צוצי השמחה
New member
אני בדיכאון HELP
רק תסלחו לי כי סגנון הכתיבה שלי הוא בסגנון "ספרות זולה" (כל מני סיפורים לא קשורים שבסוף מתחברים ) לפני כ חודשיים קניתי דילן 150 ב 1000 ש"ח מתחת למחירון מאד אהבתי את הכלי מכל הבחינות , הוא היה תפור עלי , במיוחד בעליות של פרויד ( אני גרה בחיפה ) לאחרונה ראיתי מגמה של שיגעון 125 ,כל המדינה 125 ( חשבתי לעצמי שאולי עשיתי טעות שלא קניתי 125 ) לפני שבועיים בזמן שאני מחכה לאור הירוק , ניגש אלי בחור עם דיוק 125. והתחיל לשאול אותי קושיות של פסח " איך הקטנוע ,אמינות , את מבסוטית ממנו בלה בלה,בלה ....." לי כבר כאב הראש אז שאלתי אותו רוצה לקנות ????? הוא הפתיע אותי ואמר כן !!!! , אמרתי לו מחירון שקל לא פחות , העיקר להתפטר ממנו
הייתי בהלם הוא הסכים , אמרתי לו שאני צריכה לחשוב על זה הוא השאיר לי מספר טלפון בלילה חשבתי על זה שאני מרויחה 1000 ש"ח בלי להתאמץ ,ואולי כדי לעבור ל 125 למחרת התקשרתי אליו , נפגשנו ומכרתי לו את הדילן עכשיו אמרתי לעצמי בגלל שכל כך הייתי מרוצה מהדילן החלטתי לקנות רק קטנוע יפני בקיצור מצאתי מג'סטי 125 2001 שנראה שמור עשיתי נסיעת מבחן נראה הכל אחלה ולמגסטי יש תא איכסון ענק , ותנוחת ישיבה מאד נוחה הבחור הראה לי את כל הטיפולים ורק עכשיו הוא עשה טיפול גדול שכולל רולים ורצועה מחיר זול בהרבה מהדילן אז קניתי ללא בדיקה . בזמן הנסיעה לחיפה אני מתפעלת מהקטנוע ,שהוא מגיע ל 120 קמ"ש - עד פה חשבתי שעשיתי את עיסקת חיי כל הדרך מחדרה לחיפה אני שרה לי בתוך הקסדה מרב אושר ,על עיסקת חיי השבוע נסענו אני והחברה שלי הפתיחות של הקטנוע היו קטסטרופליות יחסית לדילן אבל בסופו של דבר הקטנוע הצליח לגרד את ה 100 קמ"ש במישור אמרתי לתומי אפשר לחיות עם זה . הצרות החלו בעליה של פרויד ,נדהמתי לגלות שהקטנוע בקושי זז לא הצלחנו לעבור את ה30 קמ"ש , זה לא קטנוע ,זה קורקינט בלי מנוע עם הדילן הצלחתי להגיע בקלות ל 95 קמ"ש עם אותה בחורה מורכבת what the fuck 50 סעמממככ עוקפים אותי מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב עוד בעיה שתקלתי בה ,אולי זה משליך על בעיית הכח זה שאני יורדת מדרכה גבוהה הקטנוע נכבה ולאחר מכן קצת קשה להניע
רק תסלחו לי כי סגנון הכתיבה שלי הוא בסגנון "ספרות זולה" (כל מני סיפורים לא קשורים שבסוף מתחברים ) לפני כ חודשיים קניתי דילן 150 ב 1000 ש"ח מתחת למחירון מאד אהבתי את הכלי מכל הבחינות , הוא היה תפור עלי , במיוחד בעליות של פרויד ( אני גרה בחיפה ) לאחרונה ראיתי מגמה של שיגעון 125 ,כל המדינה 125 ( חשבתי לעצמי שאולי עשיתי טעות שלא קניתי 125 ) לפני שבועיים בזמן שאני מחכה לאור הירוק , ניגש אלי בחור עם דיוק 125. והתחיל לשאול אותי קושיות של פסח " איך הקטנוע ,אמינות , את מבסוטית ממנו בלה בלה,בלה ....." לי כבר כאב הראש אז שאלתי אותו רוצה לקנות ????? הוא הפתיע אותי ואמר כן !!!! , אמרתי לו מחירון שקל לא פחות , העיקר להתפטר ממנו