אני בלחץ

QsomeoneQ

New member
אני בלחץ ../images/Emo5.gif

אני פוחדת מה12 במאי.. אני רוצה שיהיה כבר ה13......

RomeoITALIANO3

New member
לאאא כפי שהיא פירסמה בסיכום השבוע

ב12 כנראה יחליטו מה להמשיך בין משמרת שלישית לסדרה החדשה בומטאון (שאגב בלי קשר היא מאוד מאוד יפה) לכן נחזיק אצבעות

Bohemian kid

New member
ישעשו קרוסאוור סדרתי.

ראיתי רק פרק אחד מבומטאון, זה מאווווד נחמד

QsomeoneQ

New member
בעיקרון...

ג'ון וולס (המפיק והבמאי של משמרת) עושה קרוס אווברים בין סדרות שלו, כלומר בין אי אר למשמרת, ששתיהן שלו... מכיוון שבומטאון לא סדרה של ג'ון אני לא בטוחה שהסיכויים לקרוסאוובר גדולים

QsomeoneQ

New member
ככה מולי פרייס אמרה....

בצ'אט שהיא עשתה עם מעריצים היא הודיעה שב12 למאי יחליטו...

@יעל@

New member
אני לא מבינה למה משווים בין בומטאון

למשמרת שלישית... בומטאון זה סידרה מישטרטית, אותו עיקרון של חוק וסדר וכל אלה, יש רצח שוד, באים בלשים חוקרים והזה ניגמר העיניין...
חחחחחח....... איזה תיאור... ולעומת זאת משמרת שלישית זה סידרה שמתארת שוטרים פרמדיקים, וכבאים בניו יורק ויותר את היחסים ביניהם... כלומר זה לא שלא מראים רציחות וכאלה אבל יותר את היחסים.... שיעשו קרוסאובר בין בומטאון לחוק וסדר... חחחחחחחחח...........

RomeoITALIANO3

New member
מה פתאום! זה לא רק משטרתי כמו חוק

וסדר, זה כל הקטע שמראים את הפשע מכל הזוווית , של הרופאים , שוטרים, אפילו מראים את הזווית של הפושע ושל השותפים לפשע, וגם של העיתונאים, ובגלל זה חושבים שיש דימיון כי זה סדרת דרמה מכמה מוקדים, רופאים, שוטרים כבאים, ובבומטאון יש עוד כמה, אבל אני מקווה ששניהם ישארו כי בומטאון סדרה מאוד מאוד טובה ומשמרת..... משמרת זאת ה-סדרה ואסור להוריד אותה.

@יעל@

New member
זה מה שיפה בסידרה ומיוחד בה

שמראים אותו קטע מזוויות שונות....

למעלה