אני במשבר שיער רציני

אני במשבר שיער רציני

אחרי שנים שרגילה לצבוע צובעת על אותם גוונים בערך לפני כמה חודשים צבעתי אותו כרגיל הכליאצ בסדר כל השיער חוץ מדבר אחד מקדימה כשומשכים את השיער לאסוף כל החלק הקידמי יצא כהה יותר מהכל ועשיתי את אותו הדבר כמו בפעמים הקודמות טוב אמרתי אולי טעיית ניסיתי שוב שוב פעם אותו הדבר עשיתי הפסקת צביעה,חזרתי לצבוע אפילו לצבע כהה יורת כדי לאזן שוב כל השיער יצא יפה חוץ מהקידמי שיצא יותר ככה, ולא שיניתי כלום לא עבר על השיער שלי כלום למה זה קורה למהההההההההההההההההההה אפילו הספר שלי של שנים שספר מעולה לא הצליח לפענח צבע ויצא שוב וכמובן שנפרדו דרכנו בגלל זה אז השאלה שלי ככה,למישהו זה קרה פעם ויודע מה לעשות? או אם מישהי מכירה ספר מעוהל אבל באמת מעולה שמבין בכימיה וצבע שיער שאוכל ללכת אליו? (אזור תל אביב רמת גן אזור המרכז בעקרון מוכנה להכל רק שזה יטופל)
זה עניין רציני הולכת עם השיער רק אסוף ועוד מעט יום הולדת שלי
אשמח אשמח לעזרה דחופה תודהההההה מראש

כנסי

כל ספר מקצועי יודע שהשורשים בקידמת הראש תופסים הכי מהר את הצבע. כאשר את צובעת את צריכה להתחיל מהאורכים ורק בסוף את השורש. צריך גם לשים לב לזמן ההמתנה. אם תרצי מידע נוסף תוכלי לפנות אלי למייל[email protected]

אני מודעת לזה

אפילו אני שבכלל לא ספרית יודעת את זה גם הוא יודע הוא ספר מעולה אבל משהו נדפק לי בשיער
אפילו שאני כשצבעתי לעצמי וכל פעם יצא לי פיקס משהו בכימיה השתבש כי לא הגיוני שאחרי שנים פתאום מקדימה בכל צבע שהוא אפילו כהה הקדימה יוצא כהה יותר אפילו לחברת צבעים שאיתה אני עובדת ניסו לשנות ונאדה אני מיואשת ולא בא לי על הטבעי שלי ממש ממש לא בא לי אני מיואשת !!!!

בשרטי

New member
2 אופציות:

1.החברה שינת את הגוון מבלי להודיע-וזה קורה! 2.החמצן לא היה מדוייק-דהינו ה6% יצא 3%.... ועוד משהו-ניתן לתקן את הנזק עי" צביעה מסויימת בשורשר ואחרת בקצוות. אין ספק אני ספר מעולה-וצנוע

אז ככה...

1. הצבע המסויים הזה יצא אותו הדבר ואותו גוון על של השיער שלי זה המצחיק ורק מקדימה הוא יואצ כהה בהרבה ולא משנה איך ומה אני אצבע 2. ניסו לעשות לי את זה בחברת הצבעים אויל זה טישטש ולאחר 4 חודשים בהפסקת צביעה ניסיתי לצבוא שוב והפעם צבע עדין קרוב לצבע האמיתי שלי ושוב אותו הדבר כל השיער יצאטוב ולמעלה ככה כמו שאמרתי השיער שלי פשוט התחרפן

SummerSpirit

New member
תצבעי לשחור

שחור סיני או שחור פחם כדי שכל השיער יצא באותו גוון שחור אבסולוטי, תעשי הפסקה מצביעת שיער לחודשיים ואז תצבעי שוב מה שאת רוצה. בשורשים זה בדרך כלל יוצא יותר כהה כי אנשים צובעים קודם כל בשורשים ואז בשאר השיער גם ככה יותר נוח אבל השיער נשאר יותר זמן על הקצוות מאשר על כל השיער ולכן הם תופסים יותר צבע.

