אני בחופששששש!!!!

• פותח הנושא Cגל
  • פורסם בתאריך

Cגל

New member
אני בחופששששש!!!!

שלום לכל הקנאיות.... ראשית, הרשו לי להציג את עצמי. אני אמא ל- 2 ילדים: בן 8 ובת 3. בעלי איש צבא, אשר לא נמצא בבית מרבית ימי השבוע (יתרונות וחסרונות... אתן יודעות...) הבן הגדול - לחמניה. מותק של ילד הבת הקטנה - ראש הכנופיה... פושעת ועבריינית לגו.... בקיצור, הסבא והסבתא מצד האבא גרים בירושלים, אנחנו גרים בכרמיאל ולכן הפגישות מועטות. ילדיי הם הנכדים היחידים מהצד ``ההוא``. בעקבות השביתה המעצבנת!!! החלטתי לשלוח את בתי לנופש... אצל הסבא והסבתא. חברות יקרות.... היא לא כאן רק 5 שעות ואני כל כך כל כך מתגעגעת.... למה לעזאזל אנו לא נהנות מהחופש כאשר הוא ניתן לנו ועסוקות כל הזמן במחשבות: מה היא עושה? היא משתעממת? היא מתגעגעת? היא אוכלת? היא נרדמה? אוףףףףףףף כל כך רציתי את החופש הזה....

את לא מתביישת????

לכתוב אני בחופש בכותרת????? אז אני באמת מקנאההההההההההההההה מאוד אפילו..... אצלי הסבא והסבתא משני הצדדים גרים מאוד קרוב אלי אז מתי שרק מתחשק לי ולהם הילדים אצלהם... עכשיו תקנאי את.... (חחחחחחח) כמובן שיש לזה את היתרונות והחסרונות אבל בכל זאת זה עדיין יותר שווה ממה שיש לך ....(עכשיו אני ממש כמו ילדה קטנה...) דרך אגב זה תמיד כך? הילד הגדול חומד של ילד שקט ולא מפריע ממש ממש מתוק... והבת הקטנה פושעת,טרוריסטית, שאוהבת לעשות עיצוב מחודש לכל דבר שזז? וסתם נקודה למחשבה סיגל... אנחנו חייבות לפעמים את החופש להתגעגע אחרת.... (לא כך?) ליהי

לי28

New member
חופש או עונש????

Cגל אהבתי...תודה. אמא, אין מה לעשות, בעורקינו, בדמינו, הלא הם הזעטוטים כל כך נואשים בלעדינו (כך לפחות אנו חושבים) מבטיחה לך יקרתי, כי ילדתך לא חושבת עליך לרגע... לא חושבת מה את עושה...מה אוכלת... ואם נרדמת, להתגעגע היא בטח כן אבל לא בצורה היסטרית. אל תתפלאי אם היא בכלל לא תרצה לחזור הביתה. אני זוכרת את אותם ימים בהם הורי רצו לקחת ממני קצת חופש ושלחו אותי להוריהם ``שיסבלו גם קצת``, אך איזה תענוג, איזה פינוק, למרות שתמיד חזרתי הביתה בשמחה לזרועותיהם המחבקות והדואגות של הורי. טוב Cגל היקרה מצפות לשמוע איך זה עבר... ואת רחשי ליבך. שלך אוהבת לי28

למעלה