אני בהריון!!!!

nsharoni

New member
אני בהריון!!!!

יש תקווה, קצת מה עברתי: עברתי ניתוח להוצאת ציסטה לפני שנתיים וחצי ומאז בגלולות רצוף, מטופלת אצל דר סוריאנו. שהתחלתי לנסות הלכתי למור אפריאט שרקחה לי צמחי מרפא והנה אני בהריון בדרך טבעית. השאלה שלי היא על ההתמודדות עם אנדו והריון, אני ממש בהתחלה ויש לי כאבי בטן. האם הייתן מטופלות אצל רופא פרטי או אצל רופא בקופה? האם יש בדיקות לעשות בפרטי ויש בדיקות שאפשר לעשות בקופה? האם להישאר אצל סוריאנו כי הוא שניתח ומכיר את המחלה?
תודה למי שתוכל לעזור לי.

חגית2001

New member
המון המון מזל טוב!!!

בתחילת הריון בדר"כ מצוי כאבי בטן גם באישה בריאה ללא אנדו'...
מעבר לזה לעניין המעקב-אין לי מושג כי אני חדשה בתחום.

מה שכן הייתי מבקרת את סוריאנו-בכל שליש מההריון
ואת המעקב הרצוף מבצעת את רופא בקופא
אין איזשהם בדיקות מיוחדות בהריון שיש הבדל בין אישה עם אנדו' לאישה ללא אנדו'

קודם כל מזל טוב

מנסיון אישי, אני יכולה לומר לך שאחרי בדיקות ראשונות שההריון תקין מבקשים ממך לעבור למעקב אצל רופא בקופ"ח.
אני פניתי לרופא הריון בסיכון ליתר ביטחון..
שוב מזל טוב ובהצלחה!

פז08

New member
המון מזל טוב!!!!

לדעתי שווה לך להמשיך במקביל, גם מעקב הריון אצל רופא בקופה וגם מעקבים אצל ד"ר סוריאנו. לדעתי חשוב לעקוב גם בעת ההריון.
לגבי בדיקות פרטי / בקופה, קודם כל איזה קופה את?
תראי, יש הרבה בדיקות בהריון, החל מבדיקות גנטיות, שקיפות עורפית, בדיקת דם משלימה לשקיפות עורפית, סקירה מוקדמת, סקירה מאוחרת, תבחין משולש / מרובע, העמסת סוכר והערכת משקל וכל זה להריון בסיכון נמוך ובהנחה שהכל תקין.......מה שאני מאחלת לך מכל ליבי....
למיטב ידיעתי סקירה מוקדמת היא מחוץ לסל השירותים אבל ניתן לבצע אצל ספקים של שירותים משלימים בקופות השונות. יש שמעדיפות בפרטי.
שקיפות עורפית היא כיום בסל משרד הבריאות אבל שוב- יש שעושות בפרטי..... זה מאוד משתנה מאישה לאישה וזה גם תלוי יכולת כלכלית כמובן...... אני מציעה שתגשי למפגש ראשון אצל רופא בקופה, תשמעי ותתרשמי לגבי בדיקות שונות בהריון תתייעצי עם בן זוג / משפחה ואם יהיו לך שאלות נוספות ספציפיות אשמח לענות.....
המון בהצלחה, ואיחולים להריון קל, משעמם ובסופו ידיים מלאות

nsharoni

New member
מעקב הריון

אני שייכת לכללית.
ראיתי שהתגובות פה מקשרות את ההריון להריון בסיכון, האם יש קשר בין אנדו להריון בסיכון?
אני מפחדת שרופא מהקופה לא ידע לשים לב למה שצריך לשים לב אצלינו.
אני סתם היסטרית או שזה נשמע לי ככה?
תודה על האיחולים.

למעלה