אני במועקה גדולה

fox28

New member
אני במועקה גדולה

אין אמא ז"ל אין חיבוק חם, אין רגש אין עבודה טובה-- רק בעיות בזו הנוכחית אין אין אין אח עובר דירה ואני מאוד תלויה בו הכל רעעעעעעע הלב מלא מועקה מה לעשות? חוץ מלהתאבד

rini45

New member
אסור לחשוב ככה

כמו שאמרנו פה בפורום ללולי,צריך להאמין שלא הכל רע. נכון שיש תקופות קשות בחיים אבל זאת תקופה ובסופו של דבר זה עובר ומחשבה כזאת לא מועילה לך ורק תביא עוד צער על משפחתך. בת כמה את אם אפשר לדעת
תתחילי להיות יותר עצמאית ופחות תלויה באחיך ואני מאמינה שלכל דבר יש סיבה, כך שבאמת אם אחיך עובר דירה זה סימן שמפה את ממשיכה בכוחות עצמך תמיד את יכולה לדבר איתנו על רחשי ליבך ואנו איתך

Ofra m

New member
מיכל

שמת לב כמה אין אמרת בנשימה אחת? חשבת פעם לעצמך מה יש לך? אני מבינה אותך מאוד ואת ההרגשה שלך שזהו סוף העולם אבל אני מאמינה שאם תחשבי טוב טוב תראי שזה לא סוף העולם, אין עבודה טובה - אבל יש עבודה - יש אנשים שגם עבודה אין להם וקשה להם "לגמור את החודש" והם חייבים לכל העולם וגם זה מבחינתי לא סוף העולם. יש לך אח - אבל הוא החליט לעבור דירה - אין זה אומר שהוא לא יהיה בקשר איתך גם אם את יותר צריכה לזום את הקשר אבל הוא ישנו שיהיה בריא. חיבוק כמו של אמא אין גם לי אבל יש חיבוקים אחרים שהם גם טובים ואני מאמינה שאת תמצאי את האנשים הנכונים שייתנו לך חיבוקים וחום שאת כל כך צריכה, אני הייתי מציעה לך לעשות סיבוב בבית חולים ולצאת משם ולהודות על הבריאות שיש לך ועל כך שאת צעירה נחמדה שכל החיים עוד לפנייך. בינתיים קבלי חיבוק וירטואלי מאוד חם ממני ותחשבי על מה שכתבתי לך. ממני עופרה.

יש הרבה מה לעשות...

את יכולה להחליט שאת רוצה לשנות את הרגשתך ולבחור להרגיש אחרת....וזה כמובן כרוך בהחלטה פנימית אמיתית וברצון אמיתי...האם יש לך? אם כן, עשי משהו למען זה, כלומר אם את חושבת שקשה לך ושמתאים לך, פני לטיפול כלשהו שאת חושבת שיכול להתאים לצרכייך ולאישיותך. נסי להיעזר בחברות ואנשים קרובים שאת אוהבת. בדקי מה עושה לך טוב והתחילי לעשות את אותם הדברים, הכניסי שמחה לחייך גם אם בתחילה זה בא מתוך מחשבה. העריכי את מה שיש ואל תשקיעי את מרצך ומחשבותייך במה שאין . שכול הוא חלק המלווה את חיינו, אצל אנשים שונים בתקופות שונות, ויש עדיין משמעות לחיינו גם לאחר מותו של אדם קרוב ואהוב. נסי לבחור לחיות עם השכול בדרך של תקווה, ולא בדרך של תסכול מתמשך. ואם אינך יכולה לעשות זאת לבד, היעזרי ככל שתוכלי בדרך שנראית לך. נראה לך הגיוני להתאבד בגלל אח העובד דירה?? או בגלל דבר כזה או אחר..? האינך חושבת שניתן למצוא דרך אחרת לפתרון הבעיות שכרגע מעיקות מאוד וגורמות לך להרגשה הזו?? את מדברת על הצטברות של דברים שהם קשים לך כל אחד בפני עצמו וכשהם באים יחד הם מקבלים כוח רב ועוצמתם היא הגורמת לנפילה. יש לנו נטייה לחבר בין "הצרות" שלנו כשמשהו מתערער בחיינו, לכן, נסי להפריד בין הדברים, לבחון כל אחד מהם בפני עצמו, אני מאמינה שהדברים יקבלו צורה אחרת, יראו אחרת ואולי תוכלי לפתור אחד אחד... אל תניחי לזאת לקרות לך, קומי ועשי למען עצמך, קחי אחריות על חייך. מצטערת אם דברי נשמעים מרגיזים אך אם לא תעזרי לעצמך הדברים לא ישתנו וחבל...הייתי במקומות דומים וקשים, ומהמקום בו אני נמצאת כיום, אני יודעת שאפשר וניתן גם אחרת... תני לעצמך את האפשרות והזכות לחיים טובים יותר... עזרי לעצמך... ומעבר לזאת שולחת לך חיבוק ע-נ-ק וחם שיעטוף אותך ויעזור לך למצוא את עצמך מחדש...

vered51

New member
אני מבינה...

