לא רוצה להתנשא או משהו כזה.. אבל הבלוגים האלה ירדו ברמה.. פעם הייתי נכנס מלא עכשיו אני נכנס לפעמים ואני שם לב שכל האנשים הנורמלים כבר לא פה כנראה ברחו ונשארו כל המקללים והאנשים הלא בדיוק נחמדים חבל.. דווקא היה פה נחמד פעם.
ה"נורמלים" לא בהכרח מתקדמים בחיים וכד'... העניין הוא שכבר אין ממש את ההנאה שפה, לא אגיד פעם היה ככה ופעם היה ככה. זמנים משתנים וכד', בסדר מקבל את זה...
כל פעם מחדש מישהו אחר רושם את אותה הודעה מתי תקלטו שלא ישתנה פה כלום !!? גם ככה זה לא עוזר והבלוג ישאר אכשהו, הלואי והייתי טועה משהו היה זז פה אבל נדה!! וכמו שיוני אומר הנורמלים ממשיכים הלאה והמקללים נשארים באותו מקום וכנ"ל לגבי תפוז!! לא יעזור לכם לרשום הודעות !! המשך יום מקסים לילך
יאללה, תסתכלו קדימה לעבר העתיד מי מחכה שם? מי מנופפת לך שם? זאת ההצלחה והלבלוב! אז צאו מהניוון צאו מהבית צאו מהבלוגים (אמרה סימנים ולא קיימה...) חג שמח וכשר
(לא שמתי תמונה של אליהו הנביא כי הוא יותר מדי דומה לסנטה קלאוס...)
מה זאת אומרת לעשות משהו לתקן את זה זה לא צריך להיות התפקיד של תפוז לא שלי ולא שלך ולא של אף אחד ולא בוכים פשוט מתלוננים וההודעה חוזרת על עצמה שלחו לנו צילומי מסך או זה ממש לא מעניין וכו' מה שיש לעשות אני לא אגיד מה תחשבו
זריקות המפגרות,ואנשים יפסיקו תקללות וסגירת חשבונות של הגן תאמין לי שאתה תהנה יותר תמיד יש מה לעשות לשפר, פה יודעים רק להתלונן ולהגיד כמה חרא, אנשים פה מבשלים תדייסא בטעם חרא ואז מתלוננים למה אוכלים אותה