אני בהלם ולא מבינה כלום!!!!

אני בהלם ולא מבינה כלום!!!!

זוכרות את ההודעה שלי מלפני יומיים,תזכורת-ביום ראשון הקרוב אני אמורה לעשות בדיקה לבטא אבל ביום שלישי הופיע פתאום כתם ורוד ומאז כתמים חומים בקיצור התקשרתי בבוקר ליחידה ואמרו לי לבוא היום לבדיקת הדם . בצהריים התקשרו אלי ולראשונה בחיי שמעתי "חיובי" לא הספקתי להתרגש וכבר הגיע ה"אבל" הערכים נמוכים מידי אני לא זוכרת כל כך מה הוא אמר אח"כ כי בעלי לא הפסיק לבכות... אבל הייתי צריכה לקחת איזה מרשם משם אז נסעתי ואף רופא שם לא התלהב במיוחד... אני מזה מבולבלת. עכשיו אני צריכה להמשיך עם ה"פנינים" ואני לוקחת פרוגינובה(בצבע תכלת) פעמיים ביום. עכשיו מישהי יכולה להסביר לי מה אומר-בטא 22 ואני ביום ה11 ??? ומה זה הפרוגינובה הזאת??? ואיך זה שיש לי דימום (אמנם קצת וחום)??? ומתי יפרדו ממני כאבי המחזור ולמה הם נמצאים בכלל??? אני מתה כבר לראות כאן תשובות מעודדות כי אני ממש לא מבינה מה קורה איתי. נו,נו, תכתבו כבר.... תודה,אור

בטא 22 ביום ה-11

לא ניראה לי כל כך נורא, כי בעצם אם היית הולכת לפי הספר - היית בודקת רק ביום ה-14, ולפעמים יש השרשה מאוחרת ואז בכלל היום ה-11 הוא מאוד מוקדם. אני חושבת שאת צריכה להיות אופטימית זהירה. לפחות יש סיכוי - שהוא יותר גדול מבדרך כלל - שזה יהיה הריון. בקשר להכתמות החומות - זה לא אומר הרבה, יש מקרים רבים שבהם הריון מתחיל לא רק בהכתמות אלא ממש בדימומים. אני נורא מקווה בשבילך.

שרון321

New member
לא ממש מבינה

אבל אני חושבת שהבטא לא מאד נמוכה. יש שרשור מלפני כמה ימים על בטא 13, כדאי לחפש מתפללת בשבילך

פּוֹנְג

New member
בטא 22 זה אומר הריון צעיר מאד

זה אומר גם שאת צריכה לעשות בדיקת דם נוספת כנראה ביום ראשון על מנת לראות אם יש הכפלה של הבטא. יש הריונות שמתחילים עם בטא נמוכה ומכפילים את עצמם וממשיכים להריון יפה. מציעה לך לשאול בפורום הריון אחר טיפולים, תראי שאת לא לבד. בהצלחה בהכפלה. אגב, מה בדיוק התכוונת כשכתבת נו, נו, תכתבו כבר...

צוקה1

New member
../images/Emo49.gifגם אני בהלם כי מה שזה נראה

זה שאת בהריון חביבתי.כן כן זה מה שזה אומר. הרבה הריונות מוצלחים ובריאים התחילו מבטאות כאלו ואפילו יותר נמוכות, לא מזמן היה שירשור בנושא הזה,ולגבי כאבי המחזור והדימום שאת מתארת יכול להיות בהחלט שאלו סימני התשרשות של העובר שהרי הרבה הריוניות מדווחות על סממנים אלו כעל תופעה אופיינית בשלב ההתחלתי של ההריון . דימום כמו מחזור וכאבי מחזור יכולים להופיע גם בהמשך הריון תקין. אז מזל טוב ענקי ממני
. אמרת שבעלך בכה לשמע הבשורה ומאוד התרגשתי עבורו, עבורכם ובעתיד הקרוב הלוואי עבורי ,אז מאחלת שהבטא תכפיל ותשתלש ויהיה לך הריון הכי כפי שיכול להיות-זהו אני גמרתי את נאומי ולסיום אבקה אם אפשר?!
צוקה

os15ar

New member
אור, יקירתי

אני ללש ממש מבינה בזה כי גם לא קיבלתי את כל מה שציינת אבל אני בטוחה שאת יכולה להיות מעודדת לפחות מעצם המחשבה שאת יכולה. יש לך הפרייה, ויש הריון ומי יודע אולי גם יימשך ל- 9 עגולים ויפים. אז, ראשית הסירי מחשבות שליליות ואח"כ חשבי על הצדדים הטובים וגם אם, חס וחלילה, זה לא ילך הפעם אז הרימי מבט וזקפי קומה וצעדי בצעד בטוח אל עבר הפעם הבאה. בטוחה שיהיה טוב, אסנת.

ישראלה2

New member
מחזיקה אצבעות להכפלה../images/Emo45.gif

ההריון צעיר אבל נכון להיום הוא קיים. היו בנות שהתחילו הריונות מבטא 13 17 ו19 ולאחרונות כבר נולד ילד. מכיוון שזה לא נחשב לגבוה צריך לעשות שוב בדיקת דם ביום ראשון.

לי מ ו ר

New member
זה סימן טוב ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ביום שבת החזקתי והאכלתי, תינוק שהתחיל מבטא 17 ביום העשירי. מחזיקה לך אצבעות להכפלה.....

חבובי

New member
מתפללת בשבילך ובשבילי...

אני התחלתי עם בטא 13 שהגיעה ל28 אחרי יומיים, ומחכה לבדיקה ביום א' שמקווה שתבשר טובות... מחזיקה לך חזק אצבעות, (וכמובן שגם לעצמי......) ומאחלת רק טוב ..... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!

צוקה1

New member
חבובי עדיין מחזיקים אצבעות עד שתגיד

די-בהצלחה חמודה -צוקה

זקיקית

New member
אולי זה החודש שלך? באמת!

מחזיקה לך אצבעות חזק, שהבטא תכפיל ותשלש ואינשאללה, תבשרי לנו בשורות טובות

יעליק27

New member
אור יש לי תחושה טובה לגבייך../images/Emo70.gif

מחזיקה אצבעות חזק חזק להכפלה
ובעצם להמשך הריון קל תקין בריא וארוך
מחכה לעידכון והמון חיבוקים מחזקים עד הבדיקה הבאה

ginger5

New member
בטא 22

בטא כזו היא סימן להריון שממש השתרש לפני כמה ימים. הפרוגינובה עוזרת לפנינים לתמוך ברירית. אצלי ההריון גם התחיל עם כל התופעות של המחזור - כתמים חומים שהפכו לדימום וכאבי מחזור. זה עבר אחרי זמן קצר. עכשיו צריך להמתין לבדיקת הדם הנוספת שתראה שהבטא עולה לפחות פי 1.5 כל יומיים. המון בהצלחה. מחזיקה לך אצבעות

למעלה