חומה
א אחת שמתחמם לה המוח New member 25/6/03 #24 חחחחחחחחחחחחחחחחח עוד פעם עוד פעם עוד פעםםםםםםם אויייי אופיר אתה קורע תגיד שובבבבב
א אחת שמתחמם לה המוח New member 25/6/03 #26 חחחחחח ../images/Emo6.gif עוד פעם עוד פעם עוד פעםםםםם סוף סוף משהו מועיל בךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
חחחחחח ../images/Emo6.gif עוד פעם עוד פעם עוד פעםםםםם סוף סוף משהו מועיל בךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
ז זוהר 4 New member 25/6/03 #16 למרות שאת שונאת אותי ..... אני מסכימה איתך.... אחרי הכל כולנו בני-אדם וזה מה שאני תמיד אומרת ולכן גם לוקחת הכל בחיים ב-פ-ו-ר-פ-ו-ר-צ-י-ה..... וזה מה שכולם צריכים לעשות... תאמצו זאת...
למרות שאת שונאת אותי ..... אני מסכימה איתך.... אחרי הכל כולנו בני-אדם וזה מה שאני תמיד אומרת ולכן גם לוקחת הכל בחיים ב-פ-ו-ר-פ-ו-ר-צ-י-ה..... וזה מה שכולם צריכים לעשות... תאמצו זאת...
א אחת שמתחמם לה המוח New member 25/6/03 #17 שונאת? אני?../images/Emo46.gif מה פתאום לא ראית? אפילו צירפתי אותך לאייסיקיו שלי [כבוד כבוד!] אז את מוזמנת לכתוב לי אם בא לך
שונאת? אני?../images/Emo46.gif מה פתאום לא ראית? אפילו צירפתי אותך לאייסיקיו שלי [כבוד כבוד!] אז את מוזמנת לכתוב לי אם בא לך