אני במילואים! אוף

דספרדו!!

New member
אני במילואים! אוף

אני במילואים, אני עייף ועוד שנייה הולך לשתות קפה {בעצם נס קפה} אבל ´תגעגעתי אז הנה קטע מרהיב על המילואים המעניינים שהיו לי האוזניות לוחצות לי על הרקות! {שששש.. אני יודע זה לא ממש בסדר מצידי שאני מקשיב לווקמן, אבל אני אחיה עם זה ואתם?} אבל אין לי ולו טיפונת כוח להוריד אותן, סאמק העולם מתבונן מסביב בפעם האלף וכלום, אותו מגדל שמירה מחורבן וקפוא {אפילו שביום מתים מחום} אני ממש רועד מקור ,יא אללה כמה שקר לי! ואני מת מעייפות אין לי כוח אפילו להסתכל בכוכבים שלא לדבר על הירח – שבמבט הראשון נראה מהמם אבל קר לי מלהסתכל בו {ובכלל נראה לי שגם הוא קצת התעייף מהמסלול המעפאן הזה שהוא עושה עוד מימי הבריאה} "אללא אואכבר" אני שומע את המואזין שלהם זועק בשעה ארבע {או משהו כזה} וכל החבר´ה שלו עונים אחריו, נו לפחות אני קצת מתעורר מזה, אני תמיד מחייך כשהם עונים לו זה תמיד מזכיר לי מין שירה בציבור או משהו כזה שלא לדבר על השעה המוקדמת שאני מתאר לי איך בלי לרחוץ פנים הם שואגים את ה"אללה אכבר" הזה אחד בפנים של השני, בחיי ה"פינק פלויד" מנגנים עכשיו, אני מזמזם בלי לשים לב ופתאום אני קולט שאני צורח את מילות השיר ומתאר לעצמי שההד עדיין מהדהד לו בינות למגדלים האחרים אבל למי אכפת בכלל - שיהדהד אני מנסה לפצח קצת גרעינים-להעביר ת´זמן קצת, לא עוזר בכלל יש להם טעם של איכסה ושל רטיבות קלה ורק המלח עושה לי את זה קצת { עושה= קורע לי את השפתיים אני מנסה להוציא ת´מימייה בלי להסתכל-ברור שלא מצליח, יאללה {אני לוחש לעצמי בעידוד} נשארו לך כולה עוד כמה שעות ואתה גומר את המשמרת המחורבנת הזו אני מזדקף מתמתח שולח יד ומדליק את הפנס מאיר קצת את הסביבה, וואי אני קולט שועלים {שניים אם זה משנה משהו}, סאמק השועלים האלו לא עושים כלום- ממש משעממים , איפה השועלים האלו מהאגדות שמנסים לגנוב איזה גבינה או משהו כזה? אוף משעמם לי! אני חוזר לרבוץ על הכיסא הפלסטי הזה שנראה כאילו לקחו אותו מכיתה ח´ טוב אעצום את העין לשתי שניות ואז נראה {סחתין על ההחלטות שאני שאני מקבל, אה?}, תןך שנייה אני בעולם חמים לאללה "אחי" {במילואים כולנו אחים ברור לא?!} אתה רוצה להמשיך לשמור גם במשמרת שלי?" אני שומע את ה "אחי" שצריך להחליף אותי על המגדל הזה אחלה אני מהרהר לעצמי השמירה עברה יופי נשארו לי כולה עוד כמה ימים {או שבועות} ואני אחרי המילואים האלו, אהמממ.. יאללה רק טוב.. אני לקפה

פששש.... ../images/Emo20.gif

קפה... לא לא.. בעצם נס קפה.. פששש... מחשב נייד... מממ.... מילואים רציניים יש לך :).. אל תזכירו לי .. אני שם עוד שבוע..

דספרדו!!

New member
יודע מה?

אני מתגלגל מצחוק רק למחשבה שאתה תהיה זה שיחליף אותי במילואים האלו חההההההההה.. יכול להיות קטע לא רע בחיי אבל איש תוסיף גם ספרים ורדיו ועוד כמה פינוקים וככה זה עובר יותר בסבבי אבל אם ברצינות אז דווקא נקרעתי אבל אהממ.. הודיעו לנו שבשנה הבאה אנו עושים {או תופסים, איך שרוצים} בערבה! תחשוב על זה שיזוף מתנדבות חיים טובים או מה?! {טוב טוב בעיקר חול ואבק אבל מ´כפת לי לחלום אה?}

דספרדו דו דו דוווו

ואוווווו חסרת לנו כאן... ומה פתאום מילואים בגילך??
חחחח ועכשיו אני יודעת שאני אוכל לשים את ראשי על כרית הנוצה שיש לי על הערסל...כי....יש שם מישהו ששומר עלינו... שא ברכה ורק טוב!!!
שמור על עצמך...

דספרדו!!

New member
תודה תודה

לא תאמיני אבל הביאו לי {במתנה} מחזיק מפתחות בצורת החמסה שלך! שני בכייף, תחלמי תעשי חיים אפילו תז.. העיקר שהכל יהיה בכייף וחג שמח {למרות שהימים ´תבלבלו לי כבר ואין לי מושג איזה חג}

דספרדו, כהה אתה שומר???

תתבייש לך, יש לו זמן לכתוב, לשיר, לסגור את העיניים לכמה שניות שהופכות לשינה ערבה של כל המשמרת... ורק אני בשמירות תוכן קילומטרים ברגל... סגול, שהשנה כנראה התחמק ממילואים. אההההה, כמעט שחכתי, מת על הסוגריים שלך.

סילבסטר

New member
סתם משהו לחשוב עליו

> > > Thought you might appreciate the following! > > We have all been to those meetings where someone wants over 100% > > Here´s to achieving 103% > > Here´s a little math that might prove helpful in the future! > > > > What makes life 100% > > IF, > > A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z > > 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 > > > > Then, > > H A R D W O R K > > 8 1 18 4 23 15 18 11 = 98 % Only > > > > K N O W L E D G E > > 11 14 15 23 12 5 4 7 5 = 96 % Only > > > > But, > > A T T I T U D E > > 1 20 20 9 20 21 4 5 = 100 % > > > > However, > > B U L L S H I T > > 2 21 12 12 19 8 9 20 = 103% > > דספי רוצה דוקאטי ?

דספרדו!!

New member
כן!!!!

לא תאמין אבל את הכן צרחתי בקול {סאמק והשכנים נבהלו אבל מ´כפת לי העיקר שמסיים ת´מילואים ביום חמישי!

למעלה