אני בהלם!!!

אני בהלם!!!

שמעתי שמועות שאגם רודברג מתנדבת במד"א!! האם השמועות נכונות???

עד כמה שידוע לי...

היא התנדבה במשך חודש באזור גלבוע, והעבירו אותה ת'מבחן סופי בתור ח"ל (חייבת לעבור)!

חחח...

ממתי יש כזה דבר ח"ל?? פארמדיקים??? היא כבר בגיל שהיא יכולה להיות פראמדיקית??? עוד שאלה, נהריה זה אזור אשר?

תשובות...

א)ממתי יש כזה דבר ח"ל?? בכל קורס מד"א יש לפחות שתי ח"ל עם פרוטקציות שונות.. ב)פארמדיקים??? היא כבר בגיל שהיא יכולה להיות פראמדיקית??? הוא סתם זיין לך ת'מוח! ג)נהריה זה אזור אשר? עד כמה שידוע לי, ואם לא השתנה מיקומה הגיאוגרפי, אז כן... יאללה, המשך שבוע טוב לכולם... אני זז לגוש!!!

kerendre

New member
עם כל הכבוד לקורס חובשים

עם כל הכבוד לקורס חובשים כל מי שעובר אותו הוא קצת ח''ל עם כל השלבים שצריך לעבור בשביל לעוף מועד א' מועד ב' שיחה (חצי מבחן בע''פ שכזה ) ורק אזזזזז אולי מעיפים אז אני באמת מאמינה שאפילו אגם עם השם משפחה הארוך והמאוד אשכנזי (אם הוא בכלל אשכנזי - א לא אז הוא צריך להיות יכולה לעבור חץ מזה מי אמר שהיא טיפשה /צריכה פרוטקציות בשביל לעבור את הקורס - בוא נודה הוא הוא לא ברמה שמיימית- ובטח לא המבחנים (חוץ מהנהלים- שזה סתןם משעמם מדי)

Lydo

New member
אתם לא יודעים כלום

אני שמעתי שהיא בכלל עתודאית לרפואה.... (או שזה באהבה מעבר לפינה...)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!

חחח אחי אתה חי בסרט!!! או אולי בטלנובלה!!?? היא אולי הייתה רוצה להיות עתודאית לרפואה...

הממלוק

New member
כלכם חיים בסרט

היא בסה"כ התנדבה במד"א חצי שנה ועזבה .. והיא לא בעתודה לרפואה ... ואני יודע כי אני מאזור גלבוע מתחנת עפולה..

tal afula

New member
אור אחי מה המצב?!

פששש גם לפה הגעת...

הממלוק

New member
מה לעשות טל אני נמצא בכל מקום...

ול-Lydo אני לא התכוונתי להגיב להודעתך אלה להודעות האחרות ולא פירטתי לאילו הודעות בדיוק, הכוונה לא היתה אל הודעתך....

למעלה