אני בהלם!

KING OF POP

New member
אני בהלם!

ראיתי עכשיו לראשונה את הקליפ הכי מדהים של מייקל בהסטוריה. THEY DONT CARE ABOUT US הגירסה המצונזרת בבית הכלא. היה לי צמרמורת בפעם ראשונה שראיתי את זה בעיקר עם הקטע של הילדים הצורחים. זה קליפ עם מסר ענק שעבר לו דרך ההסטוריה ונשכח, הקליפ מדגיש את אי הצדק בחברה והדיכוי של כלל השכבות החלשות. אני לא מבין למה MTV צנזרו את הקליפ, זה קליפ חזק!!! כולם להוריד מי שלא ראה!!

dmagician

New member
אתם יודעים במקרה איפה...

אתם יודעים במקרה איפה אני יכול להוריד קליפים של מיקל מלאים? כמו black or white המלא... או they don´t care about us המצונזר... יש לי מלא קליפים שלו שהורדתי מתוכנות גם מלאים... אבל יש כל מיני שממש קשה לי להשיג... אני גם מחפש את bad המלא... אם יש לך כתובת או אתם יודעים איפה אני יכול להוריד אני מאוד יודה לכם!

שאלה על זה.....

איך אפשר לגרום לפוקוס חד, אני לא מצליח לראות את הקליפים שלי בחדות כמו בתמונות שמעל למה? איך אפשר לתקן? רואים את הקליפים שלי מטושטש...................

זה לא בעיה של תיקון...

זה ככה האיכות של הקליפ... וזה תלוי גם בכרטיס מסך שיש לך

KING OF POP

New member
אם אתם רוצים קליפים בחינם אז

פשוט תורידו KAZAA או IMESH WWW.IMESH.COM WWW.KAZAA.COM אחרי שתתקינו את התוכנה תרשמו את שם הקליפ תחפשו ותבדקו אם הוא מלא לפי הגודל או לפי ההערות שמופיעות על הקבצים.

Art Of Madness

New member
שאלה חשובה מאוד!

מאיפה אני יכולה להוריד את הקליפ לשיר ה-מ-ד-ה-י-ם הזה!?! אני חולה על השיר ואף פעם לא ראיתי את הקליפ !
עזרה אנשים!

slish

New member
שמו אותו בקאזה יש לי אותו גם בוידאו

קליפ אחד הכי שווים ובעלי משמעות בעולם!!!! They Don´t Care About Us גירסת כלא!!!!

eranmc

New member
עכישיו נזכרתי שכן ראיתי אותו

אבל כל יום לפני בצפר היו מראים את הרגיל. רק בלילות היו מראים את המלא. עדיף לראות את הקליפ האמיתי מלראות כמה פראחות מנענעות את ישבנן (וזה כולל את כולן!) ללא כל מסר.

למעלה