אני בהלם

אני בהלם

לא רוצה להתנשא או משהו כזה.. אבל הבלוגים האלה ירדו ברמה.. פעם הייתי נכנס מלא עכשיו אני נכנס לפעמים ואני שם לב שכל האנשים הנורמלים כבר לא פה כנראה ברחו ונשארו כל המקללים והאנשים הלא בדיוק נחמדים חבל.. דווקא היה פה נחמד פעם.

גלעד גלעד גלעד.

כאן זה פורום, הבלוגים נמצאים בחלק אחר, אתה רואה אותי שם כיום? אולי פעם ביובל.

חחח אני פעם חצי שנה שם

אז קשה לי לראות מי שם ומי לא.. אבל מכמה שיחות שהיו לנו הבנתי שאתה לא שם.. אבל בכל זאת נשארת חלק מהבלוגים.. אתה בפורום

זו השטות הכי גדולה שאמרת השבוע.

אין קשר בין הפורום לבלוגים, זה ששם וכאן נמצאים אותם האנשים לא אומר כלום.

זה ממכר

New member
לא ממש מדוייק

ה"נורמלים" לא בהכרח מתקדמים בחיים וכד'... העניין הוא שכבר אין ממש את ההנאה שפה, לא אגיד פעם היה ככה ופעם היה ככה. זמנים משתנים וכד', בסדר מקבל את זה...

ל י ל ך 32

New member
כל פעם ............

כל פעם מחדש מישהו אחר רושם את אותה הודעה מתי תקלטו שלא ישתנה פה כלום !!? גם ככה זה לא עוזר והבלוג ישאר אכשהו, הלואי והייתי טועה משהו היה זז פה אבל נדה!! וכמו שיוני אומר הנורמלים ממשיכים הלאה והמקללים נשארים באותו מקום וכנ"ל לגבי תפוז!! לא יעזור לכם לרשום הודעות !! המשך יום מקסים לילך

צודקת אחותי../images/Emo98.gif

יאללה, תסתכלו קדימה לעבר העתיד מי מחכה שם? מי מנופפת לך שם? זאת ההצלחה והלבלוב! אז צאו מהניוון צאו מהבית צאו מהבלוגים (אמרה סימנים ולא קיימה...) חג שמח וכשר
(לא שמתי תמונה של אליהו הנביא כי הוא יותר מדי דומה לסנטה קלאוס...)

אבל כל יום נכנס מישהו או מישהי

וכותבים איך בלוגים ירדו ברמה ,ומגעיל ודוחה אבל לעשות משהו לתקן את זה ,אפחד לא עושה רק לבכות יודעיםכאן

בחור לשוקו מכור כנס ותבין

מה זאת אומרת לעשות משהו לתקן את זה זה לא צריך להיות התפקיד של תפוז לא שלי ולא שלך ולא של אף אחד ולא בוכים פשוט מתלוננים וההודעה חוזרת על עצמה שלחו לנו צילומי מסך או זה ממש לא מעניין וכו' מה שיש לעשות אני לא אגיד מה תחשבו

אז זהו שאם כל אחד יפסיק את

זריקות המפגרות,ואנשים יפסיקו תקללות וסגירת חשבונות של הגן תאמין לי שאתה תהנה יותר תמיד יש מה לעשות לשפר, פה יודעים רק להתלונן ולהגיד כמה חרא, אנשים פה מבשלים תדייסא בטעם חרא ואז מתלוננים למה אוכלים אותה

למעלה