אני בהלם

אריאל1

New member
אני בהלם

פשוט בהלם. אני יושב עם פה פעור מול המחשב ומנסה להבין לקלוט... 6 הרוגים... שישה. די עם הפוליטיקה. אנחנו צריכים להגיב ואני לא מדבר על תגובה נגד ערבים כרגע זה לא מענין אותנו. אנחנו צריכים להגיב בכלל נהיינו אדישים למצב אנחנו חייבים לצאת מזה אנחנו חייבים להוכיח שעדיין איכפת לנו. אני קורא לארגן ה פ ג נ ה לא הפגנה נגד ולא הפגנה בעד. ליתר דיוק לא הפגנה. עצרת עצרת להוכיח שאנחנו עוד כאן ושאנחנו ביחד ושאיכפת לנו עצרת לומר שאנחנו נמשיך להתקיים למרות הפיגועים ובכל זאת נמשיך לזכור.

EverMan

New member
אממ אריאל

אתה מדבר על משהו כמו "כל ישראל חברים"?

שמאלני

New member
אולי תחשוב פעם מהראש?

ולא מהבטן כמו שאתה עושה תמיד,נכון אז צה"ל יגיב,אבל מה זה יעזור? שמת לב איך המלחמה הזאת מתנהלת,הם עושים פיגועים,ואנחנו מעלים מסוקים לאויר עושים כמה זיקוקים ברמאללה עזה ג´נין וכו... וחוזרים לארץ. לא פוגעים להם אפילו במחבל אחד,אפילו לא באחד. רק מפציצים בנינים ריקים שאין בהם מחבל אחד,כולם בורחים. אני חייב להגיד,אמרתי לכם !! לא אמרתי לכם שצריך להרים גדר? תראה מה קורה,שישה הרוגים היום,ומיום חמישי 16 הרוגים. 16 הרוגים מיום חמישי. בכדי לעצור את המתקפה הזאת על מדינת ישראל צריכים להרים דחוף גדר הפרדה.

אריאל1

New member
שמאלני אני חשבתי שאני די ברור

אבל כנראה שלא. אני דיברתי על משהו מעבר לפוליטיקה יש מה לעשות ואני לא אומר מה כי זה לא הנקודה. אני חושב הרבה מהראש אתה יודע מה אני רואה? אני רואה עם אדיש. כן אדיש. אני רואה עם שהדבר היחיד שהוא מסוגל לעשות אחי פיגוע זה להמשיך את אותו ויכוח שהיה לו לפני בלי אפילו לעצור ולבכות על מי שנהרג. אני רוצה לומר רק דבר אחד. ישנו גדר אחד שאותו אף אחד לא יצליח לעבור וזה גדר האחדות והאיכפתיות. אם הגדר הזה פרוץ אין לנו לאיפה להתקדם.

fogfog

New member
גדר זה לא פתרון

עדיין לא נבנתה הגדר שתעצור מרגמות. הפתרון היחיד למצב הוא צבאי. כל מי שאומר אחרת אין לו מושג על מה הוא מדבר.

fogfog

New member
גדר זה לא פתרון

עדיין לא נבנתה הגדר שתעצור מרגמות. הפתרון היחיד למצב הוא צבאי. כל מי שאומר אחרת אין לו מושג על מה הוא מדבר.

fogfog

New member
גדר זה לא פתרון

אני מסכים במאה אחוז

ישנם אירועים שצריכים להביא אותנו כולם ביחד כעם. אני חושב שאנחנו חייבים להגיע כולם לעצרת משותפת שבה אנחנו מבהירים שאנחנו כעם לא נתקפל לטרור. לכל אחד יש את הרעיונות שלו כיצד להביא לשלום וביטחון, אבל אנחנו מתרחקים אחד מהשני. העם צריך להתאחד למען ההרוגים בפעולות הטרור, בדיוק כמו שהתאחדו אנשים מכל העם בעלי דיעות שונות ב"רכבת החופש" למען החיילים החטופים.

yariv~2

New member
שטויות,

צריך להפסיק לשחק, הגיע הזמן להתחיל לעבוד! אין זמן להפגנות סולידריות מטומטמות, עדיף שלא יהיה לנו טרור שנאלץ "לא להתקפל ממנו"... מה העם צריך לעשות? אני לא אכתוב זאת כרגע, זה עדיין לא מקובל.

כן.. בוא נעשה את מה שהם רוצים שנעשה

אתה הרגע נכנעת לטרור. "הפגנות סולידריות מטומטמות". אתה עושה את מה שהם רוצים שתעשה- אתה שוכח שאנחנו עם, אתה שוכח את החזון של הציונות על מדינה ל עם היהודי.

yariv~2

New member
אתה לא מבין.

העצרות האלה אומרות דבר שכזה: יש טרור, הוא בלתי עביר כרגע, לכן אנו מתכנסים כדי להפגין "עמידות מולו" מה שאתה צריך להבין הוא שאין טרור,(לא השתגעתי) הטרור הוא לא משמעותי, הוא קל לעצירה בפשטות, אנו לא צריכים לעשות ממנו דבר שישחוק אותנו, הוא פשוט כלום. זה שממשלות ישראל פיתחו אותו במשך השנים זה לא אומר שהטרור הוא לא כנופיות(רבות) שנתמכות ע"י אוכלוסיה אזרחית, לנו נשאר רק לחסל את הטרור ובכך גם להפסיק את התמיכה האזרחית בו(מפחד) ואני לא שוכח שום חזון, אני פשוט מפוקח, ויודע שבקצב הזה אולי העם היהודי ישאר, אבל מדינתו....

Sexy_worm

New member
יריב - דרושים הסברים

לא תהיה מדינה? זו התוכנית הסודית שלך שעדיין לא מקובלת? נשמע מטורף לחלוטין, לא מוצא את ההגיון בזה, רואה בזה מתקון להתאבדות, מת לשמוע עוד על הרעיון. יאללה יאללה, הסברים.

Mad-DawG

New member
מסכים ולא מסכים

הפגנה\עצרת וכד´ הן אירועים חד פעמיים, והן לא תורמים לאורך זמן לשיפור מצב כלשהו. שיפגין כל אדם בדרכו, שימשיך לחיות, לחייך, לטייל ולהתחבר לארץ, לעזור לאנשים שצריכים תמיכה, שיראה לכולם שפה זה ישראל, כאן זה ביתי, כאן אני נשאר! וככל שיותר ויותר אנשים יפגינו בדרכם שלהם, יווצר השינוי לאורך זמן.

למעלה