אני בדיכאון

אני בדיכאון

שלום, אני נשואה שנה ועכשיו גם בהריון. אני בדיכאון. קשה לי אפילו להסביר מדוע. אני מובטלת ואני בבית כל היום ואין סיכוי שאמצא עבודה במצבי (חודש שישי), ואני מרגישה שאין לי עתיד. במיוחד כשעוד מעט יהיה לי תינוק. ואלו ממש לא החיים שתכננתי שיהיו לי. בעלי עובד ומתפתח ומתקדם, ולמרות שאני שמחה בשבילו וגם סך הכל הוא עושה את זה בשביל שנינו, אני מרגישה קצת כעס כל ערב כשהוא חוזר ומספר לי בהתלהבות על העבודה שלו. הוא מנסה להתעניין במה שעובר עלי, אבל נראה לי שזה רק כדי לצאת ידי חובה ושזה לא באמת מעניין אותו. והוא צודק, כי החיים שלי באמת לא מעניינים. מה כבר אני עושה? אני אפילו חושבת שאולי עדיף שלא אלד את התינוק הזה או שאני אמות בלידה או משהו.

זה כנראה פחד משינוי ו"הלם העתיד"

כל כך הרבה שינויים אישיים עברת בתקופה כה קצרה ובגיל צעיר ואת עדיין לפני השינוי המהותי ביותר בחייך, לידת ילד והפיכה לאם. מפחיד באמת, אבל כמו כולן, תעברי את זה. אולי תנסי למצוא קבוצת תמיכה לאמהות צעירות שבדרך (מן "הכנה ללידה" רוחנית)? שיהיה לך רק טוב.

מאי 39

New member
יקירה העתיד הוא זה שצריך להוביל כאן

הריון הוא לא דבר קל גם שינוי הורמונלי גם שינוי חיצוני ובטח לא קל כשאת יושבת בבית ומחכה שהזמן יעבור תינוק הוא דבר נפלא ואני בטוחה שתלמדי לאהוב אותו אבל את חייבת אבל חייבת להתייעץ עם הרופא נשים שלך או בתחנת לטיפול באם ובילד את נמצאת בדכאון שאולי ורק אולי ומאד יתכן שלא אבל רק מישהו מומחה יכול לעזור לך הדכאון הזה יכול להתפתח לדכאון חריף יותר אחרי לידה כי אז ההורמונים יורדים בבת אחת והם עושים שיבוש אצל אנשים שאין איזון אצלם דכאון הוא מצב שאפשר לטפל בו זה פשוט חוסר איזון כימי בראש ויש דרכים לטפל לא בטוח שבעלך לא רוצה לשמוע אותך אבל יכול להיות שאת משדרת לו ובצדק כי כך את מרגישה שמה שאת עושה זה לא מעניין שאת עצובה שאת לא שמחה לקראת התינוק המשותף שלכם אנא ממך לכי לקבל עזרה תינוק זה דבר נפלא ומהר מאוד תוכלי אחר כך לצאת למצא עבודה או ללימוד ולהגשים חלומות תינוקות לא הורסים חלומות אפשר להגשים ביחד איתם בצלחה ואת יכולה לפנות אלי מתי שתרצי גם במסרים

adam33

New member
תביטי על דברים בצורה אחרת

אכן לא קל להגיע למצבים כשבן הזוג אינו תומך נכון שאת צריכה להעמיד אותו במקום אבל את בשיא פריחתך תני לו לשבור את הראש בענינים הכלכליים תתרכזי בבריאות שלך הדברים מתגלגלים לפעמים בצורה שלא חשבנו עלהם המון זוגות מתים לידלים והם לא יכולים ולכן תשמרי על המתנה שניתנה לך מהיום תגידי לעצמך שאת חושבת חיובי לכי לטייל במקומות יפים לידך לכי לחברות שתפי אותם במה שקורה אל תשאירי הכל בבטן.. ןלגביו אל תכנסי למריבות כעת תשתדלי להשאיר לו את כאבי הראש ..

למעלה