אני בורחת מהבית, נמאס לי!

אני בורחת מהבית, נמאס לי!

ההורים שלי ממש מעצבנים, נמאס לי מהכל! הם לא מרשים לי לראות פרוייקט Y, כי זה לא חינוכי. והם לא מרשים לי לגלוש בפורומים, כי זה "סתם פטפטת על שטויות". וכשאני שמה מוזיקה חזקה כדי להירגע מהם, אז הם צועקים עלי ש"אי אפשר לחיות ככה ואנחנו לא במועדון"!!! אוף!! איזה מרובעים! והכי משונה זה שהם היו פאנקיסטים שהיו צעירים והיו הולכים למועדונים ומתאפרים, והיו נראים הכי פרועים ואנרכיסטים. ועכשיו ? אבא לי מתכנת באיזה חברה, והמוח שלו נהיה הרד דיסק אפור של דכאון. ואמא שלי דווקא נראית מגניבה כזאת, והיא מטפלת בשיאצו, אבל היא גם מרובעת לגמרי. הכל אצלם כאילו - כאילו פתוחים, כאילו מגניבים, כאילו כאילו. הכל מזוייף. ורק אני רואה את זה! אז ארזתי לי תרמיל עם בגדים וכמה דברים חשובים ואני בורחת מהבית. הנייד שלי לא זמין. הם עוד יראו מה זה! שידאגו לי! מה בסך הכל אני רוצה? לחיות את החיים המסריחים שלי כמו כל מתבגר נורמלי

אני לא חושבת שזה יעזור ממש..../images/Emo85.gif

חוצמזה.. תחשבי על ההורים שלך... איך הם ירגישו כשייראו שנעלמת..? את היית רוצה להיות במצב שלהם..? את יודעת איזה דאגה זאת

a good demon

New member
את יודעת מה../images/Emo141.gif

כדאי לך רק לדבר איתם, פשוט תקחי יום אחד נשימה עמוקה ותגידי את זה בשקט ובמילים יפות, כי אם לא אז זה יתפרץ יום אחד בצעקות ולא יהיה טוב, או שלא תגידי את זה בכלל ותצטערי על זה כי זה הרס לך את גיל ההתבגרות. בקשר לפרויקט Y, תגידי להם ששום דבר עכשיו לא חינוכי, אי-חינוכיות נמצאת בכל מקום וילדים בני 9 כבר גולשים באתרי סקס. את כבר מספיק מבוגרת כדי לדעת שזה לא ככה בחיים האמיתיים ובלה בלה בלה. בקשר לפורומים- תגידי שזה משחרר אותך, שאת יכולה לעשות מה שאת רוצה, שזכותך מדי פעם לפטפט על דברים בלי משמעות. בקשר לרמקולים- אולי תנסי לשמוע את זה כשהם לא בבית או עם אוזניות, האמת, גם לי זה מפריע כששומעים מוזיקה חזקה מהשכנים. אז בהצלחה

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifמאמי כנסי../images/Emo26.gif

אז תראי..זה באמת מוגזם מה שההורים שלך אומרים
אבל אני חושבת שזה יהיה רעיון טוב לברוח
תפרקי את התיק תעזבי את כל המחשבה על הבריחה ופשוט תלכי ל-ד-ב-ר איתם
תגידי להם את כל מה שאת מרגישה
תגידי להם שהפורומים זה לא סתם פטפטת ותגידי להם שפרויקט וואי זה לא מה שהם חושבים
ושאת פשוט רוצה להיות כמו כל מתבגר
שיחשבו שהם היו במקומך ושאיך הם היו מרגישים אם זה היה קורה להם
אז...מקווה שעזרתי
בהצלחה מאמי

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifואם הם לא ישנו את דעתם אז...

תברחי
אבל לא ליום שלם....הם יכולים להזמין משטרה
רק תברחי לכמה שעות בלי שיידעו לאן הלכת! ואז תחזרי...אולי הם יחשבו קצת וישנו את דעתם

אוי..

אני מכירה את זה. את יודעת כמה אמא שלי מרובעת? בכל אופן, אני בעדך, תברחי ותבהילי אותם. לכי לחברה טובה, מה קרה, שהרגליים שלהם ישקשקו קצת. אבל קודם נסי לדבר איתם, לא עוזר, תמיד יש את התיק מוכן. לפי דעתי, הם ממש ממש מגזימים, ואת מספיק גדולה לגלוש איפה שבא לך. אם את לא רוצה לעזוב, תהפכי לילדה רעה. תלמדי אותם, שיש ילדים הרבה הרבה יותר גרועים ממך. מקווה שעזרתי, ובהצלחה.

