אני בהתלבטות

GremlinX

New member
אני בהתלבטות

אני מעוניין לקנות נגן MP3. כמובן אחרי ש"נגעתי" ב IPOD דור שלישי אני ממש ממש ממש רוצה אחד כזה( דור ביעי אני רוצה,לא שלישי מן הסתם) והמחיר שלו די סביר בעייני. עכשיו השאלה שלי היא כזו,המתחרה הרציני של ה IPOD הוא ה IRIVER לפי דעתי והמוצר של IRiver עולה בערך אותו דבר אם אינני טועה ( כמובן אני מתייחס למחיר בחו"ל ולא בארצנו היקרה). עכשיו אני נוטה לאט לאט לכיוונו של ה IRIVER בשל זה שהוא א-מ-ו-ר לתמוך בעברית בעידכון תוכנה הבא ( כן, אני יודע שאמור זה שם של דג)...עכשיו השאלה שבטח נשאלה כאן המון פעמיים , האם ה IPOD יתמוך בעברית בזמן הנראה לעין...? וכמובן יתרון בולט נוסף של המתחרה זה הרדיו והאפשרות להקליט גם בפורמט MP3 ולא רק ב WAV ( הבנתי שבאייפוד יש אפשרות להקליט רק ב WAV - מצד שני זה לא כזו בעיה להקליט ב WAV אם אתה מסתובב עם 40 Gb...

JustThomas

New member
אל תסמוך על ההבטחות בעידכונים

של אייריבר, אמרו את זה גם לפני אבל אל תעמוד על המילה. על הרדיו, זה נחמד רק כשבא לך לשמוע חדשות - לא יותר מזה. אחרי הכל יש לך כמה ג'יגה של מוזיקה, מי צריך רדיו באיכות עלובה? והאופציה של להקליט בווייב היא דווקא כן תופסת מקום. וייב הוא פורמט לא מכווץ, וייגמר לך המקום די במהירות. גם ב40 GB. וסתם דבר, ההקלטה באייריבר באיכות טובה ואפילו טובה מאוד. פעם סתם עשיתי נסיון, והקלטתי בשיעור את המורה מדבר - והוא נשמע ברור והכל עבד אחלה. (אתה גם מקבל מיקרופון קטן עם כבל מאריך, מיקרופון ממש מגניב כמו אלה של מכשירי ציתות של בלשים XD) ואתה יכול לבחור מגוון רחב של BitRate בשביל ההקלטה. (מ32 KBPS עד 320)

uppercut

New member
מה הבעיה, כווץ במחשב את ה WAVE

פעם בנגיד שבוע, כווץ את ההקלטות, אבל מי צריך הקלטות?(פשוט אף פעם לא נזקקתי לזה)

GremlinX

New member
ומה לגבי עברית ב IPOD

אין ישראלי שהבין כבר איך ה IPOD עובד ופשוט עושה לזה HACK..? ומה ידע אומרים לגבי תמיכה בעברית...?...לא מספיק חשוב אז פשוט אין?

למעלה