אז מה שאתם בעצם אומרים...
זה שהסיכוי התיאורטי קיים. וואלה, טוב לדעת
אם כן, עוד שאלה...אולי קצת שיטחית ומטופשת (מה גם, שאני יודע את התשובה) אבל ניחא, הרי בשביל זה הומצא האינטרנט! ובכן, ההולנדים הם כידוע העם הגבוה בעולם. אני לעומת זאת, גמד אפילו בסטנדרטים לבנטיניים. כאמור: 165ס"מ בכל אופן, בקרב קהילת הנמוכים הישראלית קיימת מעין אמונה משיחית שהארופאיות לא מקנות חשיבות לגובה - קריטריון שבארץ נחשב לאחד המרכזיים בבחירת בן הזוג, אם לא למרכזי שבהם. הטענה היא שלהבדיל מהחברה הישראלית השבטית, המיליטנטית והדרוויניסטית, החברה הארופאית (וההולנדית בפרט) היא סובלנית ומקבלת בקלות רבה את החריג והשונה, הן מבחינה חיצונית והן מבחינה תרבותית. ולא רק שההולנדי יקבל בזרועות פתוחות את השונה ממנו, במקרים רבים הוא אפילו לא יתייג אותו ככזה! גן עדן indeed !!! אמנם כל זה נשמע לי מטופש להפליא, שכן ההומו-ספיאנס נשאר אותו הומו-ספיאנס ללא הבדל דת, גזע ומין, אבל שמעתי את הטענה הזו מספיק פעמים ממספיק אנשים בשביל לשים לרגע את הספקנות בצד ולשאול את מביני העניין... הקיצר, כאחד שמתעתד לעבור להולנד בנסיבות כאלה ואחרות, הייתי רוצה להבין כיצד אדם נמוך כמוני ירגיש במדינה ברוכת סנטימטירם שכזו? שלכם, בן-מחצית