אני בחובות :()

erlich

New member
אני בחובות :()

טוב, אז אני אומנם עדיין לא בשלב של למכור את גופי באיזור הבורסה, אבל זו אופציה שעלתה בדיון לפני כמה ימים בצורה רצינית פלוס מינוס. אז בגלל שאני לא יודע אם אני אעבור את האודישן לכל מופע חשפנות וואט-סו-אבר, וזונה ממין זכר גם לא יהלום אותי במיוחד (למרות שחשבנו על זה, שאם אני אעשה את זה עם המדים שלי, אז כולם יתרגשו - גם אני מעצם לבישת המדים, וגם הלקוחה (שאני מאוד מקווה שתהיה ממין נקבה
), החלטתי לחפש עבודה. הבעיה היא שהצבא בחיים לא יתן לי אישור עבודה מה שמאוד מגביל את אפשרויות ההעסקה שלי. בנוגע לשיעורים פרטיים, אימא שלי עושה לא מעט באיזור שלנו, ועוד כמה מורות, הבעיה היא שאפחד לא יעסיק אותי בזה באזור שלנו מכיוון שיש מספיק מורות אמיתיות שיכולות ללמד... ואני לא ממש נכלל בהגדרה הזו. אז אם יש לכם רעיונות, שמעתם על משו, או אוי וויי זמיר יש לכם משהו מוכן בשבילי :) אני מאוד אשמח להצעות... מיטל? ארז.

taz512

New member
התשובה פשוטה מאוד

לעבוד בשחור, יענו מתחת לשולחן בלי תלוש משכורת. סגנון העבודות שאפשר לעסוד בהן בשחור? מלצרות, שליחויות (רשיון לאופנוע כבר יש) בניין, נקיונות וכו' וכו'. הדרך הכי טובה זה לגשת לדבר ולנסות להשיג, אני מעדיף אישית את דרך הקומבינה, מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו... אחד מהם בטוח צריך עובד...
אם היית צריך עבודה באיזור השרון אולי הייתי יכול לעזור לך, אבל אתה בת"א ככה שאני לא מתקרב... \בהצלחה בחיפושים. טאז, השד והפתרון

dana2909

New member
עוד 3 שנים למאנייק...

דווקא שיעורים פרטיים נשמע לי אחלה. והעובדה שאתה לא מורה, לא חייבת לעמוד בדרכך, אתה יכול להשתמש במוניטין (בן של מורה מעוניין לתת שיעורים פרטיים...) ולגבות פחות כסף, לפחות עד שיהיו לך כמה קבועים..

מלצרות לא טוב?

שליחויות? אם אתה מחפש רעיונות לעבודה במסגרת-הצבא-ללא-אישור, השד והניצן בקיא מאוד (מאוד) בנושא. איפה הוא?

nutmeg

New member
איפה הוא?

שני טאקטים למעלה... אני חייבת להגיד שפיזור דעתך לאחרונה מאוד מדאיג אותי. לשמור לך מקום בגריאטריה א'?

taz512

New member
אני כר לא יודע מה לעשות

אפי אפי אפי, בחייאת תלבשי מחר יפה ניקח אותך לרופא, אבל משהו דחוף... אני כבר לא יודע מה לומר, נשארתי ללא מילים... טאז, השד והיאוש

erlich

New member
למה שהיא תתלבש יפה?

זה סתם עלול להפריע לרופא לטפל בה כמו שצריך. שום דבר אינו רע במלצרות, או שליחויות או מה שלא יהיה... העניין הוא שאני לא "מקושר" בכלל יותר. אין לי חברים עובדים ואני לא מקומבן כלל. עולמי הוא צר כעולם היחידה (בצבא הכוונה:) נו מילא, זנות זה לא כזה נורא, אולי אני אפילו אלמד דברים חדשים
ארז.

לא יפה !!!

וסליחה מארליך שאני נדחפת שוב באמצע השרשור. א) התגובה של טאז לא היתה שם כשאני כתבתי את הודעתי שלי. גם אם התאריך והשעה קודמים לשלי, זה עדיין לא מוכיח שהיא היתה שם. לא לעצבן אותי. ב) גם אם היא היתה שם, כנראה דילגתי עליה. אתם יודעים. תשובה של טאז. לא משהו שחייבים לקרוא מהר. ג) לא מצליחה לצאת מהפדיחה הזאת. ד)שקט שיהיה פה. ה) לארליך יש עדיין בעיה. בואו לא ניטפל לזוטות ונרד לעומק הבעיה.

adidas^

New member
מה עם בייביסיטר?

א. אחלה עבודה. ב. מרוויחים יפה (אמנם לא כמו מישהו כאן בפורום, אבל בכל זאת לא רע). ג. הרבה אנשים מחפשים בייביסיטר בגיל טוב (הגיל שלך- זה גיל טוב). ד. לא צריך קומבינות, בהתחלה פשוט מפרסמים מודעה. אחר כך הפרסום עובר מפה לאוזן, ולפני שתשים לב, אתה מיליונר (טוב, אולי לא מליונר...). ה. כמובן שזה בלי תלוש משכורת. ו. נו אפי, איך חזרתי יפה לנושא?

resputin

New member
עדי, איפה את חיה?

איזה הורים פראנואידים -ולא חסר- יתנו לבחור בן עשרים שהם לא מכירים לשמור על הילד\ה הקטן\ה שלהם? את לא קוראת עיתון פעם ברבעון?

taz512

New member
אני באמת לא מבין איזה הורים

יהיו מוכנים להשאיר את הילד שלהם עם בחור בן 20 או 20 פלוס קצת, אפילו את הכלב שלי לא הייתי משאיר עם בחור כזה... מה אפי חשבת שתצאי ממני? על הפדיחה הזאת הנכדים שלך עוד ישמעו... טאז, השד והמרדף

adipo

New member
מה בדבר עבודות ניקיון?

פרסם את שירותייך ותתחיל לנקות בתים. זה כסף טוב.

למעלה