בשרטי

New member
מנהלת יקרה,אתה טועה ומטעה..

אני חוזר ואומר-למי שאין מושג קלוש בצביעה וכימיה,שלא ינחה אנשים לטעויות. צביעה לשחור ואחריה עוד צביעה -לא תהיה אפקטיבית,ותכניס את הצובעת לשחור למעגל קסמים שממנו היציאה קשה. אולי תכניסי כללי ברזל לכימיה: שהראשון הוא: צבע לא מבהיר צבע:ז"א---אם נצבע בחום ואח"כ בלונד-לא נקבל בלונד!, צבע מבהיר רק שיער טיבעי. בקיצור-מתחיל לשעמם פה אם ההודעות לא נכנסות לשאלות נפוצות,וכל גולש חדש שואל אותה שאלה מליון פעם-ולא באשמתו. רבוטה רבוטה. בהצלחה!

SummerSpirit

New member
תפסת קצת טוסיק לא?

עם כל הכבוד, ויש, אני יודעת איך לנהל פורום ואני מביטחה לך גם כשהשאלות יופיעו בטאגליינס יהיו מספיק אנשים שיחזרו עליהן בפורום. מעבר לזה, נחמד שאתה מעצב שיער אבל זה לא אומר שהתשובה שלך היא הנכונה לחלוטין וכל השאר יכולים לקפוץץ לך. אני מדברת מניסיון כשאני ממליצה לצבוע לשחור שיער שנוטה לתפוס גוונים שונים. הייתי שם, עשיתי את זה ועובדה שהצלחתי.

בשרטי

New member
אוקי,אז כולם לעשות את מה שאת ממליצה

לא אתווכח איתך.אבל פה מתחיל ההבדל בין איש מקצוע לפנטזיה..... טוב לך בפורום של ניסוי ותהיה-סבבה. אני פה בכדי להעלות לפורום את הרמה המקצועית,את יכולה לדבר על קוקו בלופ,קוצים,פן,החלקות-אבל כשאני רואה הודעה שממליצה לעשות ----נזק בילתי הפיך לשיער---- (גם אם לך זה הצליח פעם ב....) אני חושב שמחובתי להעיר לך על כך.. בכימיה זה לא שיש הרבה דעות ודרכים-יש חוקים ונצמדים אליהם. יש המון ספרים שעושים קומבינות ולא יודעים מה הם עושים ויוצא להם אחלה צבע,אבל האירופה בעירבוב צבעים וכימיה נכונה החמצן נשקל במשקל דיגיטלי והצבע כנ"ל-ולא החפיפנקיות של חלק מהספרים הישראלים. אני לא רוצה להתנגש בך,אני פה לעזור לך למקצע את הפורום ולהיות מעבר למה שיש פה. אם את רוצה לנהל איתי ויכוח עינייני על עצם הפעולה שהצעת-סבבה,אם את מרגישה שאני מערער לך את המעמד כמנהלת ורוצה שאתאדה-רק תגידי. אפשר לעזור ואפשר ללכת, יש הרבה ספרים שיכנסו לפה ויכסו על חשבון הגולשים והפורום יח"צ בכדי לקבל עבודה,אני לא זקוק לזה עשרות מסרים קיבלתי מהגולשות פה שרצו להגיע אלי-ולכולם אני סרבתי-כי אני עובד בהפקות שיער לתצוגות וקטלוגים-ובכלל אין לי מספרה שניתן להגיע אליה. לתפוס תחת-אני לא צריך-יש לי פורומים שלי בתחום אחר שאני אוהב,פה אני נמצא שביל הכייף והעזרה ושוב לקדם לך את הפורום. יו עייפת אותי.

