אני בדיכאון HELP

אני בדיכאון HELP

רק תסלחו לי כי סגנון הכתיבה שלי הוא בסגנון "ספרות זולה" (כל מני סיפורים לא קשורים שבסוף מתחברים ) לפני כ חודשיים קניתי דילן 150 ב 1000 ש"ח מתחת למחירון מאד אהבתי את הכלי מכל הבחינות , הוא היה תפור עלי , במיוחד בעליות של פרויד ( אני גרה בחיפה ) לאחרונה ראיתי מגמה של שיגעון 125 ,כל המדינה 125 ( חשבתי לעצמי שאולי עשיתי טעות שלא קניתי 125 ) לפני שבועיים בזמן שאני מחכה לאור הירוק , ניגש אלי בחור עם דיוק 125. והתחיל לשאול אותי קושיות של פסח " איך הקטנוע ,אמינות , את מבסוטית ממנו בלה בלה,בלה ....." לי כבר כאב הראש אז שאלתי אותו רוצה לקנות ????? הוא הפתיע אותי ואמר כן !!!! , אמרתי לו מחירון שקל לא פחות , העיקר להתפטר ממנו
הייתי בהלם הוא הסכים , אמרתי לו שאני צריכה לחשוב על זה הוא השאיר לי מספר טלפון בלילה חשבתי על זה שאני מרויחה 1000 ש"ח בלי להתאמץ ,ואולי כדי לעבור ל 125 למחרת התקשרתי אליו , נפגשנו ומכרתי לו את הדילן עכשיו אמרתי לעצמי בגלל שכל כך הייתי מרוצה מהדילן החלטתי לקנות רק קטנוע יפני בקיצור מצאתי מג'סטי 125 2001 שנראה שמור עשיתי נסיעת מבחן נראה הכל אחלה ולמגסטי יש תא איכסון ענק , ותנוחת ישיבה מאד נוחה הבחור הראה לי את כל הטיפולים ורק עכשיו הוא עשה טיפול גדול שכולל רולים ורצועה מחיר זול בהרבה מהדילן אז קניתי ללא בדיקה . בזמן הנסיעה לחיפה אני מתפעלת מהקטנוע ,שהוא מגיע ל 120 קמ"ש - עד פה חשבתי שעשיתי את עיסקת חיי כל הדרך מחדרה לחיפה אני שרה לי בתוך הקסדה מרב אושר ,על עיסקת חיי השבוע נסענו אני והחברה שלי הפתיחות של הקטנוע היו קטסטרופליות יחסית לדילן אבל בסופו של דבר הקטנוע הצליח לגרד את ה 100 קמ"ש במישור אמרתי לתומי אפשר לחיות עם זה . הצרות החלו בעליה של פרויד ,נדהמתי לגלות שהקטנוע בקושי זז לא הצלחנו לעבור את ה30 קמ"ש , זה לא קטנוע ,זה קורקינט בלי מנוע עם הדילן הצלחתי להגיע בקלות ל 95 קמ"ש עם אותה בחורה מורכבת what the fuck 50 סעמממככ עוקפים אותי מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב עוד בעיה שתקלתי בה ,אולי זה משליך על בעיית הכח זה שאני יורדת מדרכה גבוהה הקטנוע נכבה ולאחר מכן קצת קשה להניע

בועז בר

New member
"אז קניתי ללא בדיקה"

ואפילו אי אפשר להגיד "אמרנו לך"... לא שאלת, לא התייעצת. עכשיו צוצי השמחה בדיכאון. איזו סיבה יש לך לעבור ל-125? כי כולם רצים לכיוון הזה? "כולם" במקרה הזה הם מתחת לגיל 18 או מוגבלי רישיון... ניסיתי להתאפק מלצטט לך את הפתגם הידוע "מי שחמור - אוכל קש" אבל את רואה, לא הצלחתי
אין לי הרבה יותר מה להגיד לך, חוץ מ: תתנחמי,
תמיד יכול להיות גרוע יותר. לפעמים צריך לשלם שכר לימוד על טעויות שעושים, אז יחסית לשכר לימוד יצאת בזול יחסית.

עזרה

את מוזמנת לבדיקה חינם בכדי לאבחן את הבעיה במוסך גיל אופנועים בקיבוץ שער העמקים בעליה של טבעון 0522411958

הי גיל

אני מאד מודה לך על העזרה אבל עכשיו אני בתקופה די לחוצה במהלך השבוע אני אצור איתך קשר תודה לך

itai199

New member
יכול להיות שהמשקולות הוריאטור לא תואמות

את הדגם.... אם את מחיפה ואין לך מוסך לטפל בו אני ממליץ על יאב ברחוב אלנבי. ואם את אכן הולכת אליו תודיעי לי במסרים קודם..... בהצלחה.

shay6748

New member
למה מכרת!?

כלים טובים אסור למכור. זו הטעות הגדולה שלך, כל השאר טעויות קטנות.

xfwind

New member
../images/Emo31.gif

מה זה "כלים טובים"
בוקר אחד אתה קם, וה"כלי הטוב" הופך ל"כלי רע". לכן המסקנה - תמכור כשהוא "טוב"

Mr. Pooh

New member
בקשר לבעיה...

נשמע כמו בעיית קרבורציה. יכול להיות שהמניפולד קרוע או שיש סדק במקום אחר. תערובת לא תקינה פוגעת בביצועים. גשי למוסך שייבדקו את העניין.

אכן המניפול קרוע

הייתי היום במוסך של ידיד שלי הוא בדק וראה שאכן המניפול קרוע במטרו רוצים על הצינור הקטן הזה כ 400 ש"ח ,אבל הוא לא היה במלאי ( וטוב שלא ) ידיד שלי הדביק אותו בצורה הרמטית ,אבל עדיין לא נפתרה בעיה , כנראה שזה משהוא אחר . תודה בכל אופן לכל העוזרים

leeleeann

New member
תנחומיי וזהירות מההדבקה!

את אולי חושבת שחסכת לעצמך 400 ש"ח, אבל יכול להיות שההדבקה הזו תגרום לך לנזק בעתיד אם הצינור לא יוחלף. גם לי היתה בעיה פעם שהמוסכניק המאד נחמד שלי, ואני מתכוונת לזה בשיא הרצינות, פתר בסגנון כזה (הלחמה של פולי שהתפרק) וזה אכן החזיק מעמד... עד שהוא התפרק! לכן, המלצה שלי: חשבי פעמיים לפני שאת מסתפקת ב"הדבקה הרמטית"...

גם ככה זה לא עזר

אם זה קרוע או לא קרוע ,זה לא משפיע כלל על הקטנוע דרך אגב מה זה פולי ?

Mr. Pooh

New member
חבל שלא מילאתי טוטו...

בכל מקרה, יכול להיות שההדבקה באמת לא טובה. נסי למצוא מניפולד מאיביי או מפירוק, אני מאמין שהוא קיים בעוד קטנועים החולקים את אותו מנוע. בעקרון, הכיטוב זה לשחזר את הבעיה של הירידה ממדרכה בצורה ידנית, ז"T ע"י הזזה של חלק זה או אחר ולמצוא את מקור הבעיה. יכול להיות שהיא לא קשורה לבעית הסחיבה. אגב, לחץ אויר, בדקת?

למעלה