אני בלחץ...

בולה101

New member
אכן../images/Emo70.gif

ומה את היית עושה במקומי ????? ככה לשבת בחיבוק ידיים??? ולהסתכל על כל המזריקות והנשאבות והמוחזרות מהצד????? אז לפחות נעשה משהו מועיל. הימים האלו לא יחזרו כל כך מהר. נראה אותך עם בטן של חודש חמישי בתרגיל מספר 69 ???? לכן צריך לנצל כל הזדמנות!!!!!

רידל4

New member
היי שרון, מתוקה!

קודם כל תודה על העידוד, כשאני הייתי צריכה אותו עם הסרטים שלי מהיום... דבר שני, אני כל כך מבינה אותך. ה OVER משפחתיות, לא תתרום לתחושות שלך... אולי כדאי שהשנה תעשו את זה קצר ולעניין. היינו, הלכנו, סימנו
כזה. לגבי הלחץ, אין יותר מדי מה לעשות... זה יעבור בקרוב כשתקבלי את החיובי. לעניין הפרקטי, עוד היום הייתי מתקשרת למדיקל סנטר אם יש להם תורן בתשלום או אופציות חלופיות במסגרת הביטוח המושלם. אל תפספסי חודש בגלל החגג!!! חג שמח

../images/Emo41.gifשאלה חשובה

הבעלול חזר עכשיו מבית המרקחת עם התרופות שרשם הרופא. היה אמור לקנות כוריגון אך חזר עם תרופה בשם PREGNYL... האם מדובר במקבילה של הכוריגון??? האם בדיוק אותן "הוראות הפעלה"... (הנה מאמא...מצאתי עוד סיבה לייצר בגללה מתח...פשוט אלופה!) ?!

Big Mama 1

New member
הכל בסדר מתוקה ../images/Emo6.gif

זה בדיוק אותו דבר! אני לא בטוחה שזה באותן יחידות אבל מה שנתנו לך זאת מקבילה. את יכולה להרגע.

chompi1

New member
אותו הדבר בדיוק

שרוני, אני מבינה את כל הלחצים במיוחד בתקופה כל כך אמוציונלית של משפחתיות וחגים, אבל תחזיקי מעמד, ואני בטוחה שהכל יסתדר לטובה. (הרופא שלי תמיד אומר שבחגים ובשבתות יש לו יותר הצלחות, ועובדה, זה עבד אצלי, אז גם אם יצא בסוף בחג, אולי זה יהיה רק לטובה?) לגבי הפרגניל, זה בדיוק כמו כוריגון. אני תמיד קיבלתי פרגניל, מאחר שבמאוחדת הפסיקו לעבוד עם כוריגון (זו אותה תרופה רק של חברה אחרת), אז הסירי דאגה מליבך. בכל מקרה, שולחת לך
חזק ושיהיה חג שמח ומהנה למרות הכל...

למעלה