ODana

New member
אוף, אני מכירה את ההרגשה...../images/Emo67.gif

תאמיני לי שהרבה פעמים הרגשתי ככה, וכמעט (רק כמעט!) ברחתי מהבית. אבל זה ממש לא הדרך - עכשיו הם סתם ידאגו ויתעצבנו וזה לא יעזור לך להוכיח את הנקודה שלך, שאת כבר ילדה גדולה, שיש לה כושר שיפוט והיא יודעת להבחין מה אמיתי ולא. אם את רוצה שהם יתנהגו אליך כמו מבוגרת, אז תתנהגי ככה. אל תברחי מהבית ותתעצבני ותתחרפני, אלא תנסי לדבר איתם בשקט ובבגרות.
זה ממש לא עוזר במיידי, אבל תדעי שלי זה לאט לאט עזר לשכנע אותם בכל מיני דברים... ותנסי כן להתחשב בהם גם (כמו עם המוסיקה וזה) בהצלחה!
ותעדכני!

סתיו מם

New member
יקרה שלי../images/Emo24.gif

תראי, את נסערת עכשיו, ובטח שכאן בפורום כולנו מבינות אותך. הרי כולנו מתבגרות. ולמרות שאני דווקא אוהבת מוזיקה שקטה (סופשבוע רגוע
) אני מה זה מבינה אותך. כולנו רוצות שיתייחסו אלינו כמו אל בוגרות. אנחנו הרי עושות כל כך הרבה דברים. וחוצמזה - הם חינכו אותנו לעצמאות, הדור הזה של ההורים ה"פריקים", אז מה הם באים בתלונות עכשיו?? אבל אני תמיד מסתכלת על המבוגרים ואני יודעת שהם היו במקום שלנו פעם, אבל אנחנו עדיין לא היינו במקום שלהם. נכון, הם קצת מיובשים. נכון, הם פוצים ובוקים (מילים של הורים
), אבל הם גם בעלי ניסיון. אז אני במקומך הייתי מזמנת איתם שיחה. ואני מציעה שקודם כל תקשיבי להם. תני להם לפרוק. ואז תסבירי להם את נקודת המבט שלך. פרו צודקת - היום שומדבר לא חינוכי, מה שנשאר להורים זה לגדל אותנו חזקים ועם אופי, כדי שנוכל לבד לסנן את הרעש הזה. תני להם לדעת שאת ילדה גדולה באמת, בוגרת, שאפשר לסמוך עליה. אל תברחי עכשיו, כי זה רק יעשה את הכל לגרוע יותר. תושיטי להם יד, ותראי איך שהם יחבקו אותך, ועוד תראו את הגמר של פרוייקט Y ביחד

../images/Emo23.gifאיזה מקסימות!../images/Emo23.gif

אני יושבת ובוכה כשאני קוראת מה שכתבתן. כל כך רגישות וכל כך צודקות. כבר ממילא חזרתי הביתה, כי לא היה לי לב לעשות את זה להורים שלי, ריחמתי עליהם. אבל באתי וטרקתי את הדלת. ועכשיו אני יושבת ובוכה, ומבינה שזאת בכלל לא הדרך. אז אני לוקחת נשימה ארוכה ואני הולכת לדבר איתם. אני אספר לכן מחר איך היה! הפורום הזה כל כך מיוחד בעיניי. קשה למצוא כזאת תמיכה מהלב, בדיוק בזמן, בכזאת רגישות... טוב, אני נשפכת וזה מה-זה לא cool
אני אספר לכן מחר או היום בלילה איך היתה השיחה

סתיו מם

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מתרגשת כל כך! בדיוק בשביל זה אני כל כך אוהבת את הפורום שלנו. נכל מהלב! הכל אמיתי! והנה - אנחנו ממש עוזרות אחת לשניה! את חייבת לספר לנו מה היה!!!

ר ו ת ם 4

New member
צודקת../images/Emo70.gifזה לא סתם פורום../images/Emo41.gif

זה ה-פורום
אני אוהבת את החתימה שלך

ר ו ת ם 4

New member
איזו מתוקה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ב-ה-צ-ל-ח-ה-!-
מקווה שההורים שלך יבינו אותך

למעלה