SummerSpirit

New member
יש דרך לומר כל דבר

לבוא ולהגיד שהעצות שלי הן פנזטיה והטעייה זאת לדעתי חוצפה. אני מעריכה את העזרה שלך ואת הנכונות שלך למקצע את הפורום אולם יחד עם זאת, יש צורה לכל דבר. חברי הפורום עוזרים ומייעצים ממיטב הבנתם וניסיונם. אף אחד לא מתיימר להיות מישל מרסייה וכולם יודעים את זה. ורק שתדע, צבעתי לשחור פחם ולאחר חודשיים בערך צבעתי לחום בהיר עם מעט מי חמצן (של נטורנטינט, נדמה לי שזה שטיפה ולא צבע שיער אמיתי) וזה הבהיר לי מעט את השיער ללא צורך בחמצון רציני ובצביעה לבלונד. ולא, השיער שלי לא נהרס מזה.

בשרטי

New member
אני חוזר ומוכן להתעמת שוב בנושא:

אם אם לקוחה תיקח צבע-והדגש הוא על צבע ולא שטיפה---שחור-ותצבע את שיערה-ולאחר חודשיים תקח צבע בהיר יותר ותצבע על השחור היא תקבל: גוון מסויים(לפי הצבע שבחרה)בשורשי השיער הטבעי שצמח לה בחודשיים-והחלק השחור ישאר שחור! בואי נעשה ריאלטי בפורום-אני מגיע עד אליך וצובע לך על חשבוני שחור-ולאחר חודשיים את לבד צובע מה שאמרת-בהסבר השערורייתי-לדברי. ואם אני טועה-תקבלי אצלי טיפול חינם לשנה כולל תסרוקת לחתונה,ואם את מפסידה-אז אכלת אותה ותקבלי שלל גוונים בשיער+תשלמי לי על הצביעה.. יש מצב?

SummerSpirit

New member
אממ

יש לי דברים יותר טובים לעשות... כמו לספור כבשים למשל. אין לי שום כוונה להמשיך את הויכוח המטופש הזה, על אחת כמה וכמה עם מעצב שיער שמהלל את עצמו, עם מינימום תואר בכימיה. אמרתי לך כבר, אני מעריכה את הנכונות שלך למקצע את הפורום ולעזור למשתמשים פה וגם כמובן שזכותך לחלוק על דברי אחרים, אבל להעביר ביקורת מתנשאת על דרך הניהול שלי, או על כך שאני לא צריכה לכתוב עצות "כי אין לי מושג קלוש" בנושא די משאיר את ההערכה שלי מאחור ולדעתי ממש אבל ממש לא במקום. תודה.

יוווווווווווו למה לריב למה?../images/Emo13.gif

בואו תשלבו כוחות ותנסו למצוא לי פתרון
או המלצה על ספר טוב או משיהו שמבין בכימיה וצבע שאוכל ללכת אליו

בשרטי

New member
רוצה ספר טוב? בבקשה: גשי לחיים סיון,מעצב שיער

ותיק,בעל ממחויות עולמית בכימיה וצבעי שיער. הוא אפילו כתב ספר ששחכתי את שמו,אבל זה ספר על ציבעי שיער למעצבי שיער שרוצים ללמוד את הנושא בצורה דקדקנית ולא חובבנית. יש בספר המון מידע שיכול לעזור לכל המקרים הבעייתים. אאל"ט-חיים סיון נמצא בראש"צ. אני לא מכיר אותו אישית-רק ראיתי עבודות שלו במגזינים מקצועיים וכמה כתבות שהוא נתן-הוא נראה לי ממש מעולה-גשי אליו. ולמנהלת-איך אומרים הברסלב-הכל לטובה!

אממממממ

ברסלב אומרים הכל בשמחה רק לשמוח היוםםםםםםםם וראשל,צ זה קצתרחוק יש משהו קצת יותר קרוב לתל אבי ברמת גן שאתה מכיר?

בשרטי

New member
בתל אביב יש חבר שלי שמעון וקנין-A TO Z

הוא מצויין. יש לי עוד חבר:רפי חובב... אממממ ועוד כמה..

מצויין כי .....

עברתי למרכז ואני דנדשה את הספר שלי השארתי בצפון וגן מחפשת ספר חדש להמשך טיפול שוטף חחח וגם אחד כבר שמבין בכימיה וצבע שיוכלל תקן לי את הראש
אז אשמח לקבל איפה ורפטים פה או במסר איך שנוח לך תודההההההההההההההההה

למעלה