אני בלי מצב רוח ):
צ צריך שם מקורי New member 19/5/11 #17 חחחחחחחחחחחח וואי.. כמה שצחקתי עכשיו! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif
ה השם אינו פנוי New member 18/5/11 #5 יש עניין שמתהפך הכל לטובה.. תהיי חזקה נשמתי /tapuzforum/images/Emo23.gif כמו תמיד בסוף הכל זורם לטובתך..
יש עניין שמתהפך הכל לטובה.. תהיי חזקה נשמתי /tapuzforum/images/Emo23.gif כמו תמיד בסוף הכל זורם לטובתך..
ח חמדח ואוהב New member 18/5/11 #7 שמענו עלייך מחברתך תחי`, את נשמה! נשמהליה! תליני בטוב ותקיצי ברחמים מרובים לבקר חדש זורח בטוב ואור שלא יגמרו לעולם, חדשים לבקרים רבה אמונתך! חיזקי ואימצי אחותנו את! הלא אל אחד בראנו אב אחד לכולנו ...
שמענו עלייך מחברתך תחי`, את נשמה! נשמהליה! תליני בטוב ותקיצי ברחמים מרובים לבקר חדש זורח בטוב ואור שלא יגמרו לעולם, חדשים לבקרים רבה אמונתך! חיזקי ואימצי אחותנו את! הלא אל אחד בראנו אב אחד לכולנו ...
ה השם אצלי New member 18/5/11 #13 חברתי היא מלאך!!! יש דברים שגורמים לחוסר מצב רוח בלי קשר אליה... מאז שהכרתי אותה אני בחורה הרבה יותר שמחה
חברתי היא מלאך!!! יש דברים שגורמים לחוסר מצב רוח בלי קשר אליה... מאז שהכרתי אותה אני בחורה הרבה יותר שמחה