך שכלל זעזוע אמיתי, התנהגויות משונות והתבגרות מואצת, והכל לצד שתיקה רועמת ומפוחדת.. נסענו אז בהסעה לבית ספר איזורי, הוא היה בהסעה שלי, ואני הייתי מפוחד מרגשותי ומהמשמעות שלהן. לא ידעתי מה לעשות. מבחינתו הייתי נער מוזר המתבצר בשתיקתו מבחינתי הוא היה שלוב של נסיך חלומות ודרקון מפחיד, ומה יכול נער בן 12 לעשות? כלום. עברו חודשיים, שלושה ,ארבעה ,חמשה עברו תשעה חודשים ואני לא יכלתי לשאת את הסוד הזה בקרבי,וספרתי לחברי הטוב ביותר זו היתה טעות נוראה, הוא לא יכול היה להכיל את הסוד הגדול ספר אותו לחבריו נסה להשיב אותי למוטב.......... וזה התגלגל בצורה די משונה , שאפילו אין לי כח לפרט על הכל, מרוב שעברו כל כך הרבה תהפוכות שנגעו בכל כך הרבה דמויות (מה שמוזר הוא שאחד מהדמויות התברר בתור הומו בעצמו, לא שהוא ממש בקשר איתי עכשיו) ו...........בכתה ט עברתי בית ספר, שם אף אחד לא היכריני (או ליתר דיוק רק מישהו אחד ) , התבצרתי בשתיקתי ,והעדפתי לא לדבר כלל.... מישהו פעם שאל אותי אם אני דובר אנגלית- כי שעור אנגלית היה היחיד שדברתי בו... כשפתחתם את השרשור למטה- על השלדים בארון והאפשרות לזכות ב"ארון בתוך ארון" פתאם נזכרתי בזה, הזכרונות הציפו אותי ללא הפסק, והיום חלמתי עליו..... לא באפן אירוטי,אלא בתור חלק מחוויה מאד מרכזית בעבר והחלטתי לעשות מעשה חפשתי אותו בפייסבוק ומצאתי אותו!! ומתברר שהוא חבר של חבר וירטואלי.... לא התאפקתי ושלחתי לו בקשת חברות מה כבר יקרה? מקסימום ידחה אותי, לא נורא. עשו זאת כבר לפניו.

מרגש מאוד גנימדס יקירי...

/tapuzforum/images/Emo24.gifהתבהר לאחרונה בפייסבוק שיש לא מעט ילדים/נערים בגיל הזה (12 עד 14) שמגדירים עצמ הומואים ומבקשים חברות ואני כמובן מיד דוחה אותם. לשמחתי אני מתחבר לכלל עם ישראל על כל רבדיו, מגזריו וקהילותיו, מחסידים, חרדים, חבדניקים, בחורי ישיבות, סרוגים, צעירים (מקפיד מגיל 18 ומעלה...אלא אם התפקשש מגיל 17) לא דתים, ימניים, שמאלנים, סטרייטים, דומיניים והומואים... מיגוון כל כך רחב שאני מרגיש שאני מאחד את כולם תחת "המותג" דודו מצלג וממש כייף לי איתם... מה שרציתי להגיד, שיש לי קו אדום וברור לגבי הנערים. אני מביך ללבם, מבין אותם, אבל מקומם עם נערים בגילאים שלהם. בזמנך גנימדס לא היה אינטרנט או מודעות למשיכה לבנים בגיל כל כך צעיר לכן רצו להחזיר אותך "למוטב" (האמת אין יותר טובים מהומואים - הכי מתוקים והכי נחמדים) אבל היום הכל פתוח והרשות נתונה וכל אחד בוחר את דרכו בחיים כבר מגיל צעיר, תוך הבנה לפחות בקרב החברים (כמובן שיש את היוצאים מהכלל שגורמים צער). אז גנימדס ידידי אני שמח שטוב לך וחלקו של בן זוגך בלבך פורח ויהי רצון שתמשיכו להיות מאושרים יחדיו ולבנות זה מאהבתו של זה. אוהב מכל הלב.

הפייסבוק הזה משעשע...

בהתחלה חששתי לאשר כל מיני למשל כאלה מבית הספר שלא ידעו על נטייתי. אבל היום אני מאפשר להם לדעת מי אני ומה אני עושה. הכל גלוי והתמונות יפות :) והם מגיבים בלייקים :)

למעלה