אני בחובות
)
טוב, אז אני אומנם עדיין לא בשלב של למכור את גופי באיזור הבורסה, אבל זו אופציה שעלתה בדיון לפני כמה ימים בצורה רצינית פלוס מינוס. אז בגלל שאני לא יודע אם אני אעבור את האודישן לכל מופע חשפנות וואט-סו-אבר, וזונה ממין זכר גם לא יהלום אותי במיוחד (למרות שחשבנו על זה, שאם אני אעשה את זה עם המדים שלי, אז כולם יתרגשו - גם אני מעצם לבישת המדים, וגם הלקוחה (שאני מאוד מקווה שתהיה ממין נקבה
), החלטתי לחפש עבודה. הבעיה היא שהצבא בחיים לא יתן לי אישור עבודה מה שמאוד מגביל את אפשרויות ההעסקה שלי. בנוגע לשיעורים פרטיים, אימא שלי עושה לא מעט באיזור שלנו, ועוד כמה מורות, הבעיה היא שאפחד לא יעסיק אותי בזה באזור שלנו מכיוון שיש מספיק מורות אמיתיות שיכולות ללמד... ואני לא ממש נכלל בהגדרה הזו. אז אם יש לכם רעיונות, שמעתם על משו, או אוי וויי זמיר יש לכם משהו מוכן בשבילי
אני מאוד אשמח להצעות... מיטל? ארז.
טוב, אז אני אומנם עדיין לא בשלב של למכור את גופי באיזור הבורסה, אבל זו אופציה שעלתה בדיון לפני כמה ימים בצורה רצינית פלוס מינוס. אז בגלל שאני לא יודע אם אני אעבור את האודישן לכל מופע חשפנות וואט-סו-אבר, וזונה ממין זכר גם לא יהלום אותי במיוחד (למרות שחשבנו על זה, שאם אני אעשה את זה עם המדים שלי, אז כולם יתרגשו - גם אני מעצם לבישת המדים, וגם הלקוחה (שאני מאוד מקווה שתהיה ממין נקבה