היי פוקסי... אתמול הערב היו לי כמה ידיעות די טובות והלכתי לישון עם חיוך קל על השפתיים. היום בבוקר הודיע לי הבחור שהייתי צריכה לראות מחר שהוא מבטל וש"יהיה לי בהצלחה". כמו כן עוד אחד שחשבתי לטוס איתו לאירופה שלח לי מייל "שלא מסתדר" ....בקיצור ממש הכל התהפך. אבל.....מה שלמדתי במשך 32 שנות חיי שדברים מתהפכים. אומנם אחיך עזב את הבית אבל אולי זה יגרום לך להתבגר יותר ולגלות כמה את יכולה להיות עם עצמך ולהנות עם זה. לסמוך על עצמך ולדעת שאת יכולה להתסדר לבד. עבודה.....צרה של כולנו חמודה, אחוז קטן מאד אוהב ומרוצה מהעבודה שלו. אני בוכה הרבה בגלל העבודה ובכל זאת ממשיכה. אין מה לעשות. אולי תנסי לחפש משהו אחר? בכל מקרה אני פה אם את רוצה לדבר . תמיד תזכירי שהחיים זה גלגל אחד גדול. יום אחד אנו מאושרים ויום אחד אנו רוצים למות. זה החיים.

rini45

New member
צהרים טובים לכל הבנות היקרות../images/Emo140.gif

ולך לולי מה שלומך היום?

לולי80

New member
ריני

שלומי טוב , אפילו טוב פלוס.... השפעת האנרגיות הקסומות עוד לא פגה אז אני מבסוטה... ומה שלומך? אתמול הייתי עם הילדים עליהם אני עושה בייביסיטר, בטקס סיום בבית ספר... היו שם מליון אמהות צעירות והרגשתי (סליחה על התאור הציורי ואולי חולני - אבל ככה זה היה) כמו ילד בחנות ממתקים או כמו סוטה בגן ילדים, לא ידעתי לאן להסתכל קודם....הסתכלתי עליהן על רובן... ואף אחת לא "ראתה" אותי.... הרגשה קצת זיפטית... אבל כמו שאמרתי בהתחלה האנרגיות הקסומות עוד מחזיקות אותי... שיהי לך ולכולכן יום משגע

S u n n y 1

New member
לולי

קודם כל אני מה זה שמחה בשבילך! ודבר שני מה זה הצחקת אותי - גם אני מרגישה כמוך כשאני רואה אמהות סביבי.... אני פשוט מאוהבת בהן!
שולחת לך טונות של אהבה!

rini45

New member
../images/Emo24.gifלולי היקרה

|אני שמחה ששלומך טוב. אנא הפסיקי להסתכל מי רואה אותך ומי לא. תאמיני זה לא חשוב. חשוב שאת תחייכי לעולם תחשבי חיובי,לא לשקוע במחשבות רעות ואז העולם יאיר אליך. לאט לאט. אני הייתי אתמול בניחום אבלים אצל חברתי ,זאת שאמה נפטרה השבוע וגם היום בבוקר הייתי אתה. למרות שהבית היה מלא אנשים ישבנו שתינו והעלנו זכרונות מימות ילדותנו שם בבית. כמה משונה להיות שם כשהאמא איננה. אומנם האשה זכתה לשנים ארוכות יחסית,77 יש לה אפילו 2 נינות אבל אמא זה אמא ומי כמוך יודעת כמה זה חסר והיא חברתי רק עכשיו מתחילה לקלוט את עצם האבידה. ישנו האבא שהוא אדם מבוגר לא בריא שתמיד חששו לחייו וצחוק הגורל דוקא אשתו שטיפלה בו כמו בתינוק - הלכה באופן בלתי צפוי. צריך לחשוב מה עושים איתו וזה לא פשוט. זהו ,אבל תמיד לחשוב חיובי כי החיים ממשיכים הלאה והם חזקים מאיתנו.

דתי בלב

New member
חבר

את צריכה למצוא חבר ממשפחה טובה שיהיה לך סביבה נורמלית ותומכת חוץ מזה את חייבת למצוא עבודה מסודרת (לא מלצרות ולא ברמנית) בהצלחה

למעלה