יש הרבה מה לעשות...
את יכולה
להחליט שאת רוצה לשנות את הרגשתך
ולבחור להרגיש אחרת....וזה כמובן כרוך בהחלטה פנימית אמיתית וברצון אמיתי...האם יש לך? אם כן, עשי משהו למען זה, כלומר אם את חושבת שקשה לך ושמתאים לך, פני לטיפול כלשהו שאת חושבת שיכול להתאים לצרכייך ולאישיותך. נסי להיעזר בחברות ואנשים קרובים שאת אוהבת. בדקי מה עושה לך טוב והתחילי לעשות את אותם הדברים, הכניסי שמחה לחייך גם אם בתחילה זה בא מתוך מחשבה. העריכי את מה
שיש ואל תשקיעי את מרצך ומחשבותייך במה
שאין . שכול הוא חלק המלווה את חיינו, אצל אנשים שונים בתקופות שונות, ויש עדיין משמעות לחיינו גם לאחר מותו של אדם קרוב ואהוב. נסי לבחור לחיות עם השכול בדרך של תקווה, ולא בדרך של תסכול מתמשך. ואם אינך יכולה לעשות זאת לבד, היעזרי ככל שתוכלי בדרך שנראית לך. נראה לך הגיוני להתאבד בגלל אח העובד דירה?? או בגלל דבר כזה או אחר..? האינך חושבת שניתן למצוא דרך אחרת לפתרון הבעיות שכרגע מעיקות מאוד וגורמות לך להרגשה הזו?? את מדברת על הצטברות של דברים שהם קשים לך כל אחד בפני עצמו וכשהם באים יחד הם מקבלים כוח רב ועוצמתם היא הגורמת לנפילה. יש לנו נטייה לחבר בין "הצרות" שלנו כשמשהו מתערער בחיינו, לכן, נסי להפריד בין הדברים, לבחון כל אחד מהם בפני עצמו, אני מאמינה שהדברים יקבלו צורה אחרת, יראו אחרת ואולי תוכלי לפתור אחד אחד... אל תניחי לזאת לקרות לך, קומי ועשי למען עצמך, קחי אחריות על חייך. מצטערת אם דברי נשמעים מרגיזים אך אם לא תעזרי לעצמך הדברים לא ישתנו וחבל...הייתי במקומות דומים וקשים, ומהמקום בו אני נמצאת כיום, אני יודעת שאפשר וניתן גם אחרת... תני לעצמך את האפשרות והזכות לחיים טובים יותר... עזרי לעצמך... ומעבר לזאת שולחת לך חיבוק ע-נ-ק וחם שיעטוף אותך ויעזור לך למצוא את עצמך מחדש...