אני בוחר ב 69.

Sודית

New member
רגע...מתי הבחירות?

לא שמעתי כלום גם אני רוצה.... יש עוד אפשרויות??? סודית בדרך לקלפי

מייקי69

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בתנוחה או באשה?????

אוהבת ת´אישה - שונאת את התנוחה!

איך אפשר להתרכז ברצינות במעשה עם התנוחה הזותי?????????????. דחילק. אני אוהבת להיות יסודית, מעמיקה עם גישה לכל המקומות האסטרטגיים. איך אפשר אם יש מישהו שמוציא אותי מהריכוז באיזור הדרומי???

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifדעתי כדעתך!

עושים תור תור לא מצליחה עם המולטי פעילות הזותי.... מישהו בא לצפון?

מחרררררררררררררררררררררררר

רק תכיני שכפ"צ, קסדה, ורוגטקה שנוכל להחזיר לחיזבללה באבי אביהם!! פסי (רוצה ללכת מכות!!)

מייקי 69 זו הבחירה - מספיק טוב?

שאני מתכוון לבן ואתם כחול. ד"א גם אני לא אוהב את התנוחה הזו. ניסיתי פעם אחת והספיק לי. דניאל בלבן

מייקי69

New member
אוייש, דנ-דג רק פעם אחת?

איפה חוש ההרפתקנות שלך? איך תדע אם לא תנסה...... ושוב.... ושוב..... מייקי-מנסה-להציל-את-שמה-ומסמיקה-קלות

איך נראה עלייך ההסמקה הזו?

מה מסמיקה? אמרת תבחר אחת. אמרת או לא אמרת? הוא שלך לתמיד ואת שלי? או שעכשיו אני צריך לעבוד על זה שתהיה שלי? כי אם זה ככה אז אני לא עוזב אצ אטיוד! עובד על זה, דניאל.

מייקי69

New member
אמרת אמרת - אני מודה!

אוףףףף, איך מסורבל עלי לפלרטט.... איך אני לא מצליחה - ישר מסמיקה בכל הגוף והוא שואל : "מה? מה?" ואני נתקעת. אם הייתי כמו אש לי כזאת, הייתי יכולה להגיד משהו כמו: היי, דג חמוד שלי
מגיעה לך לפחות
על זה שבחרת בי. חממממממממוד אז הנה קח
אוהבת אותך בחזרה !!!! אבל זה רק אם הייתי אש-לי
(עוד שבועיים המאנאייק!!!!)

מה זאת התנוחה הזאת בכלל???../images/Emo22.gif

האם זהו מספר התנוחה בספר קאמא סוטרה הנודע??? האם מדובר בכלל בכמות? 6 פעמים קדימה? וישר פליק פלאק לאחור לעוד תשע???? או שזה בכלל להיפך??? והאם הכינוי מייקי69 ניתן לעלמה מאחר והיא ממציאת התנוחה הידועה???? ואולי כל התשובות נכונות???

להלן התקציר

פליק לפאק כבר לא לגילי ! בקושי הסדרתי איתו בשעורי באלט לקטינות. שש קדימה ועוד תשע לאחור? נשמע לי מעניין. נראה אם תמצאי את שמה של התנוחה במקורות.

love making of the crow......./images/Emo132.gif

פעם ראשונה שעשיתי שיעורי בית מתוך רצון-ובהנאה גדולה.......

redredole

New member
אבל למה התשובות בקצרנות

השתדלי להרחיב בהסברים אחרת המורה תוריד לך בציון.....

מייקי69

New member
אוייש - הימים הטובים !!!

בהתחלה תור תור ואחר כך התחרעות הדדית !!! קרשצ´נדוווווווווווו כבר לא כפת מי עושה מה למי - מי טוב ומי לא מי מרוכז ומי סתם מסטול כולם ב-א-ט-ר-ף-!!!!! אני כבר לא זוכרת מי טרח ובדק את התופעה הלא נורמאלית הזו של ה - 69. לא זוכרת אם אלה היו ביולוגים, או זאולוגים או אנתרופולוגים.... בכל מקרה כיוון שזה עלק לא טבעי (מבחינת הפרפרים והציפרים - לא מבחינה "מוסרית") הלכו וחקרו וחזרו עם המסקנה / השערה שזו הדרך של הזכר לוודא שמדובר בנקבה בריאה, ולהיפך. יענו כל הקטע הוא סתם בדיקה בריאותית שגרתית. לא בידור??? אז אנשים, תתחילו לחשוב מהקוף שבכם!!! ומנקודת המבט שלו.... העסק הזה של התעסקות בהצהרות בריאות הוא מה-זה מייגע........

כולם???? כ-ו-ל-ם?????????

הללויה
העסק הזה של התעסקות... זה מה זה בריא... גמרת אותי
דינה. מחפשת טישו בשביל הדמעות (מרוב צחווווווקקקק)

למעלה