אני בים יש מצטרפים?
R Rinattt New member 10/6/06 #4 ../images/Emo12.gif חסר לי צבע באמת... אבל להיום יש לי כבר תכנון... אז ים... שבת הבאה... או שבעצם בא לי כינרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שבוע הבא תהני לך
../images/Emo12.gif חסר לי צבע באמת... אבל להיום יש לי כבר תכנון... אז ים... שבת הבאה... או שבעצם בא לי כינרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שבוע הבא תהני לך
מ מזל חי New member 10/6/06 #5 גם לי בא כנרת ועד אז מקוה שהילדון שלי יחזור בריא הערב מאבא שלו ואולי אולי עוד יהיה לי אוהל גם בייוש תעשו חיים גם אתם
גם לי בא כנרת ועד אז מקוה שהילדון שלי יחזור בריא הערב מאבא שלו ואולי אולי עוד יהיה לי אוהל גם בייוש תעשו חיים גם אתם
מ מזל חי New member 10/6/06 #7 חתיכים ושווים../images/Emo88.gif היו רק כאלה שלא ממש בגיל שלי היו כמה נחמדים אבל תודה לאל שמחה להם שהיו עם האישה ובכל אופן אני כל כך נהנתי מהלבד הזה מול הים היפה אחחחחחחחחחחח
חתיכים ושווים../images/Emo88.gif היו רק כאלה שלא ממש בגיל שלי היו כמה נחמדים אבל תודה לאל שמחה להם שהיו עם האישה ובכל אופן אני כל כך נהנתי מהלבד הזה מול הים היפה אחחחחחחחחחחח