אני בהשראה...

יערית

New member
אני בהשראה...

קראתי את השירשור של זו שביקשה שיר מיוחד לאדם אהוב, מיד עלה לי בראש שיר שהקדישו לי איי שם בתחילת שנות העשרים שלי,אהבה ראשונה ממבט ראשון,אהבה לגוי,אהבת בוסר, אהבה שתקעה אותי כמה שנים טובות עם הרגשה של אי מצוי והחמצה... וזה השיר שליווה אותנו בכל פעם,הוא כתב לי זאת כשעזבתי לבקר בארץ (ולא חזרתי) ואני בכל פעם הזכרתי שלא חשוב מה....זה טעם שתמיד יישאר, טעם של אהבה בין שתי עולמות שונים ,כי לאהבה יש לה רק שפה אחת. אז בשביל אותם אלו שחשים זאת בבטן העליונה תחתונה ובקורקבנים לכל אותם אלו שחובקים אהובים
לכל אלו שחולמים על אהובים
לכל אותם אלו מתגעגעים
לכל אותם אלו שיצאו לחופש
לכל אותם אלו שמייחלים לדיגדוגים...
Its Probably me

When the world's gone crazy and

When the world's gone crazy and it makes no sense And there's only one voice that comes to your defense. The jury's out and your eyes search the room And one friendly face is all you need to see. And if there's one guy, just one guy Who'd lay down his life for you and die, I hate to say it, I hate to say it, but it's probably me.

יערית

New member
קלעת בול בפוני

אלו השורות האחרונות שהודגשו:))) כנראה אותה זוית ראייה

../images/Emo207.gif עוד שיר מדהיםםםםםם../images/Emo41.gif

שיר מדהים, עם ביצוע מרטיט עוצמתי ומרגש.... HURT התרגום של השיר שלי ... נראה כאילו רק אתמול ראיתי את פניך.. אמרת לי כמה אתה גאה בי, אבל אני הלכתי.. אם רק הייתי יודעת (אז) מה שאני יודעת היום.. הייתי מחזיקה אותך בזרועותי.. הייתי מוציאה את הכאב.. תודה על כל מה שעשית.. סולחת על כל הטעויות שלך אין דבר שלא עשיתי כדי לשמוע את קולך. לפעמים אני רוצה להתקשר אליך, אבל יודעת שלא תהיה שם.. אני מצטערת שהאשמתי אותך בכל.. הכאבתי לעצמי בזה ששנאתי אותך.. יש ימים שאני נשברת מבפנים אבל אני לא מודה.. לפעמים אני רק רוצה להתחבא, כי זה אתה שאני מתגעגעת אליו.. אתה יודע..כל כך קשה להגיד להתראות כשמגיע הרגע.. האם תגיד לי שטעיתי? האם תעזור לי להבין? האם אתה מסתכל עלי מלמעלה? האם אתה גאה במה שאני? אין דבר שאני לא מוכנה לעשות כדי לקבל הזדמנות נוספת.. להביט לתוך עינייך ולראות אותך מביט חזרה.. אני מצטערת שהאשמתי אותך בכל.. הכאבתי לעצמי בזה ששנאתי אותך.. אם היה לי רק עוד יום, הייתי אומרת לך עד כמה אני מתגעגעת אליך מהיום שהלכת.. אוה, זה מסוכן. עד כדי כך שאני מפחדת לחזור אחורה בזמן.. אני מצטערת שהאשמתי אותך בכל.. הכאבתי לעצמי בזה ששנאתי אותך.. בזה שהכאבתי לך..

למעלה