אני בלבטים

אני בלבטים

יש לי הצעה של בחורה וזה מתקדם אבל יש לי עוד הצעה שיותר נראית לי רק זה יקח קצת זמן ואני עכשיו חושב שאני לא יכול להוציא את הבחורה שיותר נראית לי מהראש מה אתם הייתם עושים במקרה כזה נא הביעו דעתכם.

לא פשוט...

אולי, אני מדגיש אולי, יש מקום לפסק זמן כדי לבדוק את האופציה עם ההיא. אבל לפני זה תברר עם עצמך מה מצא חן בעיניך? בדר``כ אם הסתנוורת ממשהו אצלה היכולת שלך לראות דברים אחרים נפגמת. בהצלחה.

שם דבר

New member
זה נשמע שלא נורא אם תקפיא את הפחות

שוה. קח בחשבון שהנחשקת גם לא בטוח שיתקדם. ראשית חכמה תאסוף את מירב המידע לגבי שניהם ואז יש לי רעיון דבילי אבל עובד מצוין ! קח דף ועט ורשום את היתרונות והחסרונות של שניהם מאוד יתכן שהתמונה תתבהר משמעותית ! בהצלחה !

kiss 18

New member
טוב,

אין לי בדיוק תשובה לזה... רק רציתי לאחל- שה' יכוון בליבך לעשות את מה שנכון לעשות... ואולי בכלל יש מקום לשאול רב...

פשוט מאד...

אתה מתקשר למי שהציע ת`הצעה,ואומר לו שמסיבות אישיות ת`רוצה להקפיא אתזה... נפגש עם השניה... עושה חושבים ומחליט.

קליט

New member
אם השניה היא בגדר ספק תצטרך

לשקול את הראשונה כאילו אין עוד אחת ולשקול אם היא מתאימה לדרישותך או לא ? וגם לשקול איך המצב שלך בשוק השידוכים?

למה לשקול ת`ראשונה כאילו אין עוד??

אם יש בבחורה את מה שהוא מחפש אז שילך עלזה,בלי לחשוב אם יש עוד בחורות או לא...

קליט

New member
הבנתי שהשניה בספק

אז הוא אמור לשקול את הענין לגופו. ולא זאת מול זאת כי תמיד הוא יכול להגיד אולי תבוא מישהיא יותר טובה ! עדיפה ציפור 1 ביד מאשר אלפים על העץ !

חרדית23

New member
לא ניראה לי שזה כ``כ יפה והוגן לעשות

את זה להצעה הראשונה..(אולי תעשה שאלת רב...זה לא כ``כ פשוט...)תחשוב אם היו עושים לך את זה...

Corall

New member
סוף דבר,

הכל נשמע. את האלוקים ירא ואת מצוותיו שמור, כי זה כל האדם. חוץ מזה,שזה לא הגון בכלל. /tapuzforum/images/emo128.gif

מה קשר לא הגון?

שבודקים עוד בחורה?? אם ככה,אז גם להגיד לבחור שלילי זה לא הוגן?! מהזה הש6ויות האלה?

Corall

New member
אסביר לך את ההבדל.

לשים בחורה על הולד באמצע פגישות, בתואנה שאתה צריך לחשוב.. ובמקביל ללכת להפגש בו-זמנית עם בחורה אחרת.. בשעה שכביכול לקחת פסק זמן לחשוב.. זה לא הגון. כי לא באמת יש לך מה לחשוב. אלא, אתה מפחד להפסיד.. אז אתה שם אותה בעמדת המתנה.. כל עוד לא נפגשת? סבבה תיפגש עם מי שאתה רוצה. אבל, באמצע פגישות? גועל נפש במיטבו. מה גם, שיוצאים מבולבלים אם נניח, ששתיהן נראות לו. מה הוא יעשה אז?!

Corall

New member
מתוקה..

אני בקושי חיה.. אז עוד בסרט? /tapuzforum/images/emo3.gif לעניננו.. תאמיני לי, שאם תעמידי את עצמך במקום של הבחורה הראשונה.. אולי תרדי לסוף דעתי.

חיה בסרט...פרושו לחיות באופוריה...

והמושג שידוכים לא כ``כ ורוד...אפשר להגיד אפילו מלוכלך. אז בכאלה מצבים לא עושים שיקולים מוסריים...

Corall

New member
זה שהעולם מושחת,

לא מתיר לך או לכל אחד אחר לנהוג כך. האמיני לי, שאני יכולה ללמד אותך מהו עולם השידוכים. אבל, כשבאים לדון על שאלה מעשית איך לנהוג.. אז, לא זאת העיצה (עצת אחיתופל) שהוא אמור לשמוע.

קליט

New member
סליחה ! איזה סיפורי סבתא !

אתה חייב משהו לראשונה ? התחתנת איתה ? קח מה שמתאים לך ! עם המון שיקול-הדעת !

לא פשוט בכלל

זה לא הוגן כלפי הראשונה. תחשבי שהיית מתארסת עם בחור והוא היה מספר לך מה שהקפאתי אותך אז כי היתה מישהי יותר שווה אבל בסוף לא הסתדרנו אז חזרתי אליך...

שם דבר

New member
יש דברים שלא מספרים לאשה

האדם אמור להיות שלם עם עצמו וכל זמן שהוא עדיין לא התארס בודאי שרצוי שיקח את מי שהוא מעדיף ולא שירגיש שהוא התפשר על הבחורה הזאת ! כי זה עלול להזיק לקשר ביניהם. שידוך לוקחים לכתחילה ולא בדיעבד.

למעלה