אני במבי

niya

New member
אני במבי../images/Emo24.gif

עונה לך על השאלה מפורום "עשו זאת" - בטח שעדיף להיפטר מהעישון!! מן הסתם יש חומרים אחרים שעוזרים להיפטר מתולעים. עכשיו כולם משתגעים פה על מה אנחנו מדברות... אביבה - פנג שואי ועישון - יש/אין קשר???

חחחחח niya

כבר ממש נסחפתי בפורום ההוא..... אני בנתיים בצפייה לראות אם יצאו התולעים או לא......(ברל'ה ברל'ה....)

niya

New member
תודיעי לי אם יש חדש

לא מצאתי תולעת אז שמתי לך חייזר...
אני במתח

בטח שיש קשר

אבל קודם כל תגידי מה זה הפורום הזה השם נשמע לי טוב...
ומה זה התולעים וכל מה שדיברתם!!!!!!??????? בלי תשובות אין שום סיכוי בעולם שאני יענה זחו!!!
מיייאאא!!!!

niya

New member
אהה!

פורום "עשו זאת במו ידיכם" בהנהלת חובב ציון (איש יקר ומוכשר) לינק???

במבי ../images/Emo13.gif

סליחה מראש שאני מתערבת... niya שלחה קישור לפורום הנהדר של "עשה במו ידיך" וקראתי את מה שכתבת לגבי הסוס הנהדר שהתולעים אוכלות אותו... איזה אסוציאציה זה מעורר בך? איך משהו שתולעים אוכלות אותו, יכול להיות נהדר? אין דבר כזה, במבי, זה לא משהו שצריך לשפץ או להחזיק בבית גם אם לא יהיו תולעים יותר... את תמיד תדעי שהן היו שם וזה תמיד ילווה אותך. בשביל מה לך? לגבי העישון, אני הפסקתי! אם את גם רוצה, תגידי! יום טוב

sidi

New member
תנסי פרלמנט הן לא אוהבות נובלס

אבל אני מציע לשפוך לחור אבק שריפה (מפרקים כדורים של רובה, הכי מומלץ 5.56 מ"מ כמו של M16 כי הם פשוט קלים לפירוק ויש שיטה טובה) אחרי ששפכת את האבק שריפה לחור ומילאת אותו לוקחים כדור ומציתים. מה שקורה זה שאת פשוט מחטאת את המקום מתולעים והכי חשוב, זה יוצר אפקט תאורה יפהפה.
מי שראה רמבו 3, אז הוא גם השתמש בשיטה הזאת אבל על עצמו

niya

New member
חרגת אותי, sidi

אני יושבת כבר חמש דקות ומתפוצצת מצחוק...

niya

New member
וזה ממש לא בריא ../images/Emo68.gif

לפולניה כמוני לצחוק ככה!
בסוף אני אחיה חולה מזה...

sidi

New member
מה

התולעים יגידו? עשיתן אותן מעשנות פסיביות. אני לפחות מחסל אותן ללא כאב.

niya

New member
באמת אתה רחום ../images/Emo98.gif

וחנון! כל הכבוד רק שפולניות
, איך להגיד את זה, עושות את זה לאט לאט וביסודיות, במשך כל החיים. (כמו שנאמר: פולניה: לא מרגישה טוב חולה חולה מאד עומדת למות גוססת על ערש דווי אלמנה )

למעלה